Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Ψάχνω να βρω laptop με 17άρα οθόνη για ταινίες και καθημερινή χρήση, ίσως και κανένα παιχνίδι, μεταξύ 700-750 ευρω.

Στην τιμή αυτή έχω βρει τα παρακάτω:

1)http://www.skroutz.gr/s/2566606/Dell-Inspiron-17R-5720-i5-3210M-4GB-500GB-W8.html

2)http://www.skroutz.gr/s/2862387/Toshiba-Satellite-L870-18J-i5-3230M-6GB-750GB.html

3)http://www.skroutz.gr/s/2895047/Sony-Vaio-SV-E1713R1E-i5-3230M-4GB-750GB.html

Μεταξύ των τριών, νομίζω υπερτερεί το toshiba έναντι των άλλων δύο λόγω τεχνικών χαρακτηριστικών (6gb μνήμη, 750 gb δίσκο), αλλά με ενδιαφέρει να υπάρχει και 2η θέση για δίσκο σε περίπτωση που βάλω και ssd αργότερα. Γνωρίζει κανείς αν έχουν υποδοχή;

Ποιο θα προτιμούσατε από τα τρία;

Δημοσ.

Eπειδη εψαχνα το ιδιο, και κοιταγα βασικα το Dell 7720,

να σου πω οτι διαβασα στο νετ οτι η οθονη του με αναλυση 1600*900 λενε οτι ειναι μαπα.

Αντιθετα η 1920*1080 ματ (anti-glare) λενε οτι ειναι πολυ καλη. Το ιδιο λεει και ενας φιλος απο εδω μεσα που αγορασε το ακριβο μοντελο με τα ~1100Ε

Επισης διαβασα οτι εχει θεση για 2ο σκληρο, αλλα για να παιξει με λειτουργικο απο SSD πρεπει να βαλεις τον SSD στη θεση του αρχικου δισκου και εκεινον στη 2η θεση.

Περισσοτερες λεπτομερειες θα μπορω να σου πω σε λιγες μερες.

Εγω τελικα παραγγειλα απο εναν αγγλο τυπο/e-bay-μάγαζο που τον ειχανε αναφερει τα παιδια εδω, διοτι ειδα οτι εχει 100% θετικες.

Οποτε με μειονεκτημα οτι απο εκει θα εχω 1 χρονο εγγυηση (αλλα και στις αλλες χωρες της ΕΕ εδω γυρω που ειμαι παλι 1 χρονο δινουν και πληρωνεις για το παραπανω)

και επισης οτι πηρα refurbished,

εχω σαν συν οτι με 650Ε το πηρα με 1920*1080 + GT 650M 2GB + 1TB δισκο + 6GB RAM

αρχικα ημουν ετοιμος να δωσω 750-800 για να παρω κατι αλλα που ειχε με i7 + 8GB RAM, αλλα μολις βρηκα ενα με i5 το χτυπησα αμεσως (καλυτερα 100-150Ε στην τσεπη)

Ειδαλως, και το Toshiba μου φαινεται πολυ καλο, ειδικα αν η δικη του οθονη ειναι καλη.

Sony να σου πω την αληθεια δεν θα αγοραζα.

Δημοσ.

Eπειδη εψαχνα το ιδιο, και κοιταγα βασικα το Dell 7720,

να σου πω οτι διαβασα στο νετ οτι η οθονη του με αναλυση 1600*900 λενε οτι ειναι μαπα.

Αντιθετα η 1920*1080 ματ (anti-glare) λενε οτι ειναι πολυ καλη. Το ιδιο λεει και ενας φιλος απο εδω μεσα που αγορασε το ακριβο μοντελο με τα ~1100Ε

Επισης διαβασα οτι εχει θεση για 2ο σκληρο, αλλα για να παιξει με λειτουργικο απο SSD πρεπει να βαλεις τον SSD στη θεση του αρχικου δισκου και εκεινον στη 2η θεση.

Περισσοτερες λεπτομερειες θα μπορω να σου πω σε λιγες μερες.

Εγω τελικα παραγγειλα απο εναν αγγλο τυπο/e-bay-μάγαζο που τον ειχανε αναφερει τα παιδια εδω, διοτι ειδα οτι εχει 100% θετικες.

Οποτε με μειονεκτημα οτι απο εκει θα εχω 1 χρονο εγγυηση (αλλα και στις αλλες χωρες της ΕΕ εδω γυρω που ειμαι παλι 1 χρονο δινουν και πληρωνεις για το παραπανω)

και επισης οτι πηρα refurbished,

εχω σαν συν οτι με 650Ε το πηρα με 1920*1080 + GT 650M 2GB + 1TB δισκο + 6GB RAM

αρχικα ημουν ετοιμος να δωσω 750-800 για να παρω κατι αλλα που ειχε με i7 + 8GB RAM, αλλα μολις βρηκα ενα με i5 το χτυπησα αμεσως (καλυτερα 100-150Ε στην τσεπη)

Ειδαλως, και το Toshiba μου φαινεται πολυ καλο, ειδικα αν η δικη του οθονη ειναι καλη.

Sony να σου πω την αληθεια δεν θα αγοραζα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Δυστυχώς το μπάτζετ δε γίνεται να ανέβει τόσο ψηλά, γιατί αλλιώς κι εγώ το 7720 θα κοίταζα.

Έχω καταλήξει στο toshiba λόγω μεγαλύτερης μνήμης και δίσκου και της εγγύησης για κλοπή/ατύχημα. Απ'ότι διάβαζα σε κάποια review για κάποιο άλλο παρόμοιο toshiba μηχάνημα, θέση για δεύτερο δίσκο δεν έχει αλλά τουλάχιστον μπορώ να αλλάξω τον εγκατεστημένο με ssd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...