Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο 7 χρονια αψογης λειτουργιας τα logitech z2300 αρχισαν να τα παιζουν και ψαχνω για καινουργια ηχεια.Ενδιαφερομαι για 2.1 ή 2.0 και οχι 5.1 αφου ειναι για να ακουω μουσικη και μονο. Θα ηθελα κατι με αντιστοιχα δυνατο ηχο αλλα και ποιοτικο.Μπατζετ μεχρι 150-170 ευρω, τοσο ειχα παρει τυχαια και τα προηγουμενα και δεν το μετανιωσα καθολου.Οποιος εχει τη γνωση και τη διαθεση ας βοηθησει ευχαριστω

αυτα ειναι τα χαλασμενα πλεον logitech : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501600(τυχαια επιλογη το e-shop)

Δημοσ.

Σαν ενταση μου κανουν 140 watt ειναι τελεια ωστοσο δεν την ξερω τη μαρκα ελπιζω να ειναι αξιοπιστη.Απο ποιοτητα ηχου σε σχεση με τα προηγουμενα Logitech πως ειναι?

Δημοσ.

Πολύ καλύτερα απο τα logitech.

Η μαρκα είναι πολυ γνωστή και θεωρείται αν οχι ο καλύτερος, τοτε απο τους καλυτερους κατασκευαστές ηχείων υπολογιστή. Google it. 

Δημοσ.

Πολύ καλύτερα απο τα logitech.

Η μαρκα είναι πολυ γνωστή και θεωρείται αν οχι ο καλύτερος, τοτε απο τους καλυτερους κατασκευαστές ηχείων υπολογιστή. Google it. 

ok οντως εχεις δικιο πολυ καλη μαρκα,απλα δεν πολυ ασχολουμαι

Σ ευχαριστω για τη βοηθεια μαλλον κατεληξα B)

Δημοσ.

Μετα απο 7 χρονια αψογης λειτουργιας τα logitech z2300 αρχισαν να τα παιζουν και ψαχνω για καινουργια ηχεια.Ενδιαφερομαι για 2.1 ή 2.0 και οχι 5.1 αφου ειναι για να ακουω μουσικη και μονο. Θα ηθελα κατι με αντιστοιχα δυνατο ηχο αλλα και ποιοτικο.Μπατζετ μεχρι 150-170 ευρω, τοσο ειχα παρει τυχαια και τα προηγουμενα και δεν το μετανιωσα καθολου.Οποιος εχει τη γνωση και τη διαθεση ας βοηθησει ευχαριστω

αυτα ειναι τα χαλασμενα πλεον logitech : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501600(τυχαια επιλογη το e-shop)

Τα z2300 πιστεύω έχουν γραφτεί στην ιστορία, τα έχω λιώσει και ακόμα είναι μια χαρά. Η πρόταση του walker πιστεύω είναι ο πιο άξιος αντικαταστάτης. +1

Δημοσ.

αφού είσαι ευχαριστημένος καί δοκιμασμένα, με τήν logi θα σού έλεγα νά μήν αλλάξεις "εταιρία"

έχει καινούριο μοντέλο το Ζ-623 τά οποία είναι εξίσου δυνατά 200w(Rms) μέ αυτά πού είχες Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/315364/Logitech-Speaker-System-Z623.html">Logitech Z623

όχι ότι η edifier είναι αδέξια.

Δημοσ.

Απο καποιο σημείο και μετα τα watt ειναι περιττά. Απο άποψη ποιοτητας ήχου που είναι και το πιο σημαντικό τα Edi ειναι αρκετά πιο πάνω απο τα logi. 

Ακουστε τα καπου και θα με θυμηθείτε.  ;)  

Δημοσ.

Εδω και 2 ωρες περιπου ακουω απο τα νεα edifier s530.Αν και το γουφερ δεν ειναι τοσο δυνατο οσο των logitech(σιγουρα δεν το λες αδυναμο ωστοσο) ειναι πιστευω μια κλαση πανω σε ποιοτητα ηχου. Ακουγονται πιο καθαρα απο τα logitech σε χαμηλη ενταση και πολυ πιο καθαρα οσο η ενταση ανεβαινει, ενω μου φαινεται οτι ο ηχος τους ειναι πιο "ζεστος". Τα logitech θα τα χαρακτηριζα πιο "αδιαφορα" οσον αφορα τον ηχο τους.Και να σκεφτειτε οτι ακομα δεν εχουν "στρωσει" αρα περιμενω να βελτιωθουν κ αλλο.Γενικα ειμαι ενθουσιασμενος απο τα καινουρια edifier :-D 

• Like 1
Δημοσ.

Από ποιότητα έκανες την καλύτερη επιλογή, τα logitech μας αν και πολύ δυνατά υστερούν σε ποιότητα(υψηλή για τους ψαγμένους για μέσο χρήστη είναι καλά). 

Αλλά έτσι είναι... Όσο είμαστε νέοι μας νοιάζει το μπουμ μπουμ μετά θέλουμε ποιότητα. Και εγώ όταν θα χρειαστεί αλλαγή στα edifier θα πάω.  :-D

Δημοσ.

Εδω και 2 ωρες περιπου ακουω απο τα νεα edifier s530.Αν και το γουφερ δεν ειναι τοσο δυνατο οσο των logitech(σιγουρα δεν το λες αδυναμο ωστοσο) ειναι πιστευω μια κλαση πανω σε ποιοτητα ηχου. Ακουγονται πιο καθαρα απο τα logitech σε χαμηλη ενταση και πολυ πιο καθαρα οσο η ενταση ανεβαινει, ενω μου φαινεται οτι ο ηχος τους ειναι πιο "ζεστος". Τα logitech θα τα χαρακτηριζα πιο "αδιαφορα" οσον αφορα τον ηχο τους.Και να σκεφτειτε οτι ακομα δεν εχουν "στρωσει" αρα περιμενω να βελτιωθουν κ αλλο.Γενικα ειμαι ενθουσιασμενος απο τα καινουρια edifier :-D

Μεγειες!! Χαιρομαι που εισαι ευχαριστημένος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...