Προς το περιεχόμενο

ποιά μνήμη SD να πάρω για βιντεοκάμερα HD ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παραγγειλα μια βιντεοκάμερα HD και τωρα πρεπει να αγορασω και μνήμη SD.

Για πειτε μου εσεις που εχετε δει τι κυκλοφορει, καμμια καλη περιπτωση που να συμφερει απο αποψη τιμης και ταχυτητας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα πρέπε να μας δώσεις μοντέλο και τι τύπου sd παίρνει καθώς και το ποσό που είσαι πρόθυμος να δώσεις πχ Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/SanDisk-32GB-45MB-Extreme-Video/dp/B004Q3C98S/ref=sr_1_1?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=electronics&ie=UTF8&qid=1364504761&sr=1-1"> SanDisk 32GB 45MB/s Extreme HD Video SDHC Card normal size ¨η micro sd κτλ.

Θες στάνταρ 16γίγα και γρήγορη οπότε π[ας για κάτι σαν  ή Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/SanDisk-SDSDU-032G-U46-Sandisk-Ultra-SDHC/dp/B007BJHEWK/ref=sr_1_3?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=electronics&ie=UTF8&qid=1364504761&sr=1-3"> Sandisk Ultra SDHC 32GB

Επεξ/σία από HamerZ

Εγώ πήρα την ADATA 32GB MICRO SDHC UHS-I CLASS 10 (έχει αντάπτορα) από το newsletter του eshop (μέχρι 30/03).

Δείχνει να έχει καλά χαρακτηριστικά και έχεις και το πλεονέκτημα να μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και σε άλλες εφαρμογές, π.χ. ένα τηλέφωνο.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ΗamerΖ

thanks,

SD κανονικη, αλλα και το κολπο που ειπε ο φιλος απο κατω καλο ειναι,

τωρα ΗD εννοουσα full HD 1080p ή αλλιως 1920*1080

τελικα παραγγειλα ηδη, αλλα εχω παραγγειλει την 2η απο τις δυο που εγραψες!

δηλ την πιο απλη και λιγο πιο φτηνη.

Η 1η λεει 45ΜΒ/s και η 2η που πηρα λεει 30ΜΒ/s , αλλα αυτα ειναι ταχυτητες αναγνωσης, την ταχυτητα εγγραφης δεν την λεει πουθενα η SanDisk.

Αλλα επειδη διαβασα οτι για εγγραφη HD αρκει μια οποιαδηποτε Class 10, πηρα τελικα τη 2η

η καμερα (Panasonic HC-V720) μου ηρθε ηδη και τωρα περιμενω τη μνημουλα, πιστευω καλη θα ειναι και η πιο "απλη"

Επεξ/σία από sattack

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Φίλε/φίλη επειδή με ενδιαφέρει για αγορά η PANASONIC 720,την έχεις δοκιμάσει-τεστάρει?Είναι καλή??Είναι νεο μοντέλο και δεν έχω δει ακόμα αναλυτικές κριτικές και βιντεο...Έμεινες ευχαριστημένος/η ?Οι βραδινές εγγραφές είναι καλές?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλος :)

τωρα δυσκολο να πει καποιος οτι δεν εμεινε ευχαριστημενος με την αγορα του, εκτος αν κατι ειναι πολυ στραβο.

για εγγραφη στη μερα δεν το συζηταμε...

το βραδυ ειναι παντα τα δυσκολα,

εκανα 3 δοκιμαστικα, χωρις φως (μονο ενα μικρο φωτιστικο), με το φως της βιντεοκαμερας και με το δυνατο φως του δωματιου και θα προσπαθησω να τα ανεβασω να τα δεις.

οσο πιο λιγο φως, σιγουρα εχει κοκκο, αλλα πιστευω το περιμενεις αυτο.

ειναι καλο που η καμερα εχει προβολακι (εχει on/off/auto)

και στο δυνατο φως του δωματιου ειναι πολυ καλα.

γενικα ειμαι ευχαριστημενος.

http://www.megafileupload.com/en/file/414163/test1-no-light-MTS.html

http://uploading.com/1eefm9c1/test2-camera_light-MTS (ξετσεκαρισε το κουτακι που λεει "Use Download Accelerator"

http://uploading.com/7bc4fc87/test3-room_lights-MTS (ξετσεκαρισε το κουτακι που λεει "Use Download Accelerator" )

Επεξ/σία από sattack

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ για το ποστ και τα βίντεο!!

Να υποθέσω ότι στο δεύτερο βιντεάκι έχεις ανάψει τον προβολέα της κάμερας ε?

Ψάχνω εδώ και καιρό μια καλή βιντεοκάμερα,αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου.Αρχικά έλεγα να πάρω την hcv700 ,μετά είδα ότι καταργείται και την θέση της παίρνει η 720..Αλλά για την 720 δεν είχα δει κάτι από κριτική/βίντεο...

Έχω δει και τα πιο ακριβά μοντέλα της panasonic, sd800,900 κλπ...Φεύγουν αρκετά πάνω σε τιμή αλλά την sd 800 την έχουν πολλά φωτογραφεία στο κέντρο προσφορά με το φακό 3d μαζί στα 660....

Πριν πάρεις την 720,είχε γνώμη για τις παραπάνω βιντεοκάμερες?Η αλήθεια είναι ότι το ζουμ στην 700 και την 720 είναι διπλάσιο από της 800 και 900..και αυτό είναι μεγάλο +....Επειδή την θέλω για λήψη βράδυ και σε συναυλίες (θεατρο Βράχων,κλειστό μπάσκετ ΟΑΚΑ), πιστεύεις,μιας και την έχεις δουλέψει,ότι θα χει ικανοποιητικό αποτέλεσμα?Ή να προτιμήσω την 800 με τους 3 αισθητήρες ΑΛΛΑ με το μισό ζουμ (νομίζω έχει 10-12x οπτικό ενώ η 720 έχει 21x)?

Επίσης έχω μια απορία,αν μπορεί κάποιος ας μου την λύσει..Η 700 και 720 έχουν ευαισθησία 1/2.3 αλλά έχουν ένα αισθητήρα...Η 800 έχει 1/4.1 και 3 αισθητήρες...Μιλάμε για αρκετή διαφορά υπέρ της 720,παρόλα αυτά όμως θεωρείται ότι η 800 δίνει καλύτερο αποτέλεσμα...Αυτό πώς γίνεται?

Επεξ/σία από fay259

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι, το γραφω και στα ονοματα των αρχειων (test2-camera_light) (test1-no-light) (test3-room_lights)

δυσκολο να σου απαντησω στις ερωτησεις σου διοτι δεν ειμαι ειδικος,

και οτι review διαβασα οταν ηταν να αγορασω, τωρα τα εχω ξεχασει!

στο trustedreviews διαβαζα τα περισσοτερα, και εχω την αμυδρη εντυπωση οτι ελεγε οτι η 700/720 πλησιαζε σε αποδοση τις ακριβοτερες της προηγουμενης γενιας (την 800?), αλλα μπορει να κανω και λαθος.

προσωπικα δεν εχω δει καμμια απο τις αλλες.

οι 3 αισθητηρες θεωρητικα παντα ειναι καλυτεροι, χοντρικα εγω το καταλαβαινω οτι 3*1/4 > 1/2

προσπαθησε απο reviews να βγαλεις μια ακρη για το πως συγκρινονται μεταξυ τους.

εγω με την 720 τραβηξα το βραδυνο σοου της Disneyland και ειχα πολυ καλο αποτελεσμα.

πιστευω πως αν αυτο που θα τραβας εχει ικανοποιητικο φωτισμο, θα βγαινει πολυ καλα, και με το 21x θα μπορεις να εστιαζεις και σε λεπτομερειες (αν σε ενδιαφερουν)

η 700 με την 720 απο οτι καταλαβαινω δεν εχουν διαφορα στην εικονα, μονο στο WiFi και στο 5.1ηχο, αλλα θεωρησα οτι αξιζε για αυτα τα 2 να την προτιμησω απο το προηγουμενο μοντελο που το εβρισκα και με εκπτωση.

και (ευτυχως) δεν επαιζε να δωσω τοσα πολλα λεφτα για τα ακριβοτερα μοντελα με τα 3CCD oποτε δεν χρειαστηκε να μπω σε κανενα πειρασμο :)

πηρα (με λιγο ξεχειλωμα απο το αρχικο budget) το καλυτερο που ειχε η Panasonic σε 1CCD και ξεμπερδεψα

Επεξ/σία από sattack

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...