Προς το περιεχόμενο

Tablet 10.1" Peak 10+ (Dual Core Cortex A9 CPU 1.5GHz, 1GB DDR3, 8GB Flash Memory, 1080i Mini-HDMI Output) - 164€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χμ υπαρχει ξεχωριστο θεμα για αυτο νομιζω ,θυμαμαι οτι μαλωνανε μερικα παιδια για το πως θα "μοιρασουν" την εκπτωση  :-D

Δημοσ.

<div>πολύ καλό, αλλά είμαι σε δίλημμα για 10 η 7 ίντσες, τι λέτε;</div>

έχω 7αρι και πλέον μου φαίνεται μικρο, καλύτερα 10αρι πιστεύω

Δημοσ.

Εγω προσωπικά μιας και είχα για 2.5 χρονια 10αρι το συστήνω ανεπιφύλακτα σαν μεγεθος.

πιο έχεις;είχες ποτέ μικρότερο;
Δημοσ.

πιο έχεις;είχες ποτέ μικρότερο;

To xoom είχα πάρει τον Ιούλιο του 11 και ήταν πολύ καλό μέχρι που το έδωσα μιας και πήρα galaxy s3 και για κάποιο λόγο σταμάτησα να το χρησιμοποιώ (κυρίως λόγω TN panel που είχε το xoom). Δεν είχα ποτέ 7αρι αλλα αν εχεις 5αρι κινητό καλύτερα να πας σε 10 γιατί στις 7 δεν θα δεις μεγάλη διαφορά. Η καλύτερη επιλογή για android tablet είναι σαφώς το nexus 10 αλλά πως το βρίσκεις Ελλάδα και σε τι τιμή είναι το θέμα...

Δημοσ.

To xoom είχα πάρει τον Ιούλιο του 11 και ήταν πολύ καλό μέχρι που το έδωσα μιας και πήρα galaxy s3 και για κάποιο λόγο σταμάτησα να το χρησιμοποιώ (κυρίως λόγω TN panel που είχε το xoom). Δεν είχα ποτέ 7αρι αλλα αν εχεις 5αρι κινητό καλύτερα να πας σε 10 γιατί στις 7 δεν θα δεις μεγάλη διαφορά. Η καλύτερη επιλογή για android tablet είναι σαφώς το nexus 10 αλλά πως το βρίσκεις Ελλάδα και σε τι τιμή είναι το θέμα...

για αυτό το λέω και εγώ, με τις οθόνες των κινητών όλο να μεγαλώνουν οι 7 ιντσες στα tablet δεν αξίζει

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904203&sid=1

Παρόμοιο...λέει τίποτα;

αυτή τη jaga δε την είχα ποτέ σε εκτίμηση

Δημοσ.

για αυτό το λέω και εγώ, με τις οθόνες των κινητών όλο να μεγαλώνουν οι 7 ιντσες στα tablet δεν αξίζει

αυτή τη jaga δε την είχα ποτέ σε εκτίμηση

Τα ρολόγια της πάντως είναι αρκετά καλά και σε φτηνή τιμή !!!!

Δημοσ.

Τα ρολόγια της πάντως είναι αρκετά καλά και σε φτηνή τιμή !!!!

με λίγο παραπάνω έχει στο amazon πολύ ωραία casio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...