chaplin1981 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ενημερωτικά και μόνο θα πρέπει να βλέπουμε τέτοιες προσπάθειες. Εκτός και αν ζούμε στη Β. Κορέα που δεν ξέρουν τι γίνεται στον έξω κόσμο. Και αν θες/θέλουμε να βοηθήσουμε, ας "υιοθετήσει" ο καθένας μας απο ένα παιδί εκεί. 80 λεπτά την μέρα είναι. Ισα ισα που στην Β.Κορεα τετοια βλεπουν.
KREATOR13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 και εμεις πινουμε εμφιαλωμενο νερο και οχι της βρυσης.και?δηλ επειδη υπαρχει φτωχια πρεπει να πεθανουμε στα 21 απο καρκινο? Οχι βεβαια,οτι νερο θες θα πιεις αφου εχεις τη δυνατοτητα,δυο ακραια παραδειγματα εφερα,οτι ναναι καταλαβαινετε Δεν πίστεψα ποτέ στα αλήθεια ότι θα υπάρξει μόνο ένα reply, θα είναι "στα αρχίδια μας" και θα έχει 11.000 like, αλλά δε το περίμενα κι έτσι. Το ΄΄στα αρχιδια μας΄΄ επιτρεπεται ενω το ΄΄βλημα΄΄ οχι?τα εμα εμα και τα εσα εμα?
DKNI Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ισα ισα που στην Β.Κορεα τετοια βλεπουν. Βλεπεις καθημερινα τηλεοραση στη Β. Κορεα? Anyway, περιμενω γενικα απαντησεις στα ερωτηματα - Τι απαντηση θεωρειτε οτι επρεπε να δωσει ο Κανακης στην Action Aid - Αν υπαρχει καποιος που θα δεχοσασταν να κανει ενα τετοιο "εγχειρημα" - Τι ακριβως δραση εχει κανει ο καθενας σας για τετοια θεματα - Τι διαφορετικο θα μπορουσε να ειχε κανει ο Κανακης - Θεωρειτε οτι θα υπηρχε καποιο οφελος αν ΔΕΝ γυριζοταν ποτε αυτο το ντοκιμαντερ/ριαλιτ/οτιδηποτε σε σχεση με τωρα που γυριστηκε? ΥΓ. Ειναι γαματο να σου βρωμανε παντα ολα. Ολοι οι ωραιοι αντρες ειναι γκευ, ολες οι δρασεις κρυβουν απο πισω τους Ροθτσαιλντ και τους Ροκφελερ, ο,τι αντιδραση και να υπαρχει ειναι κατευθυνομενη...πρεπει να ειναι απελευθερωτικο το συναισθημα "ολα ειναι στημενα, ολα ειναι σαπια, δεν μπορω να κανω τιποτα" Και κυριως να πρεπει να ειναι σαπιοι ολοι. Ετσι δεν χρειαζεται να γινεις καλυτερος εσυ, αρκει να ειναι χαμηλα οι αλλοι 2
Lucifer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Το ΄΄στα αρχιδια μας΄΄ επιτρεπεται ενω το ΄΄βλημα΄΄ οχι?τα εμα εμα και τα εσα εμα? Δεν ξέρω τι παίζει με τον μοντ εδώ, είναι γενικά περίεργος τύπος, κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει. Αλλά το "βλήμα" είναι χαρακτηρισμός, λέω εγώ, ενώ το "στα αρχίδια μας" δεν έχει στόχο κάποιον. A priori δλδ, ο ρόλος του είναι να μη στοχεύσει.
*nenya* Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Πάντως η action aid και η κάθε action aid και για 1000 χρόνια ακόμα να βοηθούν παιδάκια στην Αφρική δεν θα γίνεται κάτι! Το θέμα είναι οι εμφύλιοι πόλεμοι. Και αυτούς δεν θα τους σταματήσει η action aid... Αν οι ίδιοι οι Αφρικανοί δεν δώσουν ένα τέλος στους εμφυλίους τους τότε οι θάνατοι, η φτώχεια κλπ. θα μείνουν στα ίδια επίπεδα. Χώρα σε εμφύλιο προκοπή δεν κάνει λέμε! Δεν πα να στέλνουμε όλοι λεφτά για τα παιδάκια που πεινούν... Το τραγικό είναι ότι αυτά δεν φταίνε σε τίποτα... 1
DKNI Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Α, και μια σημειωση Προφανως τα παραπανω δεν πανε για το προσωπο Κανακης. Προφανως αν ο τυπος εχει μπομπα ποτα και δεν κοβει αποδειξεις στα μαγαζια του θα επρεπε να κοιταξει πρωτα να ειναι σωστος, αλλα αυτο το επιχειρημα δεν αφορα το χθεσινο προγραμμα και το κραξιμο που εφαγε
klainmaingr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Κακοπροαίρετοι όλου του ίντερνετ unite. Είστε κλασσική περίπτωση ιντερνετικού υπεράνω τύπου όπου βγάζει το υπέρβαρο, αποτυχημένο του κόμπλεξ στοχεύοντας σε πρόσωπα αδιαφορώντας για την (όποια) προσπάθεια έχουνε κάνει. Όντας τύπος που βλέπει/ακούει κανάκη απο εποχές ραδιοφώνου/comfuzio πιστεύω οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να προσποιείται τόσο καλά όλη του τη ζωή. Μπορεί να πηγαίνει σπίτι και να σκοτώνει γατάκια η να μαστιγώνει τη 12χρονη Φιλιππινέζα sex slave του, αλλά τόσα χρόνια σε οτιδήποτε public (καθημερινό ραδιόφωνο) ποτέ δεν έχω ακούσει να παρεκκλίνει απο τις γενικές (βαρετές και κοινές) απόψεις του. Αρβύλα δε ξέρω γιατί δεν έχω functional tv. Χαβαλέ κάνει. Πηδάει γκόμενες της προκοπής, δεν έχει μπυροκοίλι στα 50 του και φαίνεται οτι είναι και καλός επιχειρηματίας. Αυτό είναι too much too handle φαντάζομαι. Όπως είπε κάποιος παραπάνω περιμένετε τον αλάνθαστο μεσσία. Που θα κολλάει ένσημα στους υπαλλήλους του πριν τολμήσει να κάνει ντοκιμαντέρ για την Αφρική (does not compute). Το μόνο κακό που βρήκα σε αυτό το κατα τα άλλα πολύ ευχάριστο 2ωρο είναι οτι ήξερα οτι περισσότερο θα δωθεί βάρος στο ΠΟΙΟΣ παρα στο ΤΙ. Αλλα να μου πείς οι "ποιός" είναι οι trigger friendly μόσχοι με hivemind που δεν θα τους ενδιέφερε οτιδήποτε δεν εμπεριέχει gossip. Θα μπορούσα να κάνω self research και να βρώ ότι θέλω για αφρική/actionaid/documentaries; Φυσικά. Το έκανα; Όχι. Κατάφερε ο κανάκης να ανανεώσει το awareness έστω και λίγο σε "χ" άτομα; Φυσικά. (Ακόμα και στους haters αν και αμφιβάλλω αν το είδαν). Ήταν αυτό το ζητούμενο; Ναι. Success? Ναι. Γαργάρες; Ναι. Αυτά. 5
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Βλεπεις καθημερινα τηλεοραση στη Β. Κορεα? Anyway, περιμενω γενικα απαντησεις στα ερωτηματα - Τι απαντηση θεωρειτε οτι επρεπε να δωσει ο Κανακης στην Action Aid - Αν υπαρχει καποιος που θα δεχοσασταν να κανει ενα τετοιο "εγχειρημα" - Τι ακριβως δραση εχει κανει ο καθενας σας για τετοια θεματα - Τι διαφορετικο θα μπορουσε να ειχε κανει ο Κανακης - Θεωρειτε οτι θα υπηρχε καποιο οφελος αν ΔΕΝ γυριζοταν ποτε αυτο το ντοκιμαντερ/ριαλιτ/οτιδηποτε σε σχεση με τωρα που γυριστηκε? - "Δε προλαβαίνω, έχω κανονίσει να παίξω ρακέτες με το Λάτσιο". - Ναι. Ο Λάτσιος. - Καμμία. - Θα μπορούσε να είχε πάρει και το Λάτσιο μαζί του. Και ίσως να παίζανε ρακέτες εκεί. - Κανένα όφελος. Πέραν του ότι δε ματαιωνόταν το ρακετομάτς με το Λάτσιο. 2
ZAKKWYLDE Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Είναι ντροπή να προβάλλονται τέτοια ντοκιμαντέρ σε μια Ελλάδα με 40% κάτω απο το όριο της φτώχειας. Είναι ακόμα μεγαλύτερη ντροπή να ακούγονται ατάκες και σπόντες για τον δυτικό τρόπο ζωής και για τις ευθύνες που ΕΧΟΥΜΕ ως δύση για την κατάσταση των ανθρώπων εκεί. Μας βάζουν όλους σε ένα τσουβάλι και μας λένε, να εσύ με το iPhone...ΕΣΥ φταίς που τα παιδάκια δεν έχουν να φάνε. Γι'αυτό στείλε κανα φράγκο Ωραία λοιπόν, είδα το ντοκιμαντέρ...και τι, ωραία ευαισθητοποιήθηκα, αν και ήμουν απο καιρό, ε και τι έγινε; Με το ζόρι ζω τον εαυτό μου και τη γυναίκα μου. Δεν μου περισσεύει φράγκο ούτε για πλάκα. Τι κατάφερε η Action Aid αν με ευαισθητοποίησε με αυτό το ντοκιμαντέρ. Τιποτα σε ότι αφορά εμένα και τουλάχιστον το 80% των Ελλήνων. Γι'αυτό λοιπόν το ντοκιμαντέρ δεν είχε να κάνει με καμία ευαισθητοποίηση, αλλά με αυτοπροβολή του παρουσιαστή και του καναλιού. Τώρα αν όντως σε κάποιον περισσεύουν, εγώ θα έλεγα ότι είναι καλύτερα να τα δώσει σε έναν οργανισμό όπου θα παει για να βοηθήσει τους συμπατριώτες του που έχουν εξίσου ανάγκη τη βοήθεια, αντί για κάπου στην Αφρική. 3
Cossutius. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 H αλήθεια ειναι πως το συγκεκριμενο ντοκιμαντέρ, ήταν τουλάχιστον άστοχο τη συγκεκριμένη εποχή. Οκ αντιλαμβάνομαι οτι υπάρχουν και χειρότερα. Υπάρχουν ομως και καλύτερα.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Και ΕΣΥ με το iPhone φυσικά φέρεις ενα μερίδιο ευθύνης, που με την αγορά σου ενισχύεις και επιτρέπεις στην Apple να δημιουργεί ανύπαρκτες ανάγκες απο το πουθενά, και να αλλάζει μοντέλα με μηδαμινές διαφορές μεταξύ τους κάθε 6 μήνες. Γιατί ΕΣΥ με τα φράγκα σου της έχεις δώσει αυτό το δικαίωμα.Υ.Γ: Αν ο λαϊκισμός στην Ελλάδα ήταν λιγότερος, τώρα δεν θα είχαμε 40% κάτω απο τα όρια της φτώχειας. 2
V for Vagelis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Πάντως η action aid και η κάθε action aid και για 1000 χρόνια ακόμα να βοηθούν παιδάκια στην Αφρική δεν θα γίνεται κάτι! Το θέμα είναι οι εμφύλιοι πόλεμοι. Και αυτούς δεν θα τους σταματήσει η action aid... Αν οι ίδιοι οι Αφρικανοί δεν δώσουν ένα τέλος στους εμφυλίους τους τότε οι θάνατοι, η φτώχεια κλπ. θα μείνουν στα ίδια επίπεδα. Χώρα σε εμφύλιο προκοπή δεν κάνει λέμε! Δεν πα να στέλνουμε όλοι λεφτά για τα παιδάκια που πεινούν... Το τραγικό είναι ότι αυτά δεν φταίνε σε τίποτα... Δεν είναι και τόσο στο χέρι τους να ξεπεράσουν φτώχεια και εμφυλίους όσο δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο η Δύση. Επίσης δεν υπάρχει σε κάθε χώρα της Αφρικής εμφύλιος, φτώχεια υπάρχει όμως παντού.
*nenya* Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 I know. Δεν υπάρχει παντού βέβαια, αλλά σε πάρα πολλές δυστυχώς. Και φυσικά παίζονται πολλά παιχνίδια κάτω απ'το τραπέζι! Γι'αυτό λέω ότι η action aid και η κάθε action aid δεν θα κουνίσουν το μαγικό ραβδάκι με τα 500ευρα και τα φάρμακα και θα λυθούν τα προβλήματα. Από πού να το πιάσουμε και πού να τ'αφήσουμε!
Xorxhs! Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Έστω και έναν αν κατάφερε να ευαισθητοποιήσει, τότε τη θεωρώ πετυχημένη ως ενέργεια του ΑΚ. Όλα τα υπόλοιπα είναι συμπλέγματα μας... 1
DKNI Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 - "Δε προλαβαίνω, έχω κανονίσει να παίξω ρακέτες με το Λάτσιο". - Ναι. Ο Λάτσιος. - Καμμία. - Θα μπορούσε να είχε πάρει και το Λάτσιο μαζί του. Και ίσως να παίζανε ρακέτες εκεί. - Κανένα όφελος. Πέραν του ότι δε ματαιωνόταν το ρακετομάτς με το Λάτσιο. Tι μλκας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα