Droulas13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Αφενός όμως έδωσα 200 ευρώ λιγότερα για να το πάρω, αφετέρου και να μου χάριζαν Iphone θα το πούλαγα για να πάρω άλλο κινητό μιας και δεν έχω χρόνο να κάθομαι να μαθαίνω όλη τη φιλοσοφία γύρω από τα μακ. 13 χρόνια τώρα είμαι παιδί του πισι. Δεν είμαι φοιτητής ποια να μαθαίνω καινούρια πράγματα! Το android είναι ότι πιο user friendly έχω δει σε λειτουργικό κινητού με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο. Δεν έχω όρεξη να το αλλάξω αυτό. PS Πάντως με κάτοχο iphone 4 που είχα μιλήσει και του είχα πει για το πόσο κρατάει το κινητό μου, μου είχε παραπονεθεί για το δικό του... 1
ALXIOA Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Αυτό το widget με τους κύκλους που το βρίσκω?? Πολύ ομορφο μου φάνηκε..!!!
dkstarlet Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Αυτό το widget με τους κύκλους που το βρίσκω?? Πολύ ομορφο μου φάνηκε..!!! φιλέ μου είναι μονο για Motorola κινητά!!! αν ψάξεις λίγο στο xda-dev θα το βρεις...αρκεί να εχεις.
manost Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Αυτό το widget με τους κύκλους που το βρίσκω?? Πολύ ομορφο μου φάνηκε..!!! Μπορείς να το βρεις εύκολα στο xda. Απλά για να λειτουργήσει πρέπει να έχεις Android 4.1 και πάνω (αν θυμάμαι καλά), ενώ θα πρέπει να ξέρεις ότι πηγαίνει πακέτο με τον Motorola Launcher (δεν υπάρχει χωριστά δηλαδή το weather widget) που δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμος όσο οι Nova, Apex.
XRHSTEF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Εγω εχω 4.2.. Αλλά θα το ήθελα σκέτο..χωρίς τον launcher...τώρα έχω τον νόβα όπως λες.. Ευχαριστώ κ γω..
Intruder7s Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Παντως θα προτιμουσα προσωπικα σαν χρηστης του insomnia να μην εβλεπα φημες τοσο συχνα στην αρχικη.. Ειναι ειδηση ειτε συγκαταλεγεται στις φημες ειτε οχι, οποτε πρεπει να μπει. Εγω ας πουμε θα το θεωρουσα ασχημο να το διαβασω στο gsmarena και να δω το insomnia να την παραβλεπει την φημη αυτη. Εκει σταματησα να διαβάζω... Δηλαδη και 4.7 ιντσες τληφωνο ειναι πολυ μεγαλο? Αμα ειναι ετσι με ενα νοκια 3310 θα ειμασταν ολοι καλυμενοι. Οι 4.7 ειναι μια χαρα, μη παραπονιομαστε απλα για να παραπονιομαστε. Οποιος διαφωνει μπορει να παει απο φορουμς που μιλανε κατοχοι του Note 2 ( 5,5 ιντσες ) να δει οτι 19 στους 20 τους βολεψε το μεγεθος μεσα στην πρωτη μερα χρησης του κινητου. Οποτε οι 4.7 ειναι παραπανω απο μια χαρα.
Black Demis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Για να ξεκίνησω κάνα flame war. Αυτά τα κάνει και το iPhone 4 μου. Τα ίδια. Με <1500 mAh μπαταρία. εδώ το κάνει το neo v με μερικά tweaks............ και απο πότε θεωρείτε μεγάλη αυτονομία να βγάζει κινητό μια μέρα? οεο μου φαίνεται ότι αρχίζουμε να συμβιβαζόμαστε πολύ εύκολα πλέον.. και είναι κακό αυτό
Haldol Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Αφενός όμως έδωσα 200 ευρώ λιγότερα για να το πάρω, αφετέρου και να μου χάριζαν Iphone θα το πούλαγα για να πάρω άλλο κινητό μιας και δεν έχω χρόνο να κάθομαι να μαθαίνω όλη τη φιλοσοφία γύρω από τα μακ. 13 χρόνια τώρα είμαι παιδί του πισι. Δεν είμαι φοιτητής ποια να μαθαίνω καινούρια πράγματα! Το android είναι ότι πιο user friendly έχω δει σε λειτουργικό κινητού με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο. Δεν έχω όρεξη να το αλλάξω αυτό. PS Πάντως με κάτοχο iphone 4 που είχα μιλήσει και του είχα πει για το πόσο κρατάει το κινητό μου, μου είχε παραπονεθεί για το δικό του... Καλά αυτό το "είναι ότι πιο user-friendly έχω δει" είναι επικό. Πραγματικά ρε άνθρωπε, έχει 150 τομείς που πλεονεκτεί το Android έναντι του iOS, κι εσύ βρήκες ένα από τα λίγα κομμάτια που πάσχει χοντρά να σου αρέσει; Anyway. Πάντως για την αυτονομία κι εγώ παραπονιέμαι. Θα 'θελα παραπάνω, δεν είμαι ικανοποιημένος με 1 ημέρα. Το post μου είχε να κάνει με την ανάγκη του Razr Maxx για μπαταρία των 3300 mAh ώστε να πετύχει τέτοια αυτονομία, ενώ άλλες συσκευές την πετυχαίνουν με ούτε τη μισή. Δεν είπα ότι είναι καλή αυτονομία το να κρατάει η συσκευή 1 ημέρα. Λίγο είναι. εδώ το κάνει το neo v με μερικά tweaks............ και απο πότε θεωρείτε μεγάλη αυτονομία να βγάζει κινητό μια μέρα? οεο μου φαίνεται ότι αρχίζουμε να συμβιβαζόμαστε πολύ εύκολα πλέον.. και είναι κακό αυτό Το ίδιο κι εδώ. Δεν είναι μεγάλη αυτονομία. Ιδανικά, θα έβγαζες 2-3 ημέρες χωρίς φόρτιση. Γι άλλο λόγο το 'γραψα.
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 και απο πότε θεωρείτε μεγάλη αυτονομία να βγάζει κινητό μια μέρα? Απο τοτε που {Droulas13} "έχω ανοιχτά τα δεδομένα και το wifi, συγχρονίζει συνεχώς email, επαφές, ημερολόγιο κλπ.... Αντέχει πάνω από 4 ώρες προβολή και 2 ώρες τηλέφωνο σε μια μέρα." Κακα τα ψεματα ολοι τα ιδια κανουμε, αλλος με "ταινιες", αλλος με email, αλλος με Super Stickman2 κλπ κλπ. Αυτα που εχουμε οι περισσοτεροι μονο κινητα δεν ειναι οποτε ας σταματησουμε να τα αντιμετωπιζουμε σαν τετοια. Πες το multimedia center, παιχνιδομηχανη με SIM, "ολα σε ενα νοικοκυρεμενα", αλλα ας μην τα λεμε "κινητα τηλεφωνα" πια 1
Droulas13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Αν αναλογιστείς, ότι με το LG Optimus 2x που είχα πριν, για να "έβγαζα" μια μέρα έπρεπε να έχω wifi κλειστό, να το έχω στο 2g και όχι στο 3g, και να μην έχω την οθόνη πάνω από 1-2 ώρες ανοιχτή, θα καταλάβεις γιατί οι προσδοκίες μου για τα smartphone περιορίζονται στην "μια μέρα το πολύ". Αν είχα ανοιχτό στο lg, ότι και έχω τώρα στο μοτορολα, έπρεπε να το φορτίζω 2-3 φορές την ημέρα, μη σου πω και 4. Ομολογώ, ότι το user friendly δεν είναι πολύ πετυχημένο. Δεν ήθελα να μιλήσω για τον αρχάριο χρήστη, αλλά για τον σχετικά πεπειραμένο, που μπλέκεται με εφαρμογές, back up, συγχρονισμούς δεδομένων, έγγραφα κλπ που είναι απαραίτητα, όταν θες ένα κινητό σαν προέκταση του υπολογιστή της δουλειάς σου.
eko13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μιας και λετε για user friendly, εχω δουλεψει αρκετα Iphone και δεν καταλαβαινω γιατι θεωρουνται καλυτερα απο τα αντροιντ, εμενα ιδια μου φαινονται... Οσο για αυτο που λεει το μελος απο πανω οτι θα το πουλαγε κα θα επαιρνε αλλο, το ιδιο θα εκανα και εγω, αλλα και με οποιοδηποτε αλλο ακριβο τηλεφωνο... Δεν νομιζω να κανουν οτιδηποτε που να μην μπορεις να κανεις με ενα κινητο των 300-350 ευρω... Αν θελουν να εχουν κινητο με επιδοσεις καλυτερες απο λαπτοπ ΟΚ, προσωπικα δεν βλεπω χρησιμοτητα σε αυτο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Για να ξεκίνησω κάνα flame war. Αυτά τα κάνει και το iPhone 4 μου. Τα ίδια. Με <1500 mAh μπαταρία. τα κάνει και με 4.7 ίντσες? awesome! 2
apostolos2 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 αυτη την soft navigation bar δεν θα την χωνεψω ποτε
fsbmaniac Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Το android πρεπει να αλλαξει design ... Το κινητο θα τα σπαει ,ας ελπιζουμε να εχει καποιες απο τις πατεντες της Moto ...και δεν ειναι λιγες αυτες που μπορει να εφαρμοσει στα κινητα ειδικα στο hardware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα