Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα...το σάββατο στις 23 του μηνα πήγα στο πλαίσιο και πήρα αυτήν την κάρτα γραφικών :  

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-7770-GHz-1GB-OC-GDDR5-11201-02-20G.htm  

μετά από 5 ώρες χρήσης η κάρτα μου έκανε ένα αποτύπωμα στα γραφικά και αναγκαστικά να κάνω restart το παιχνίδι που παίζω (Aion online). την πήγα πίσω και μου είπανε πως δεν έχει τπτ αφού την κρατήσανε 5 ώρες... έκτες μετά από ένα 10ορο κόλλησε όλο το pc και μου πέταξε ένα μήνυμα που έλεγε:

(η αναφορά σφάλματος περιλαμβάνει μονο πληροφορίες συστήματος όπως έκδοση προγράμματος οδήγησης, ρύθμισις AGP, μέγεθος περιοχής προσωρινής αποθήκευσης καρέ,κλπ. απαραίτητες για την ανάλυση του προβλήματος. Η αναφορά θεωρείτε εμπιστευτική και ανώνυμη.)

μετά από 1 λεπτό ξεκόλλησε και όλα καλά....Όμως μετά από μιση ώρα πάλι κόλλησε όλο το pc με μαύρη οθόνη όπου το έκλεισα τελείως...

το pc μου είναι αυτό:

Intel® Core 2Quad CPU Q6600 @ 2.40Ghz 2.40Ghz, 3,25 GB RAM και win XPsp2 32bit

η μητρική μου : Asus P5Q-E

και η κάρτα γραφικών: Sapphire 7770 GHz 1GB OC GDDR5

να την ξαναπάω πίσω? μήπως φταίει που έχω μονο 3gb ram? αλλα αν την πάω πίσω είμαι σίγουρος θα μου πούνε πάλι πως δεν έχει tpt η VGA!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εισαι σιγουρος πως ειναι απο την καρτουλα;  καμια φορα φταινε και οι οδηγοι μπωρεις να βαλεις μια σειρα πιο κατω, υπαρχει μια πιθανοτηνα να φταιει η καρτα σου, απο τα μυνηματα που λες σε αυτους το ειπες οτι σου βγαζει αυτα τα μυνηματα;

και αν ναι τι σου ειπαν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...