Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια υποθετικη ιστορια.Ηταν καποτε μια ΜΚΟ,η οποια-οπως και τοοοοσες αλλες-,εβαζαν "προσωπικοτητες" για να προπαγανδισουν το εργο τους( ; ).Καταφεραν λοιπον να μαζεψουν καμποσα εκατομυρια,πηραν και μερικα κρατικα κονδυλια,αγιοποιηθηκαν και οι "προσωπικοτητες" ΑΛΛΑ,εδω θελει κεφαλαια τω οντι,καταφεραν να χαρισουν τον πολυποθητο υπνο στους ενοχικους συμπολιτες τους,που δεν εκαναν τιποτα περισσοτερο απο το να λυπουνται τους κακομοιρηδες τους Αφρικανους,που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.Συνοπτικα,τετοιου ειδους ενεργειες δεν προερχονται απο μια οντολογικη συνυπαρξη με τον Αλλον,με τον διαφορετικο,ουτως ωστε να κουνησω το δαχτυλακι μου για να τον βοηθησω,αλλα αποτελουν μερος: 1)μαρκετινγκ,2)ψυχολογικου ενοχικου πολεμου(σε λανθανουσα μορφη),3)μιας αυτοσωτηριας(στην περιπτωση που απαλαχτεις απο τα ενοχικα σου συνδρομα συμφωνα παντα με τις δικες σου ΕΓΩΙΣΤΙΚΕΣ δυναμεις και καταβολες) , 4)μιας τρυπας στο νερο(οι ανθρωποι ακομα πεινανε εδω και εκατονταδες χρονια χωρις να αλλαξε ΠΟΤΕ τιποτα).Καληνυχτα.

Αρα το πρόβλημα δεν είναι ο "διάσημος" αλλα η πολιτική που κρύβεται πίσω απο τέτοιες οργανώσεις. Γιατι 3 σελίδες τωρα όλοι αυτον βριζαν...
Η σφαιρα οπου πυροβολησεις θα παει.
Δημοσ.

Λοιπόν έστω και ένας άνθρωπος παραπάνω να ευαισθητοποιήθηκε από το ντοκυμαντέρ και ας είναι και παιδάκι που θαυμάζει τον Κανάκη, ΧΑΛΑΛΙ. Και τον τζάστιν μπίμπερ να βάζαμε για αυτό το λόγο και πάλι καλώς. 

Τα υπόλοιπα του chaplin , τα ωραία , τα ψηλά , τα ιδεολογικά τα αφήνω για τους αγωνιστές. 

Το δεν κάνω τίποτα αν δεν το κάνω με τον ιδεολογικό , τον σωστό τον τρόπο τον πρόστυχο, είναι η κλασική καραμέλα του ''αγωνιστή''.

Τώρα αν μας κοίμισε κανείς τα ενοχικά μας αισθήματα και κάναμε μια τρύπα στο νερό, περιττό να σου πω πως όλοι χέστηκαν. Πόσο μάλλον να μη μας τα έδειχνε κανείς. Και όπως το είπες, πάντα πείναγαν και πάντα θα πεινάνε κάποιοι. 

Τώρα για τους άλλους τους πονηρούς, εντάξει παίδες, το πιάσαμε το νόημα. Θα ψάξουμε εμείς να βρούμε κάποιον να σας αρέσει. 

• Like 2
Δημοσ.

μήπως είδες και την ταινία του Παπακαλιάτη "Αν" ? γιατί με τόσα αν... μην ξεχάσεις να κάνεις και άγαλμα σε αυτούς που με τέτοιες ενέργειες ευαισθητοποιούν τον κόσμο (:D)

Δημοσ.

Μετά από 5 σελίδες, δεν έχω καταλάβει γιατί ακριβώς τον κράζουμε.

1) Γιατί έχει δική του εκπομπή;

2) Γιατί έχει μπαρ;

3) Γιατί γυμνάζεται;

4) Γιατί πήγε στην Αφρική και δεν χάρισε τη μισή του περιουσία;

5) Γιατί τα λέει υπερβολικά καλά και κάτι κρύβεται από πίσω;

6) Γιατί είμαι άνεργος, έχω περίοδο και όλα μου φταίνε;

ΥΓ. Έχω και άλλα:

7) Γιατί παίζει ρακέτες με τον Λάτσιο;

8) Γιατί τον ακούμπαγε στο Χριστινάκι;

9) Γιατί έχει και δεν έχει μαλλιά;

10) Γιατί κλάνει το γατί;

• Like 3
Δημοσ.

7) γιατί έγινε για αυτοπροβολή σε ένα πολύ λεπτό ζήτημα. περισσότερες λεπτομέρειες στα προηγούμενα ποστς. δεν είναι ο πρώτος ούτε κι ο τελευταίος δυστυχώς που χρησιμοποιεί τέτοιους τρόπους. εννοείτε κι αυτοί που κρύβονται από πίσω του.

• Like 1
Δημοσ.

Με άλλα λόγια κιριλεμαν, ένα ντοκιμαντερ για το τι σκατά γίνεται στις φτωχές χώρες τις Αφρικής , είναι μέσο αυτοπροβολής ΑΛΛΑ και υπόγειων συμφερόντων. Κάτι σαν τους ψεκασμούς. Που να πουλούσαν και όπλα.

• Like 2
Δημοσ.

7) γιατί έγινε για αυτοπροβολή σε ένα πολύ λεπτό ζήτημα. περισσότερες λεπτομέρειες στα προηγούμενα ποστς. δεν είναι ο πρώτος ούτε κι ο τελευταίος δυστυχώς που χρησιμοποιεί τέτοιους τρόπους. εννοείτε κι αυτοί που κρύβονται από πίσω του.

Ποιοί κρύβονται από πίσω; Ze Germans?

• Like 1
Δημοσ.

Και όχι μόνο. Κατά τον Chaplin1981 και το κατεστημένο εν γένει. 

Η αλήθεια βέβαια είναι πως η Actionaid χρόνια τώρα οργανώνει πολέμους και κλέβει τα λεφτα΄του κοσμάκη. Και αυτό να μην ήταν ΚΑΙ ΜΟΝΟ η προβολή της φτώχιας κατά τον Chaplin1981 οδηγεί στην απενεχοποίηση του κοιμισμένου Δυτικού κόσμου. Τι να λέμε τώρα δλδ.

Και οι ανεμογεννήτριες σκοτώνουν τα αποδημητικά πτηνά.

• Like 2
Δημοσ.

Προτεινω να αφησουμε τις μινι-ικεσιες και καταφυγια αυτοσωτηριας και να πιασουμε να κανουμε καμια δουλεια.Δεν ειμαι μηδενιστης,αλλα την δηθενια και πολυ περισσοτερο τα πασαλειμματα(τα οποια θεωρω κανουν μεγαλυτερη ζημια,αφου διαιωνιζουν μια δυσχερη κατασταση που αφορα ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) τα απεχθανομαι.Και λυπαμαι που το λεω αλλα δεν ειναι σωστος τροπος προσεγγισης αυτος.Πολυ συχνα σε διαλογους ακουγεται αυτο:"Τι εχεις να προτεινεις;". Ειναι αντιδιαλεκτικο.Δεν προτεινει καποιος.Προτεινουμε απο κοινου,συζηταμε και δρουμε.Δυστυχως,με αυτα τα αμαλγαματα φιλανθρωπισμου/λαιφσταιλ μητερων Τερεζας εχει χαθει καθε εννοια αλληλεγγυης και γι'αυτο ο κοσμος θεωρει ακομα και γραφικοτητα την βοηθεια προς τον αλλον.Βοηθεια οχι τυπου "φιλαρακι εχεις ενα ευρω να παρω τυροπιτα".You know what i mean?

Πες μου τι κανεις να χτυπησεις το προβλημα στη ριζα

Πες μου τι θεωρεις οτι μπορουσε να κανει παραπανω ο Κανακης και ο καθε Κανακης

Και τελος πες μου τι οφελος θα υπηρχε επι του θεματος αν δεν γυριζοταν το ντοκιμαντερ ποτε

το παιχνίδι τους παίζει άρα καλώς τρώει βρισίδι

Αρα εισαι εναντιον της Action Aid, των Γιατρων χωρις Συνορα, whatever?

Πιστευεις οτι οσοι εχουν αποψη και γνωμη για το θεμα σημερα είχαν και προχτες?

Θεωρεις οτι τετοια ντοκιμαντερ κανουν λοιπον κακο?

Πως πιστευεις οτι θα επρεπε να ενεργησει ο Κανακης στην προσκληση της Action Aid "ελα να κανουμε ενα ντοκιμαντερ για την Σιερρα Λεονε"?

Υπαρχει καποιο προσωπο που αν εκανε ακριβως το ιδιο ντοκιμαντερ θα το δεχοσουν?

Δημοσ.

Πάντως μάγκες , εγώ με τη γυναίκα μου που είδαμε εχτές το ντοκιμαντερ, λέμε " κοίτα τι γίνεται στην Αφρική, τι φτώχια, τι δυστυχία . ΕΥΤΥΧΩΣ που εδώ εμείς περνάμε μια χαρά και δεν είμαστε και ευχαριστημένοι, όλο γκρινιάζουμε".

Ούτε νερό δεν έχουν να πιούν. Εμείς εδώ νερό τουλάχιστον έχουμε.  :(

Δημοσ.

Με άλλα λόγια κιριλεμαν, ένα ντοκιμαντερ για το τι σκατά γίνεται στις φτωχές χώρες τις Αφρικής , είναι μέσο αυτοπροβολής ΑΛΛΑ και υπόγειων συμφερόντων. Κάτι σαν τους ψεκασμούς. Που να πουλούσαν και όπλα.

Αν θες να δεις αυτο που επιθυμεις να δεις σε αυτα που γραφω μαγκια σου.Επειδη ομως δεν ειναι αυτη η ουσια των γραφομενων,ας κανω μια προσπαθεια(φευ) για να καταλαβεις τι εννοω και δεν συνεχιζω αλλο γιατι θα βρεθουμε να τρολλαρει ο ενας τον αλλον(και πιστεψε με το κανω πολυ καλα).Το προβλημα εγκειται στον σκοπο της προβολης ενος προβληματος και οχι στο οντως προβλημα.Ασε τα ιδεολογικα που μου προσαπτεις(γιατι ετσι σκεφτεσαι,καθως θες να μου την "πεις").Ενας αθεος π.χ. θα μου ελεγε οτι ειναι χριστιανικα ολα αυτα και οτι κανω προπαγανδα.Τελος,το οτι δεν μπορεις να εκφραστεις αναλογως μην σε κανει να αισθανεσαι ασχημα.Καποιοι το εχουν και καποιοι αλλοι οχι.Μεχρι εκει το πας.Επειδη η συζητηση ευνουχιστηκε,συνεχισε μονος σου. :)

Δημοσ.

Πως πιστευεις οτι θα επρεπε να ενεργησει ο Κανακης στην προσκληση της Action Aid "ελα να κανουμε ενα ντοκιμαντερ για την Σιερρα Λεονε"?

Καταρχήν, είδα ένα 5λεπτο, οπότε η άποψή μου, δεν θα είναι η πλέον αντικειμενική. Σύμφωνα με αυτό το 5λεπτο, λοιπόν, δεν θα το χαρακτήριζα ντοκιμαντέρ, αλλά ριάλιτι.

Πρόβλημα δεν έχω με τον συγκεκριμένο (και τους ομοίους του). Πρόβλημα θα είχα, αν μου επέβαλαν να τον παρακολουθώ, γιατί μου την δίνει η πτώση του iq μου.

Μπράβο του λοιπόν, που αποδέχτηκε μια τέτοια πρόταση.

Μπράβο του, αν για αυτήν την εμπειρία, δεν πήρε φράγκο από την action aid (που ίσως και να αναλογούσαν και σε χιλιάδες δωρεές).

Μπράβο του αν βοήθησε στην ανέγερση κάποιου ιδρύματος (δεν είδα την εκπομπή).

Μπράβο του αν κουβάλησε νερό σε κάποιο χωριό (δεν είδα την εκπομπή).

Μπράβο του αν έκανε οτιδήποτε και κάποιος του είπε "Ευχαριστώ" (δεν είδα την εκπομπή).

Μπράβο του που δείχνει κατά καιρούς, πως έχει κάποιες "ενήλικες" ανησυχίες και μακάρι επιτέλους να ωρίμασε, και να μην το γυρίσει στις παιδικές εκπομπές. Με την δύναμη που έχει, θα μπορούσε να κάνει μεγάλα πράματα, αλλά κάτι μου λέει, πως δύσκολα θα αφήσει τα παιδικά.

Επίσης χίλια μπράβο, στα άτομα που βοηθάνε συνανθρώπους τους (είτε είναι σε οργάνωση είτε όχι).

Χίλια μπράβο, σε αυτούς που βοηθάνε αυτές τις οργανώσεις με όποιον τρόπο μπορούν.

Άπειρα μπράβο, σε όσους βοηθάνε, επειδή το θέλουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...