louromanosjr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μακαρι ο σχεδιασμος του να ειναι οπως στην εικονα, αλλα οπως αναφερερει και το παρακατω αρθρο, κρατηστε τις αμφιβολιες σας. Αν παρατηρησετε την εικονα η ωρα στο widget σε σχεση με την μπαρα εχουν αποκλιση 2 λεπτων, οπως επισης λειπει και το ακουστικο.. http://www.droid-life.com/2013/03/25/this-purported-motorola-x-phone-render-is-hilarious/ 1
qsis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Εστω, ΕΣΤΩ οτι οι φημες ειναι αληθινες, ξεροντας την πολιτικη της google ποτε μα ποτε ομως, δεν θα εδινε το νεο της android σε non-Nexus συσκευη, οποτε λογικα το lime pie θα το δουμε αργοτερα σε NEXUS συσκευη και οχι στο "X PHONE" εκτος και αν κανουν 2πλη ανακοινωση, δηλαδη και nexus και xphone... Επισης 4000mAh? Really? Ποσο τοφαλος θα ειναι η συσκευη στο παχος; Το Note II ειναι 5.5 ιντσες και εχει 3000+mAh μπαταρια και παλι δεν φτανει και το παχος Htc ONE ή Xperia Z Οποτε ΕΣΤΩ οτι η συσκευη δεν ειναι 5.5" αλλα 4.7-5" Τοτε το κινιτο θα εχει παχος 14mm και βαρος 250 γραμμαρια; το android 3 οταν δεν υπηρχε nexus tablet πού παρουσιαστηκε; σε συσκευη μοτορολα που ηταν ανεπισημο nexus αφορμη ψαχνουν αυτοι να βγαλουν νεα εκδοση.. και καλα κανουν θα ηθελα μια ανανεωση στο android επισης δε βρισκω καθολου κακη την ιδεα που αρκετοι android fans θελουν εδω και καιρο να παει η σειρα nexus στη μοτορολα που και ποιοτικοτερες συσκευες βγαζει απο τους κορεατες και θα εχει το πληρη ελεγχο των συσκευων της γιατι με τη samsung επεφτε μπολικος συμβιβασμος για να μην απειληθει η σειρα galaxy s και με την lg γελαει το κατσικι με το φιασκο που εγινε 1000 φορες μια συσκευη αποκλειστικα υπο τη σκεπη της google και ας κοψουν το λαιμο τους οι υπολοιποι η samsung αλλωστε αρχισε να σηκωνει κεφαλι και οι αλλοι κατασκευαστες ειναι απλα λιγοι τοσο καιρο δεν αβανταρε τη motorola για να ειναι ολοι οι αλλοι ικανοποιημενοι, ισως ηρθε καιρος αυτο να αλλαξει βεβαια στη προκειμενη περιπτωση δε βλεπω να εχουμε μια τετοια συσκευη (nexus ) , μενει να δουμε
Black Demis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 το βαφτίσανε iphone killer ή ακόμα ? το iphone εδώ και καιρό το σκότωσαν σαν samartphone σαν trendy κομμάτι όμως παραμένει ακόμη (λόγο τιμής και hype) πρόσεξες μήπως οτι εδώ και δυο χρόνια δεν ακούγετε λέξη iphone killer κλπ? γιατί το kill έχει γίνει αν δεν πήρες χαμπάρι 5
Droulas13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Επανέρχομαι για διευκρίνιση στο θέμα της αυτονομίας. Κατά την γνώμη μου οι μέρες αυτονομίας πρέπει να μετρούνται ως πλήρεις. Δεν έχει ο καθένας την άνεση να το βάζει το κινητό μέσα στην ημέρα για πλήρη φόρτιση, που σε μερικά κινητά η πλήρη φόρτιση κρατάει ακόμα και 3 ώρες. Μέσα στην ημέρα ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθείς και να πάρεις το κινητό μαζί. Για αυτό το λόγο θέλω το κινητό να το φορτίζω κατά κανόνα μόνο το βράδυ, ώστε να φορτίζει πλήρως και να είμαι σίγουρος, ότι δεν θα ξεμείνω χωρίς μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οπότε διερωτώμαι, υπάρχει smartphone το οποίο να βγάζει 2 πλήρεις μέρες, δηλαδή από τις 7 το πρωί μέχρι τις 2 το βράδυ την επόμενη ημέρα, κατά τη διάρκεια των οποίων ημερών να έχεις 3g, wifi και δεδομένα να συγχρονίζουν συνεχώς και παράλληλα να μπορείς να μιλήσεις τουλάχιστον 3 ώρες και να έχεις ανοιχτή την οθόνη τουλάχιστον 7 ώρες, χωρίς να αγχώνεσαι μήπως την δεύτερη μέρα ξεμείνει από μπαταρία;;; Το razr maxx σε μια πλήρη μέρα μπορεί να του έχει απομείνει 60% μπορεί όμως και 30%. Δεν το ρισκάρω όμως να το αφήσω 2 μέρες αφόρτιστο, γιατί την δεύτερη μέρα δεν ξέρω τι θα μου τύχει και αν θα έχω ευκαιρία να το φορτίσω πλήρως.
Intruder7s Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Galaxy Note 2. Καποιοι πιανουν και τις 9 ωρες οθονη.Και μιλαμε για χρηση οχι "το εχω και καθεται".Google it
Plug Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 κρίνοντας από την εμπειρία μου με το RAZR,ένα πράμα μπορώ να πω..ΤΟ ΘΕΛΩ!!!!!Ειδικά αν δε παραβλέψουν και το θεματακι λαπντοκ..
Plug Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 το iphone εδώ και καιρό το σκότωσαν σαν samartphone σαν trendy κομμάτι όμως παραμένει ακόμη (λόγο τιμής και hype) πρόσεξες μήπως οτι εδώ και δυο χρόνια δεν ακούγετε λέξη iphone killer κλπ? γιατί το kill έχει γίνει αν δεν πήρες χαμπάρι http://www.youtube.com/watch?v=aNwrXOieQ5A
ektor7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 το βαφτίσανε iphone killer ή ακόμα ?Εχεις μεινει πισω μου φαινεται!Εχουν αλλαξει οι καιροι, τωρα ψαχνουμε για SGS killer!!! Μιας και λετε για user friendly, εχω δουλεψει αρκετα Iphone και δεν καταλαβαινω γιατι θεωρουνται καλυτερα απο τα αντροιντ, εμενα ιδια μου φαινονται... Οσο για αυτο που λεει το μελος απο πανω οτι θα το πουλαγε κα θα επαιρνε αλλο, το ιδιο θα εκανα και εγω, αλλα και με οποιοδηποτε αλλο ακριβο τηλεφωνο... Δεν νομιζω να κανουν οτιδηποτε που να μην μπορεις να κανεις με ενα κινητο των 300-350 ευρω... Αν θελουν να εχουν κινητο με επιδοσεις καλυτερες απο λαπτοπ ΟΚ, προσωπικα δεν βλεπω χρησιμοτητα σε αυτο...Προφανως εννοεί σαν user friendly, τα ακροβατικα που κανει με το itunes καθε φορα που θελει να περασει κατι απο το pc στo iphone/ipad!Γιατι να δυσκολευτει καποιος να πατήσει το εικονίδιο του facebook στο android και οχι στο ios,μ'αλλον κατι δε πάει καλα με τον τυπο/τυπησα!
Droulas13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Galaxy Note 2. Καποιοι πιανουν και τις 9 ωρες οθονη. Και μιλαμε για χρηση οχι "το εχω και καθεται". Google it Συγκρίνοντας τα αποτελέσματα του razr και του note 2 στο blog της gsmarena για σύγκριση μπαταριών, παρατηρώ, ότι και τα δύο κινητά καταφέρνουν πολύ καλή απόδοση στα τεστ αλλά το razr είναι ανώτερο του note 2. Συνεπώς αν δεν βγάζω δυο μέρες ολόκληρες με το razr γιατί να τις βγάζω με το note 2;
PsyGreg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 το Razr MAXX έχει την πιο τούμπανη αυτονομία Overall
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 το Razr MAXX έχει την πιο τούμπανη αυτονομία Overall Λογικό δεν είναι με 3300 mAh battery?
Intruder7s Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Και το Note τοσο εχει ( ή 3.100 δεν θυμαμαι ενα απο τα 2 παντως ) αλλα μεγαλυτερη οθονη και τεχνολογιας που τραβαει πιο πολυ ενεργεια. Ειναι λογικα να τα καταναλωσει πιο γρηγορα απο το razr.Αλλα δεν το κανει. Οχι τοσο τουλαχιστον. Πως το καταφερνουν δεν ξερω αλλα ουτως ή αλλως δεν ειναι του παροντος. Το θεμα ειναι οτι αν θελεις κινητο να μην σου κλεισει βρισκεις ενα φτηνο με 30-50 ευρω που κραταει η μπαταρια βδομαδα+ και εισαι οκ. Τα smartphone τα ξεζουμιζουμε. Οτι μπαταρια και να εχουν το πολυ σε 2 μερες ειναι off.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Και το Note τοσο εχει ( ή 3.100 δεν θυμαμαι ενα απο τα 2 παντως ) αλλα μεγαλυτερη οθονη και τεχνολογιας που τραβαει πιο πολυ ενεργεια. Ειναι λογικα να τα καταναλωσει πιο γρηγορα απο το razr. Αλλα δεν το κανει. Οχι τοσο τουλαχιστον. Πως το καταφερνουν δεν ξερω αλλα ουτως ή αλλως δεν ειναι του παροντος. Το θεμα ειναι οτι αν θελεις κινητο να μην σου κλεισει βρισκεις ενα φτηνο με 30-50 ευρω που κραταει η μπαταρια βδομαδα+ και εισαι οκ. Τα smartphone τα ξεζουμιζουμε. Οτι μπαταρια και να εχουν το πολυ σε 2 μερες ειναι off. Τα τελευταία 2-3 χρόνια βάζω πάντα το κινητό στο φορτιστή πριν πέσω για ύπνο καθημερινά!
Pokemon640 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Και το Note τοσο εχει ( ή 3.100 δεν θυμαμαι ενα απο τα 2 παντως ) αλλα μεγαλυτερη οθονη και τεχνολογιας που τραβαει πιο πολυ ενεργεια. Ειναι λογικα να τα καταναλωσει πιο γρηγορα απο το razr. Αλλα δεν το κανει. Οχι τοσο τουλαχιστον. Πως το καταφερνουν δεν ξερω αλλα ουτως ή αλλως δεν ειναι του παροντος. Το θεμα ειναι οτι αν θελεις κινητο να μην σου κλεισει βρισκεις ενα φτηνο με 30-50 ευρω που κραταει η μπαταρια βδομαδα+ και εισαι οκ. Τα smartphone τα ξεζουμιζουμε. Οτι μπαταρια και να εχουν το πολυ σε 2 μερες ειναι off. τα παραλές, εγώ με Atrix 1, 3-4 μέρες τις έχει στάνταρ με νορμάλ χρήση (GPS-phone-sms και λίγο gaming). Το κινητό των 50Ευρώ σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί και ας κρατάει παραπάνω (σχετικό και αυτό). Δεν έχεις GPS αν ψάχνεσαι, πόσο μάλλον αν το απαιτεί η δουλειά σου, δεν έχεις την ίδια καλή οργάνωση στις επαφές κλπ κλπ. Τώρα αν θες να βλέπεις 4-5 έργα, να παίζεις ώρες games και να κρατάει και 10 μέρες χωρίς φόρτιση πάρε κινητό με μπαταρία αυτοκινήτου. Βέβαια ακόμη και αυτό που είπα βλέπω σε ελάχιστο καιρό να βγαίνει κινητό με τέτοιες αντοχές!
Intruder7s Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μα αυτο ακριβως λεω κ εγω. Δεν μου φαινεται λογικο να απαιτω απο ενα κινητο που κανει 30+ πραγματα να με βγαλει βδομαδα. Η το 1 ή το αλλο. Οποιος θελει περισσοτερη διαρκεια, παιρνει κινητο που να αλλαζει η μπαταρια και παιρνει 1-2 ακομα να εχει παντα.Υ.Γ. Για το οτι τα παραλεω, αν θελεις τσεκαρε τεχνολογικα φορουμς να δεις μηνυματα και εικονες απο battery usage χρηστων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα