Captain Nemo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Στικάκι Lexar 64gb S73 USB3 31.5 euro http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008XIYL7E/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE 1
pcfan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δεν ειναι πολυ λίγο το 45mb/s read;; Sent from my iPhone using Insomnia
giorginho Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 http://uk.camelcamelcamel.com/Lexar-Jumpdrive-Flash-Drive-Memory/product/B008XIYL7E Νομιζω ειχε μπει και απο mymemory χαμηλοτερα καναδυο φορες..
paparoach Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 έχω το αντίστοιχο 32άρι από το black friday του amazon και το είχα πάρει 13 ευρώ.Για ένα μέσο χρήστη είναι πολύ γρήγορο.Εγγραφή mkv με 27 MB/sec
HERTHAN Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Το ειχα παρει πολυ φθηνοτερα στις 25,99 λιρες τα Χριστουγεννα.
baskon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Το ειχα παρει πολυ φθηνοτερα στις 25,99 λιρες τα Χριστουγεννα. Και καλά το ειχες παρει φθηνοτερα ετσι .. (εκτος αν μενεις Αγγλια) ..Αλλη ισοτιμία της λίρας τα Χριστουγενα τότε, αλλη ισοτιμια(αρκετά χαμηλότερη) τωρα.. Στην ουσια το ειχες παρει ιδια τιμή ή ισως και ακριβοτερα..Σιγουρα οχι ΠΟΛΥ φθηνοτερα οπως λες Καλή τιμούλα πάντως και τοτε και τωρα.... Εχω και εγω το 32αρι που το ειχα παρει 10 λιρες στα BF και είναι αρκετά καλό..Επαρκώς γρήγορο για τα πάντα, σε λογική χρηση.. Αν θες να γεμιζεις αδειαζεις καθε μερα το φλασάκι τότε ίσως σε καποιους να φανει καπως αργό(αλλα οχι πολυ)..Αλλα δε νομιζω ότι ειναι πολλοι αυτοί που κανουν καθε μερα μεταφορές αρχειων 32-64 gb μονοκόματα.. Συνηθως το εχουμε και λιγο σαν αποθηκη και τα αρχεια παραμενουν καποιες μερες στο φλασακι.... 1
tiniakos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Ρε αδέλφια σοβαρευτείτε. Το φλασάκι το έχω και εγώ από τη μαύρη παρασκευή και είναι φοβερό. Σε usb 2.0 γράφει με 20-25 MB/sec και σε usb 3.0 πιάνει και 40 MB/sec. Τι άλλο θέλει κάποιος αν θέλει πιο γρήγορο πρέπει να δώσει πιο πολλά οπότε παίρνει εξωτερικό σκληρό δίσκο. Ας είμαστε ρεαλιστές. Εδώ και με ταχύτητα 10 MB/sec σε άλλα φλασάκια που έχω μια χαρά κάνω τη δουλειά, λες και περιμένω πάνω από το pc να γίνει η αντιγραφή. Το βάζω να περνάει πάω τουαλέτα,σκουπίζομαι κάνω και 2-3 άλλες δουλειές και μόλις γυρίσω είναι έτοιμη η αντιγραφή ότι ταχύτητα και να έχει. Για εμένα αντιγραφή κάτω από 10 MB/sec δεν αξίζει πια από εκεί και πάνω ότι να ναι αρκεί να συμφέρει οικονομικά. 3
giorginho Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Eγω παλι πηρα αυτο http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/Corsair/Corsair-64GB-Flash-Voyager-GT-USB-3.0-Flash-Drive---Refurbished λιγοτερο απο 20 λιρες
skar1983 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 ναι αλλα refurbished κ 39,99λιρες απο το εν λογω link.
HERTHAN Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Και καλά το ειχες παρει φθηνοτερα ετσι .. (εκτος αν μενεις Αγγλια) ..Αλλη ισοτιμία της λίρας τα Χριστουγενα τότε, αλλη ισοτιμια(αρκετά χαμηλότερη) τωρα.. Στην ουσια το ειχες παρει ιδια τιμή ή ισως και ακριβοτερα..Σιγουρα οχι ΠΟΛΥ φθηνοτερα οπως λες Καλή τιμούλα πάντως και τοτε και τωρα.... Για πλακα το ειπα ρε σιγα την διαφορα.
Vasilis 07 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Και καλά το ειχες παρει φθηνοτερα ετσι .. (εκτος αν μενεις Αγγλια) ..Αλλη ισοτιμία της λίρας τα Χριστουγενα τότε, αλλη ισοτιμια(αρκετά χαμηλότερη) τωρα.. Στην ουσια το ειχες παρει ιδια τιμή ή ισως και ακριβοτερα..Σιγουρα οχι ΠΟΛΥ φθηνοτερα οπως λες Καλή τιμούλα πάντως και τοτε και τωρα.... Εχω και εγω το 32αρι που το ειχα παρει 10 λιρες στα BF και είναι αρκετά καλό..Επαρκώς γρήγορο για τα πάντα, σε λογική χρηση.. Αν θες να γεμιζεις αδειαζεις καθε μερα το φλασάκι τότε ίσως σε καποιους να φανει καπως αργό(αλλα οχι πολυ)..Αλλα δε νομιζω ότι ειναι πολλοι αυτοί που κανουν καθε μερα μεταφορές αρχειων 32-64 gb μονοκόματα.. Συνηθως το εχουμε και λιγο σαν αποθηκη και τα αρχεια παραμενουν καποιες μερες στο φλασακι.... Έχω την εντύπωση ότι η ισοτιμία τώρα είναι αρκετά υψηλότερη. Πριν 2 εβδομάδες έκανα αγορά με 1,19 ισοτιμία και τώρα σε μια δοκιμή που έκανα βγάζει ισοτιμία 1,22+.
salmador Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Έχω την εντύπωση ότι η ισοτιμία τώρα είναι αρκετά υψηλότερη. Πριν 2 εβδομάδες έκανα αγορά με 1,19 ισοτιμία και τώρα σε μια δοκιμή που έκανα βγάζει ισοτιμία 1,22+.Την ισοτιμία από που την τσεκάρουμε?
Vasilis 07 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Αν μιλάς για amazon στην τελευταία σελίδα της παραγγελίας, πριν επιλέξεις το οριστικό confirm, κάτω κάτω δεξιά γράφει see exchange rate. Δες το και εδώ.
pcfan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δεν ειναι πολυ λίγο το 45mb/s read;;<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Το ρώτησα γιατι σε άλλο πολυ με ενα integral που εχει ονομαστικές ταχύτητες 80mb/s read και 10mb/s write. Και όλοι έλεγαν για πολυ χαμηλές ταχύτητες. Αναρωτιέμαι...δεν ειναι καλύτερο να έχεις μεγαλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης παρά να έχεις εγγραφής; Έτσι και αλλιώς δεν θα γράφεις συνεχώς έκθεση δεδομένα αλλα πιο πολυ θα τα "διαβάζεις". Sent from my iPhone using Insomnia
salmador Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Αν μιλάς για amazon στην τελευταία σελίδα της παραγγελίας, πριν επιλέξεις το οριστικό confirm, κάτω κάτω δεξιά γράφει see exchange rate. Δες το και εδώ. Ναι για amazon εννοούσα. Δεν το είχα προσέξει ποτέ. Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα