nikiforos1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Ποσό που διαθέτουμε : το πολύ 500 €Χρήση υπολογιστή : Θα είναι server σε επιχείρηση και εκτός από την βάση δεδομένων σε λογιστικά προγράμματα και αποθήκευση docs θα διατηρεί σε λειτουργία 24/7 ένα web site που θα δίνει πληροφορίες .Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: λογιστικά χωρίς πολλές απαιτήσεις .Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? υπάρχει διαθέσιμηΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Υπάρχουν διαθέσιμαΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).αδιάφοροΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? αδιάφοροΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Θα στηθεί από εμένα .Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . win 7 64 ( αλλά αδιάφορο) Ειδικότερα , υπάρχουν διαθέσιμα και θα χρησιμοποιηθούν α) msi 1155 m/b αρκετά καλή κάποια ......-65 κάτι τεσπα . β) Ram 2x4gb 1600mhz γ) Κουτί midi με ανεμιστήρες midi cooler master . Ο βασικός λόγος του post είναι να μου πείτε την γνώμη σας για επεξεργαστή (χρειάζομαι xeon ?) , να μου συστήσετε κάποιο τροφοδοτικό θα μου αποδίδει καλά χωρίς μεγάλη κατανάλωση ρεύματος και τέλος να μου πείτε τι raid ssd να κάνω και με ποιά μοντέλα . Ευχαριστώ ! Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2013 από nikiforos1
nikiforos1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Έχω την υποψία ότι το σνομπάρετε το θέμα μου ....συγνώμη που το αναφέρω ξανά , όμως χρειάζομαι μία απάντηση και πραγματικά εμπιστεύομαι πολύ τις απόψεις σας ! Ευχαριστώ !
croesus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Να σου απαντήσω εγώ λοιπόν, που κάνω την ίδια χρήση με σένα (λογιστής). Στο γραφείο μου δουλεύει ένα κανονικός server hp prolaint από το 2007, τρεις σταθμοί εργασίας και δύο δικτυακοί εκτυπωτές. Η γνώμη μου είναι, αφού υπάρχει περιορισμός στο ποσό, να πας σ' έναν καλό μεταχειρισμένο server, με λογισμικόserver πχ win server 2003, και όχι σε ότι αναφέρεις. Μπορείς να βρεις πολύ καλές λύσεις, με 500 - 600 ευρώ και θα σε καλύψει για αρκετά χρόνια, για την δουλειά, που το θέλεις. Προσωπικά αν αγόραζα σήμερα, την λύση, πουπροτείνω θα ακολουθούσα. Υπάρχουν εταιρείες, που ξηλώνουν servers από μεγάλες εταιρείες, και αφού τους ανακατασκευάζουν-συντηρούν, τους πωλούν σε πολύ "καλές" τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα