nikos134 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Λοιπόν θέλω να αγοράσω υδρόψυξη (kit η κομμάτια και συναρμολόγηση? ) για overoclockikg (κυρίως) και για μείωση θορύβου (αυτοί οι ανεμιστήρες με τρελαίνουν). Λοιπόν το σύστημα μας: Κουτί:NZTX M59 Pure Black Επεξεργαστής:AMD Phenom II x6 1055T (2.8 ghz stock) 3.4 GHZ, Μητρική:Asus M4A89GTD PRO, Ram: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Κάρτα γραφικών:2x(crossifre) Saphire Radeon HD 5850 1GB Τροφοδοτικό:CoolerMaster M620 Real Power Modular Υπόψιν είμαι noob δεν έχω ξανά ασχοληθεί με υδρόψυξη budget: 200-250?? (φτάνουν?? και αν γίνεται και φθηνότερα )αν ξέχασα τίποτα ρωτήστε ** α ξέχασα υδρόψυξη κυρίως για cpu και τις 2 vga.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Custom loop για cpu και 2 κάρτες με 250€ δεν παίζει φίλε! 250 κάνουν μόνο τα blocks...οπότε κοίτα για καμία έτοιμη λύση (Η100i-H110) για cpu και με τις κάρτες παίξε με fan profiles από AB ώστε να μην σου παίρνουν τα αυτιά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos134 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Custom loop για cpu και 2 κάρτες με 250€ δεν παίζει φίλε! 250 κάνουν μόνο τα blocks...οπότε κοίτα για καμία έτοιμη λύση (Η100i-H110) για cpu και με τις κάρτες παίξε με fan profiles από AB ώστε να μην σου παίρνουν τα αυτιά!!! τι budget θα χρειαζόμασταν για μία αξιοπρεπής υδρόψυξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 τι budget θα χρειαζόμασταν για μία αξιοπρεπής υδρόψυξη? To κυριότερο είναι τι μπορεί να χωρέσει στο κουτί σου.. Από το πάνω μέρος μέχρι την μητρική πόσο κενό έχεις; Το ίδιο και από πάνω μέχρι τον πίσω ανεμιστήρα. EDIT: Με λίγο ψάξιμο που έκανα μόνο με 80mm ψυγεία θα κάνεις δουλειά,αλλιώς πρέπει να μπουν εξωτερικά.. Αν θες την γνώμη μου δεν αξίζει τον κόπο σε αυτό το κουτί να κάνεις τόσα έξοδα! Με αυτό που σου είπα παραπάνω θα είσαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos134 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 To κυριότερο είναι τι μπορεί να χωρέσει στο κουτί σου.. Από το πάνω μέρος μέχρι την μητρική πόσο κενό έχεις; Το ίδιο και από πάνω μέχρι τον πίσω ανεμιστήρα. EDIT: Με λίγο ψάξιμο που έκανα μόνο με 80mm ψυγεία θα κάνεις δουλειά,αλλιώς πρέπει να μπουν εξωτερικά.. Αν θες την γνώμη μου δεν αξίζει τον κόπο σε αυτό το κουτί να κάνεις τόσα έξοδα! Με αυτό που σου είπα παραπάνω θα είσαι οκ χμμ σκεφτόμουν κάτι ολοκληρωμένο για αυτό μπορώ να το τοποθετήσω απ έξω γιατί βλέπω το κουτί έχει ήδη τρύπες για να περάσουν οι σωλήνες.. ** Site: http://haste.4saken.org/pics/i5build/m59/leak_testing2.jpg">κάτι τέτοιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Αυτό στην φωτογραφία είναι με ψυγεία 80mm! Τα εξωτερικά ψυγεία εμένα προσωπικά μου φαίνονται πολύ άσχημα αλλά περί ορέξεως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos134 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Αυτό στην φωτογραφία είναι με ψυγεία 80mm! Τα εξωτερικά ψυγεία εμένα προσωπικά μου φαίνονται πολύ άσχημα αλλά περί ορέξεως... α.. τα 80mm δεν αξίζουν εε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 α.. τα 80mm δεν αξίζουν εε? Ε δεν έχει την ίδια απόδοση με ένα 120άρι..άσε που οι 80άρηδες ανεμιστήρες έχουν λιγότερο CFM και οι περισσότεροι κάνουν σαν Boeing 747! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 κοιτα και στις αγκελιες εχει πολλα τουλοαχιστον να βρεις κανενα ψυγιο και αντλια και βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 α.. τα 80mm δεν αξίζουν εε? λοιπον παμε ξανα... το μπατζετ που διαθετεις δεν υπαρχει για αυτο που θες να κανεις... οπως επισης οτι ειναι μ@@@ εν ετη 2013 να δωσεις 250 ευρω για μπλοκ 5850 γιατι καποια στιγμη αργα η γρηγορα θα τις αλλαξεις γιατι στα παιχνιδια ηδη σε κοβει το 1gb ραμ... μετα πρεπεi ξερεις οτι το κουτι σου δεν κανει για τετοιου ειδους υδροψυξη μιας και ειναι ηδη φορτωμενο πολυ ... 2 καρτες κλπ κοινως δεν υπαρχει για μενα λογος να το σκεφτεσαι καν... δες αν εχεις φαν εξαγωγης 120 mm και πηγαινε σε μια Η80i Ε δεν έχει την ίδια απόδοση με ένα 120άρι..άσε που οι 80άρηδες ανεμιστήρες έχουν λιγότερο CFM και οι περισσότεροι κάνουν σαν Boeing 747! γιατρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαρα στο κουραγιο σου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos134 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 ευχαριστώ πολύ όλους αλλά τελικά μάλλον θα πάμε για αναβάθμιση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Αναβάθμιση σε τι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Αναβάθμιση σε τι; σε hardware...ανοιξε αναλογο θεμα @thelab.gr και πλεον θα παει σε αναβαθμιση....take a look@lab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα