Προς το περιεχόμενο

Tera Online VS. Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγκρινεις ανομια πραγματα βασικα το τερα ειναι μονο φαρμινγκ το χπ ειναι σκοτωνε σκοτωνε σκοτωνε και το gw2 ειναι εντελως questing φαση απο γραφικα παντως μακραν καλυτερο το gw2

Δημοσ.

Όντως στο tera με quest ανεβαίνεις αλλά τα quest του κατά 95% είναι σκότωσε Χ τέρατα και επέστρεψε για να σου δώσω να σκοτώσεις και άλλα. Άρα ουσιαστικά είναι grinding. Γενικώς αν και δεν ξέρω απο mmos το tera το είχα λιώσει και ξέρω οτι το παίζεις για τα γραφικά του που είναι εφάμιλλα ή ίσως και καλύτερα από του gw2(Τα έχω δει και τα 2 σε MAX out γραφικά) το gameplay του και το πλήθος ασχολιών που σου προσφέρει end game.

Αν και εμείς το επιλέξαμε μόνο και μόνο επειδή είναι free to play, καθώς δεν ξέρω άλλο παρόμοιο free mmo που να στα προσφέρει όλα αυτά.

Δημοσ.

συγκρινεις ανομια πραγματα βασικα το τερα ειναι μονο φαρμινγκ το χπ ειναι σκοτωνε σκοτωνε σκοτωνε και το gw2 ειναι εντελως questing φαση απο γραφικα παντως μακραν καλυτερο το gw2

+1

Αντίστοιχος συνδυασμός WoW με L2. Πλάκα κάνω. Δεν συγκρίνονται! Το ένα είναι παιχνίδι το άλλο Κινεζιά. Θα δεχόμουνα όμως σε λίγους μήνες αν ρώταγες GW2 ή Archeage... να μία δύσκολη απάντηση

Δημοσ.

Αν θες να παίξεις σοβαρό MMO δώσε 40€ και πάρε το Guild wars 2. Αν θες κάτι κατώτερο, παίξε το free Tera. 

Ότι πληρώνεις παίρνεις.

Δημοσ.

εντάξει και το WoW είναι επι πληρωμής και μάλιστα μηνιαίας αλλά είναι απαράδεκτο για μένα. και το D3 έκανε 60ευρω και επίσης απαράδεκτο είναι για όλους εμάς που το περιμέναμε πως και πως.

Δημοσ.

Είχα παίξει το Tera όσο ήταν beta, δεν μπορώ να πω ότι με συγκίνησε  τότε ούτε τελευταία που το έπαιξα.

Guild Wars 2 παίζω από early access 25 Αυγούστου ως και σήμερα. Μπορώ να πω ότι ήταν τα πιο τίμια λεφτά που έδωσα ποτέ για παιχνίδι.  Δεν έχει συνδρομή ούτε και f2p είναι, buy 2 play είναι. Έχει item shop το οποίο έχει aesthetics και boosters για exp/magic find όχι τίποτα που θα σε κάνει OP απέναντι σε άλλους παίχτες. Εξάλλου μπορείς να αγοράσει items από το shop  μετατρέποντας το gold σου σε gems. Όσο για το leveling… ο πιο γρήγορος τρόπος να ανεβάσεις χαρακτήρα 1-80 level είναι κάνοντας crafting αρκεί να έχει τα λεφτά για τα υλικά. Ειδάλος με 70-80 ώρες κάνοντας events θα πας 80.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

το pvp του tera μου αρεσε απιστευτα. αλλα το grinding που θελει ειναι πραγματικα απειρο. το παρατησα στα 48 lvl. το gw2 ειναι ομορφο παιχνιδι , δεν βαριεσαι να levelαρεις... αλλα "τελειωνει" σχετικα φαστ. αν σου αρεσει να μοιραζεις τον χρονο σου και σε pve και σε pvp αστο gw2 στην ακρη. αν σου αρεσει να pvpαρεις μεχρι τελικης πτωσης τοτε gw2.

Ειδάλος με 70-80 ώρες κάνοντας events θα πας 80.

σε 3 μερες 80αρισα τον 1ο μου χαρακτηρα. 100% δεν επαιζα πανω απο 8 ωρες την ημερα (ειχα πολυ χρονο) μπορεις μονο κανοντας pvp στο Myst να levelareis πολυ ποιο ευκολα. απλα τρεχεις με το zerg και μαζευεις τονους xp.

Αν κάποιος θέλει να παίξει πιο πολύ pvp υπάρχει λόγος να ασχοληθεί με το pve; Κερδίζεις κάτι στο pve που είναι χρίσημο στο pvp;

στην ουσια οχι. εκτος απο το να δεις το content του παιχνιδιου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

+1

Αντίστοιχος συνδυασμός WoW με L2. Πλάκα κάνω. Δεν συγκρίνονται! Το ένα είναι παιχνίδι το άλλο Κινεζιά. Θα δεχόμουνα όμως σε λίγους μήνες αν ρώταγες GW2 ή Archeage... να μία δύσκολη απάντηση

δεν το επαιξα πανω απο μια ωρα το terra καθως ειχε αυτο το κακο για μενα restricted ( το λενε true ) action combat με τον στοχο . στην ζωη εχει κανεις στοχο στην μαχη και δεν το ξερω  ?

αρα μονο true δεν ειναι ...

απο την αλλη στο gw2 ειναι πιο ελευθερο και πιο κοντα στην πραγματικοτητα εχοντας ως αναφορα μονο το ευρος ( γωνια και αποσταση ) του οπλου .

για μενα gw2 combat system > terra combat system

απο την αλλη πραγματιμα επειδη παιζω τωρα το Archeage .... δεν ξερω ποιος κερατας φταιει ( εχω δει πολλα βιντεο στο δικτυο απο τα κορεατικα και ηταν ολα μια χαρα  ) και τοσο ασχημο combat perfomance δεν  ειχα ποτε σε mmo . εχω TOP pc ( 4 μηνων )  - ι7-gtx780 , 16g ram , socket 2100 ,quad channel , ssd 256  και ολα αυτα oc με υδροψυξη και μπαινω στην αρενα και βλεπω το 1ο και το τελευταιο σκιλλ μου οταν ακυρωσω το σκιλλ μου πατωντας ενα αλλο . σταματανε να ακουνε ολα και σκαει freeze στην οθονη . ελεος

χειροτερα δεν γινεται και ειναι πραγματικη απογοητευση η TRION ετσι οπως το εκανε το παιχνιδι , που εχει ειχε ολα τα φοντα να γινει το mmo της χρονιας , παρολαυτα περιμενω να τελειωσει το patron status να γυρισω στο GW2

αρα με λιγα λογια , στην παρουσα κατασταση GW2 > AA ή καλυτερα θα ελεγα .... ARENANET > TRION !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...