Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

laptops που θα γίνονται ταμπλετ... Δηλαδη Ταμπλετ! Οτι μπορεί να δουλεψει αυτονομα ως σκετη οθονη, νοειτε πρωτιστως ταμπλετ! Το ντοκ που το μεταμορφώνει σε λαπτοπ ειναι μια ωραια εξτρα δυνατοτητα, οχι απαραιτητη σε ολους.

Απο εκει και περα, και επι του αρθρου... ROFL. 7inch is good for nothing. Στις 8 ιντσες τα πραγματα ειναι ανεκτά, το optimum φορητοτητας και λειτουργικότητας ειναι ξεκαθαρα οι 10 ιντσες.

Δημοσ.

Ξέρει τι λέει. Από 10 και πάνω τα transform-tablet με win8 που θα γεμίσει η αγορά θα κάνουν θραύση. Από την άλλη ένα φθηνό 7" tablet με android ή ios για browsing (δεν είναι και για τίποτα άλλο) θα είχαν ακόμα λόγο ύπαρξης. (Με τα κινητά βέβαια έτσι που μεγαλώνουν να τους παίρνουν και αυτά μέρος της πίτας).

Δημοσ.

ειμαι περιεργος να δω αν θα παρω εκατομμυρια likes επειδη κανω δευτερο σχολιο

Ειμαστε μαζι σου!! :)

Δημοσ.

ας εβγαζαν και 13 ιντσες full hd σε tablet και δεν ειχα κανενα προβλημα να το αγορασω.το οριο για ταμπλετ που γινεται και λαπτοπ με αποσπωμενο πληκτρολογιο νομιζω οτι μπορει να φτασει μεχρι 13 ιντσες οπως κα8ε φορητο λαπτοπ

Δημοσ.

Εγώ πάντως που επιασα και το ipad mini και το nexus 7 μου φάνηκαν πολυ λίγες οι ίντσες και των 2, προσωπικά για εμενα οι 10 ειναι ιδανικές δηλαδη του κανονικού ipad

• Like 2
Δημοσ.

με όλο και περισσότερα κινητά στις 5+ ίντσες , μάλλον δυσοίωνο είναι το μέλλον των 7 ιντσών tablets 

Δημοσ.

Μιλάει για ιντσες και ξεχνάει ότι το σημαντικότερο για την λειτουργικότητα ενός ταμπλετ είναι το aspect ratio. Γι' αυτό τα ipad είναι ένα κλικ πάνω από άποψη λειτουργικότητας και μάλλον θα είναι για αρκετό καιρό μιας και ο ανταγωνισμός δεν έχει αντιληφθεί ακόμα τον κύριο λόγο.

Δημοσ.

Το ιδανικό θα ήταν αυτά τα tablolaptop να είχανε μια δεύτερη μπαταρία στο αποσπόμενο πληκτρολόγιο και να μένει ανέπαφη η 1η, για όταν θα κρατούσες μόνο την οθόνη.

Επίσης, να έχει περισσότερες θύρες usb στο πληκτρολόγιο μιας και όταν θα το συνέδεες υποτίθεται ότι θα το είχες για πιο σοβαρή και βαρία χρήση.

Όσο για το μέγεθος ο καθένας παίρνει ότι τον βολεύει.

Αν και νομίζω, οι δεσποινίδες του forum θα προτιμήσουν, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, το μεγαλύτερο...

Δημοσ.

με όλο και περισσότερα κινητά στις 5+ ίντσες , μάλλον δυσοίωνο είναι το μέλλον των 7 ιντσών tablets 

δεν νομίζω γιατί τα κινητά με οθόνες 5+ ιντσες είναι μόνο high end και κάνουν πάνω απο 400-500 ευρώ,ενώ tablet 7" βρίσκεις και με 75-80 ευρώ.

τέρμα για δουλειά έξω(για να κάνεις ότι και με τον υπολογιστή) μόνο laptop και αυτό φτηνό,ο υπολογιστής δεν αντικαθίσταται απο ένα tablet σε τίποτα απο αυτά που κάνει,μόνο για multimedia κ browsing,απλά είναι η μόδα και τα παίρνουν όλα,προσωπικά δουλεύω με φορητό για την σχολή καθώς εξετάστηκα σε 4 μαθήματα με τον υπολογιστή μου(autocad,matlab,word και C++),έχω κάνει αμέτρητες εργασίες με γραφήματα κλπ στο excel,έχω φτιάξει τόσα σχέδια και τα έχω παρουσιάσει σε εργαστήριο (στοιχεία μηχανών) και όλα αυτά δεν θα μπορούσε ούτε ως ανέκδοτο να πει κάποιος ότι τα κάνει ένα tablet,όσες ίντσες και να είναι θα είναι πάντα ένα gadget-κινητό και τίποτα παραπάνω.

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνω με τον απο πανω..

7-8 ιντσες ειναι το πιο βολικο πιστευω και αυτα θα επικρατησουν..

Χωραει παντου, το κρατας ανετα στην παλαμη σου ορθιο. Αλλα και οριζοντιο ειναι τελειο το μεγεθος καθως τα 2 δαχτυλα μου καλυπτουν ολη την οθονη, απο μιση το καθενα..

Μη ξεχνατε οτι η Κινα εχει εισβαλει παντου.

Ταμπλετακι σουπερ 7αρι 1280χ800 με ips οθονη γυρω στα 135ε και εισαι ετοιμος.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Με το ainol novo 7 fire ειμαι απολυτα καλυμενος. Δεν χρειαζομαι 10 ιντσες και εχει αναλυση 1280x800 με ips οθονη. Με βολευει αφανταστα να σερφαρω στο κρεβατι χωρις βαρος ενω πλεον παιχνιδια του android παιζω μονο σε αυτο και οχι στο κινητο μου! Οσο σκεφτομαι οτι κοστισε λιγοτερο απο 130 ευρω και για να βρεις κινητο αντιστοιχων επιδοσεων θες μια 300αρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...