johny1908 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Καλησπερα στην παρεα.Θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος αν ειναι εφικτο να παιξουν δυο router σε bridge mode εαν το ενα (internet) είναι συνδεδεμενο μεσω wifi και το αλλο (bridge) μεσω ethernet και αν γινεται τι ρυθμισεις χρειαζονται!
tsakonas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 sτο άλλο μέσω ethernet, disable DHCP, manual IP στο ίδιο subnet με το πρώτο, έτοιμος
johny1908 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 manual ip στο ιδιο range που παιζει και το πρωτο ετσι?επισης οι 2 καρτες στο pc επισης σε bridge mode?
rfc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Τι ακριβως θες να κανεις φιλεμ? Να κανεις το ενα ΑΡ ή να ενωσεις 2 adsl?
At0m0 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 @OP Μήπως ρωτάς το παρακάτω; α) έχω ένα modem-router στο οποίο θέλω να συνδέονται όλα τα ... laptop (wireless) και να έχουν πρόσβαση στο internet, καιβ) έχω ένα ακόμα modem-router στο οποίο θέλω να συνδέονται όλα τα ... desktop (wired) και να έχουν πρόσβαση στο internet, καιγ) θέλω όλα να ανήκουν στο ίδιο lan (π.χ. 192.168.1.0/24), προκειμένου τα wireless laptop/τηλέφωνα/άλλες συσκευές/κ.λπ. να επικοινωνούν με τα wired PC και τούμπαλιν. 1
johny1908 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Λοιπον να σας εξηγησω λιγο πιο αναλυτικα το σκεπτικο μου να μου πειτε γνωμες.Εχω στο σαλονι ενα thomson tg 585 v7 με ote tv και σκεφτομουν, επειδη η αποσταση απο το δωματιο ειναι μεγαλη για να τραβηξω udp καλωδιο,αν γινεται να συνδεθω ασυρματα απο τον υπολογιστη στο δωματιο με το κεντρικο μου router, να συνδεσω ενα αλλο router στην ethernet του πψ που να υποστηριζει stb, το οποιο θα δουλευει ως γεφυρα και να συνδεσω εναν ακομη δεκτη επανω για να εχω tv και στο δωματιο.
rfc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Αυτο γινεται με wds που ζητας και μονο αν βρεις αλλο ενα τομσον που το υποστηριζει... και με κλειδωμα wep μονο.
johny1908 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 το δοκιμασα με wds αλλα ειχε παρα πολυ χαμηλο σημα και μου εκανε συνεχως κολληματα γι αυτο και προσπαθω με τη βοηθεια σας να πειραματιστω μηπως βρω καποια αλλη λυση
rfc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δεν υπαρχει αλλη λυση. Και οντως το wds δε παιζει καλα. Αλλιως παρε κανα usb ασυρματο για το αλλο σταθερο με καμια προεκταση και θα παιζεις πολυ καλα. Ποσα εμποδια εχεις και τι αποσταση?
johny1908 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 ειναι γυρω στα 15 μετρα αποσταση και ειναι καπως διαγωνια περιπου 3-4 τοιχοι.Με το απλο internet δεν εχω θεμα με το στικακι πιανω 3 γραμμες στο pc στο δωματιο
rfc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Ε αυτο κανε.... βαλε και μια προεκαση usb να το σηκωσεις πιο ψηλα και καμια κεραια απολαβης 9-12db και θα εισαι καμπανα.
johny1908 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 το θεμα μου ειναι απο το pc που επικοινωνει με το router και εχει προσβαση στο internet αν μπορω να γεφυρωσω τις καρτες δικτυου και να σεταρω ενα router απο την ενσυρματη καρτα για το tv.
rfc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Σε εχασα λιγο τωρα.... ποιες καρτες? Και τι σχεση εχει αυτο με αυτο που συζηταμε?
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 αν καταλαβα καλα ο φιλος δεν θελει να μεταφερει γενικα ιντερνετ αλλα θελει να μεταφερει διαμεσω wds η με αλλο τροπο το ιντερνετ να το πω ετσι που βγαινει απο την stb για να βαλει το δεκτη αλλου η να βαλει δευτερο δεκτη.σωστα καταλαβα η οχι?δηλαδη πανω στο δευτερο thomson να συνδεσει ενα δευτερο δεκτη στην stb.δεν νομιζω οτι θα το καταφερεις αυτο που θες να κανεις.ακομα και αν θες μονο ενα δεκτη μεσα στο δωματιο να βαλεις ειναι δυσκολο να μεταφερεις τα data της stb σε αλλο ρουτερ και να δωσεις απο εκει στην tv.μια φορα ενα ατμο το ειχε κανει καπως αλλα παλι δεν του επαιζε σωστα.αν δεν καταλαβα σωστα τοτε ξαναπες μας τι θες να κανεις πο αναλυτικα. το θεμα μου ειναι απο το pc που επικοινωνει με το router και εχει προσβαση στο internet αν μπορω να γεφυρωσω τις καρτες δικτυου και να σεταρω ενα router απο την ενσυρματη καρτα για το tv. ναι γινεται μεχρι το κομματι που λες να ξαναδωσεις ιντερνετ στο δευτερο ρουτερ αλλα η tv δεν θα παιξει διοτι εσυ θα εχεις ιντερνετ και οχι τα data να το πω ετσι απο την stb.
johny1908 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 ναι αλλα το 2ο ρουτερ που θα λαβει ιντερνετ θα ειναι και αυτο ετοιμο σεταρισμενο με τις ρυθμισεις του οτε στην stb.Ουτε ετσι θα γινει? edit:Πολυ σωστα εχεις αναφερει ολη την διαδικασια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα