Προς το περιεχόμενο

Assassins Creed Black Flag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας φίλοι gamers... Έχω πάρα πολύ καιρό να κάνω ποστ και ζητάω συγνώμη για αυτό αλλά σήμερα κάνω ένα ποστ με ΠΟΛΛΕΣ ερωτήσεις.. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα βγει το νέο AC που θα διαδραμτίζεται στην εποχή των πειρατών. Πολύ καλά! Αλλά στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς ο φίλος μας Ντέσμοντ πεθάινει αν κατάλαβα καλά. Και τώρα ρωτάω εγώ... Θα έχουμε τελείως διαφορετική ιστορία; Θα εμφανιστεί ο Subject 18? Και ο Shaun με την Rebecca τι θα κάνουν; Οι απαντήσεις δικές σας! Απαντήστε ότι πιστεύετε, μόνο μην με βρίσετε άμα δεν κατάλαβα κάτι σας παρακαλώ γιατί έχω καιρό να μπω στο φόρουμ! Αυτά από εμένα.

-Με εκτίμιση, Χάρης

(Υ.Γ: Γιατί ο Ντέσμοντ καρφώνει την Λούση στο Brotherhood αλήθεια; Είμαι λίγο περιέργος, το ξέρω.. :P)

Δημοσ.

Ναι, έχεις δίκιο σε αυτό φίλε GhostRaider αλλά άμα βρείς τίποτα πες μας :)

Δημοσ.

Αααα οκ ευχαριστώ φίλε Nosakos... άμα μπορείς να απαντήσεις καμία ερώτηση πες μας.. :)

Δημοσ.

Αν πεθάνει ο Desmond, πέθανε και η σειρά.

Αν δουλεύαμε για την Ubisoft, (δεν) θα σου λέγαμε.

Και πώς καταλήξατε στο συμπέρασμα oti πέθανε? Άλλο παιχνίδι έπαιξα εγώ? O.o

Δημοσ.

Απο όσο θυμάμαι αφού έμεινε πίσω για να φέρει στην ζωή την "θεά" έφαγε ψόφο, ενώ οι άλλοι φύγανε.

Οπότε η θα την έφερνε στην ζωή και θα πέθαινε ή θα τους έκαιγε ο ήλιος ..κάτι τέτοιο.

@harry  μιας και δεν το έχω ψάξει(με ξενέρωσε και λίγο το AC3) θα σου πρότεινα να περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος πιο ψαγμένος, πάντως όλα αυτα είναι καθαρά εικασίες

Δημοσ.

Εγώ επιμένω (και επαναλαμβάνω), αν πεθάνει ο Desmond, πέθανε η σειρά.

Το τέλος για ακόμη μια φορά σε αφήνει στη μέση με το πουλί στο χέρι.. Όπως κι όλα τα AC απο το 2 και μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...