xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εδώ δεν μπορούμε να παίξουμε καν το παιχνίδι...μας νοιάζει άμα είναι 3ο πρόσωπο ή 1ο; 1
wazzaa Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εδώ δεν μπορούμε να παίξουμε καν το παιχνίδι...μας νοιάζει άμα είναι 3ο πρόσωπο ή 1ο; Δεν τα μπορώ αυτά να συμβαίνουνε απο εταιρίες... Δηλαδή δεν βρήκες άκρη ακόμα???
euxoulhs Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εδώ δεν μπορούμε να παίξουμε καν το παιχνίδι...μας νοιάζει άμα είναι 3ο πρόσωπο ή 1ο; γιατι δεν το δοκιμαζεις σε αλλο pc.. να δεις ειναι απο το pc σου ή το game? αν ειναι να το πας πισω οπως ειναι
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δεν τα μπορώ αυτά να συμβαίνουνε απο εταιρίες... Δηλαδή δεν βρήκες άκρη ακόμα??? όχι τίποτα...και στο community page τους,μας δουλεύουν και μας λένε τα ίδια και τα ίδια...ούτε patch 1 ούτε 1.1 έκανε δουλειά... Ήδη άρχισαν και ζητάνε refund και τρώνε άκυρα και bans από τους devs εκεί μέσα.. 1
wazzaa Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Γελίες καταστάσεις..... Για αυτό λατρεύω τον τίτλο σου NEVER pre-order,never overpay. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Γιατί δεν το κατεβάζεις? Στην τελική έχεις πληρώσει.
paxara Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Γιατί δεν το κατεβάζεις? Στην τελική έχεις πληρώσει. +1 --- Αλλά γιατί δεν μπορείτε να τι παίξετε; Εμένα ξεκινάει μια χαρά και το τερμάτισα. Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, αλλά το είχα αγοράσει σε προσφορά 4€. Εντάξει, σιγά τα λεφτά. Για 4€ μια χαρά παιχνίδι μου φάνηκε.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αδιάφορο το game, η μηχανή λέει τίποτα?! Performance?
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Γελίες καταστάσεις..... Για αυτό λατρεύω τον τίτλο σου NEVER pre-order,never overpay. όντως! Γιατί δεν το κατεβάζεις? Στην τελική έχεις πληρώσει.και πιο φτηνά το πήρα,και ευτυχώς δεν ήταν pre-order..Τα χα διαβάσει τα σχόλια,αλλά είπα σιγά μικρόπροβλήματα αφού ήταν μια-δυο οι αναφορές.. Εε γιατί δεν θέλω να βάλω την μαϊμουδιάρικη έκδοση,αυτή που πλέρωκα θέλω! όσοι το έχετε,τί φακέλους σας έχει φτιάξει;
paxara Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αδιάφορο το game, η μηχανή λέει τίποτα?! Performance? Καλούτσικο το παιχνίδι. Η μηχανή να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά είναι ακόμα νωρίς να πω. Πάντως φαίνεται σαν μην χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες της UE 4. Όσο για το παιχνίδι, στην αρχή τρομάζεις. Ωραίος ήχος, καλή ατμόσφαιρα με προοπτικές, αλλά το βαριέσαι κάπως σύντομα γιατί αρχίζει να επαναλαμβάνει τον εαυτό του. Μαζεύεις σημειώσεις και πράγματα που αν τα κοιτάξεις στο τέλος είναι λίγο άκυρες λέγοντας γενικότητες. "Run!" "It's so dark in here.." και άλλα τέτοια. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 με το patch 1.3 παίζει!!!τουλάχιστον μπήκα στα menus του! δεν τρέχει αν έχεις το dxtorry ανοιχτό όμως! 3
wazzaa Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 με το patch 1.3 παίζει!!!τουλάχιστον μπήκα στα menus του! δεν τρέχει αν έχεις το dxtorry ανοιχτό όμως! ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! Αντε με το καλό.... Καιρός ήταν αφού το φτιάξανε..
gatokoritso Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 δεν εχω όρεξη να το παιξω αλλα πραγματικα με αυτο το walkthrough εκλαψα:
wazzaa Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 δεν εχω όρεξη να το παιξω αλλα πραγματικα με αυτο το walkthrough εκλαψα: ΕΠΙΚΟ!!!! ΑΧΑΧΑΧΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα