Προς το περιεχόμενο

Tablet 10.1" Peak 10+ (Dual Core Cortex A9 CPU 1.5GHz, 1GB DDR3, 8GB Flash Memory, 1080i Mini-HDMI Output) - 164€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή βέβαια του λείπει Bluetooth, GPS, Usb charging αλλά σε αυτή την τιμή και με δεδομένο οτι είναι διαθέσιμο και δε θα κάνει 1 μήνα να έρθει είναι καλή περίπτωση. Ωστόσο με τα updates τι γίνεται? Jelly bean?

Δημοσ.

είναι καλό το τάμπλετ που λέτε  να το προτείνω σε ένα γνωστό μου για απλή χρήση και κανά ελαφρύ παιχνιδάκι.....????

Δημοσ.

<p>Πολύ καλή τιμή βέβαια του λείπει <span style="color:rgb(51,51,51);font-family:Arial, 'Helvetica Neue', Helvetica, sans-serif;font-size:14px;">Bluetooth, GPS, Usb charging αλλά σε αυτή την τιμή και με δεδομένο οτι είναι διαθέσιμο και δε θα κάνει 1 μήνα να έρθει είναι καλή περίπτωση. Ωστόσο με τα updates τι γίνεται? Jelly bean?</span></p>

έχω ήδη ένα tablet 7 ιντσών και ποτέ δε χρειάστικα bluetooth ή gps

το είχα πάρει από Αμερική και έκανε πάνω από μήνα να έρθει, όποτε τώρα για 10' ψάχνω από Ευρώπη μόνο

Δημοσ.

το είχα πάρει από Αμερική και έκανε πάνω από μήνα να έρθει, όποτε τώρα για 10' ψάχνω από Ευρώπη μόνο

To gps στο xoom που είχα αρκετό καιρό το χρησιμοποιούσα πολύ συχνά και ήταν πολύ χρήσιμο και στο αυτοκίνητο και σε ταξίδια αλλά το bluetooth δεν μου είχε χρειαστεί. Τώρα πλέον που εχω το s3 το gps και εγω το θεωρώ περιττό για 10αρι ταμπλετ. Παντως το 10αρι προσωπικά είναι άλλη φάση σε σχέση με το 7αρι, το χαίρεσαι περισσότερο και άσε να λένε για τη φορητότητα, εγω το είχα παντου, καναπε, κρεββατι, καφετέρια, σχολή κλπ κλπ

Δημοσ.

To gps στο xoom που είχα αρκετό καιρό το χρησιμοποιούσα πολύ συχνά και ήταν πολύ χρήσιμο και στο αυτοκίνητο και σε ταξίδια αλλά το bluetooth δεν μου είχε χρειαστεί. Τώρα πλέον που εχω το s3 το gps και εγω το θεωρώ περιττό για 10αρι ταμπλετ. Παντως το 10αρι προσωπικά είναι άλλη φάση σε σχέση με το 7αρι, το χαίρεσαι περισσότερο και άσε να λένε για τη φορητότητα, εγω το είχα παντου, καναπε, κρεββατι, καφετέρια, σχολή κλπ κλπ
για αυτό ψάχνω για 10αρι , το 7αρι μου φαίνεται μικρό
Δημοσ.

Μα εδώ συζητάμε για παραλαβή και εγγύηση απο Ευρώπη, εννοείται πως αν καποιος εχει υπομονή (κανα 2 μήνες) παει κατευθειαν απο site σαν το pandawill, το ipadalternative, το banggood κλπ κλπ αλλά σε περίπτωση βλάβης το στέλνει Κινα και σε περίπτωση που το θέλει με γρήγορο shipping έχει τον κίνδυνο τελωνείου...

Οπότε για αγορά απο amazon ειναι καλή περίπτωση.

Δημοσ.

το ainol hero 2 quad-core το έχω εδώ και μια βδομάδα με τα ίδια χρήματα στα χέρια μου (έκανε 10 μέρες να έρθει) από γνωστό κινέζικο σάιτ (merimobiles) και νομίζω με μια ματιά είναι καλύτερο από το προτεινόμενο!

Δημοσ.

Πηγαινε σε ενα πλαισιο ή ενα μιντια μαρκτ και παιξε λιγο μαζι τους φιλε μου.

Τι ταιριαζει στον καθενα και στις αναγκες του δεν μπορει να το πει κανενας ,εμενα προσωπικα μου κανει το 8αρι!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...