SteelLord Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μπορειτε να μου πειτε λεπτομερειες για το κινητο; π.χ τα καλα του και τα κακα του...
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Πολύ καλό κινητό,έχω το n95 εγώ,για Mp3 player είναι άψογο,τα βίντεο του είναι καλά όπως και οι φωτογραφίες που βγάζει,απλά της βγάζει μόνο σε jpeg που είναι κρίμα αφού έχει 5MP θα έπρεπε να έβγαζε και σε raw. Επίσης έχει σταματήσει να υποστηρίζετε από το 2008 οπότε software δεν υπάρχει, εκτός από τα παλιά και ότι τρέχει σε java.
SteelLord Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Πολύ καλό κινητό,έχω το n95 εγώ,για Mp3 player είναι άψογο,τα βίντεο του είναι καλά όπως και οι φωτογραφίες που βγάζει,απλά της βγάζει μόνο σε jpeg που είναι κρίμα αφού έχει 5MP θα έπρεπε να έβγαζε και σε raw. Επίσης έχει σταματήσει να υποστηρίζετε από το 2008 οπότε software δεν υπάρχει, εκτός από τα παλιά και ότι τρέχει σε java. χμ ενταξει ευχαριστω για την πληροφορια
SteelLord Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Πολύ καλό κινητό,έχω το n95 εγώ,για Mp3 player είναι άψογο,τα βίντεο του είναι καλά όπως και οι φωτογραφίες που βγάζει,απλά της βγάζει μόνο σε jpeg που είναι κρίμα αφού έχει 5MP θα έπρεπε να έβγαζε και σε raw. Επίσης έχει σταματήσει να υποστηρίζετε από το 2008 οπότε software δεν υπάρχει, εκτός από τα παλιά και ότι τρέχει σε java. το αγορασα τελικα το ειχα για 2 μηνες και μ εβγαλε τν "παναγια" ολο κολαγε.. στο μενου κτλπα... το ψαξα περισσοτερο για να δω μηπως μονο το δικο μ μοντελο ειναι ελλατωματικο αλλα ελα ομως π το μοντελο γενικως ηταν συμφωρα σκετη.. με απογοητευσε...
TheELF Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Έχεις περασμένο νέο firmware;;; Το μενού δεν κολλάει σε εμένα δεν είναι και το ποιο γρήγορο αλλά δεν κολλάει κιόλα,μόνο αν έχεις προβληματικό backplate/slide ή έχεις να το καθαρίσεις καιρό από μέσα μπορεί να κάνει reset συνέχεια. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν και σε μαϊμού αυτά τα μοντέλα, μήπως έπεσες σε κάποια τέτοια περίπτωση;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα