Millennium Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Warner Bros. Interactive Entertainment and DC Entertainment today announced Infinite Crisis, an all-new multiplayer online battle arena game developed by Turbine, the award winning studio behind free-to-play online games including The Lord of the Rings Online. Infinite Crisis is a free-to-play game that features a deep roster of DC Comics characters and is scheduled for release in 2013 for the PC. Infinite Crisis is a new entrant into the wildly popular MOBA genre that delivers a heart-pounding competitive player vs. player battle experience set in the legendary DC Multiverse - a world in which familiar DC Comics characters have been reimagined in startling ways. Featuring a wide variety of DC Comics heroes and villains, Infinite Crisis puts players in control of twisted incarnations of their favourite characters throughout the Multiverse such as Nightmare Batman and Gaslight Catwoman, playing in league with well-known characters including Green Lantern and The Flash. http://www.infinitecrisis.com/en 1
JP21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Πολυ καλο http://www.infinitecrisis.com/en Παρα πολυ καλο φαινεται.Αν και δεν παιζω τετοιου ειδους παιχνιδια,αυτο πιστευω θα με προσελκυσει!
kuzko21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Mολις μου ηρθε closed beta key , καθως επισης και αλλο ενα για καποιον φιλο... δεν ξερω εαν στελνουν μαζικα και οσοι ειχατε κανει Opt in εχετε παρει το δικο σας , αλλα επειδη εγω για το hearthstone εχω φαει τα λυσσακα και εχω παρει τα τετχοια μου , μπορει καποιος απο σας να ειναι στην ιδια φαση για το συγκεκριμενο game so , ο πρωτος που κανει κομεντ το παιρνει. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ , ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ , οχι να ειδε τωρα το game Και να ειπε να το δοκιμασει.
Millennium Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 14 Μαρτίου ξεκινά η open beta του παιχνιδιού για όποιον ενδιαφέρεται.
frapes87 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Παίζει κανένας; Ακριβώς την ίδια απορία εχω!!!!! Για να μήν μιλαει κανείς μάλλον δεν άξιζε τελικά
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Infinite Crisis – New Update Adds Atomic Joker and Nightmare Robin + Tons Of Tweaks & Fixes
frapes87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Τώρα που μου έχει σκαλώσει και η dota 2 κοίτα να δείς που θα το κατεβάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα