Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς ψαχτεί-χρησιμοποιήσει καμία παρόμοια τεχνολογία να μας πει εντυπώσεις; θα ήθελα να δοκιμάσω για αρχή καμία λάμπα,αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάποιος "server" των συσκευών, ώστε να συνδεθεί στο wifi του σπιτιού μου.Και επίσης στο amazon δεν βλέπω καμία λάμπα που να υποστηρίζει z-wave.Παραμόνο κάτι λάμπες lightwave!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος ότι χρειάζεσαι ειδικές λάμπες. Έχω την εντύπωση πως χρησιμοποιείς αυτές που είχες μέχρι τώρα και αλλάζεις τους διακόπτες. Από αυτά που έχω δει, συγχρονίζεις τους διακόπτες με το Vera Lite (δε θυμάμαι αν όντως λέγεται έτσι το συγκεκριμένο) και αυτό το συνδέεις πάνω στο router. Στη συνέχεια επικοινωνείς εσύ ασύρματα από το κινητό σου στη συσκευή αυτή και μπορείς μέσω αυτού να ελέγξεις όλες τις συσκευές που έχει συγχρονίσει με την προαναφερθείσα συσκευή.

Και γω στο ψάξιμο είμαι σαν κι εσένα γιατί είναι πραγματικά εκτός από εντυπωσιακό και πολύ πρακτικό και ακόμα περισσότερο βολικό. Αν κάποιος έχει περισσότερες γνώσεις και θα μπορούσε να μας κατευθύνει νομίζω πως θα ήταν το ιδανικότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...