Προς το περιεχόμενο

Daylight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@xtrmsnpr Έχεις πρόβλημα με το γνήσιο ενώ του θείου τρέχουν μια χαρά από οτι λένε... <_<

το ξέρω και τρελαίνομαι!!!Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος!

Μετά και το σημερινό patch

dalss_zps70ea3a59.jpg~original

ευτυχώς παίρνω έστω μήνυμα λάθους..και εννοείται δεν παίζει ακόμα..

win8 64bit en

i5 2500k

8gb

6870 2gb

έκανα fresh install το παιχνίδι,πάλι τίποτα..

Δημοσ.

Εμ δεν έχουν ταλέντο όλοι οι indie devs :)

ναι όμως με αυτό τι θα κάνω τώρα;Είχα λίγο χρόνο να παίξω...πάει κρυώνει..

Δημοσ.

Αρεσει σε κανεναν ? γιατι πολλες αρνητικες κριτηκες βλεπω..

εδώ δεν παίζει σε μας που το αγοράσαμε,και παίζει με τις μαϊμουδιάρικες εκδόσεις...να κλαίμε είναι η φάση!

Δημοσ.

Οι ανθρωποι δεν πανε καλα μου φαινεται! Βγαζουν ενα παιχνιδι που ο πρωταγωνστης ειναι γυναικα και το κανουν firt person αντι για third person. Ποιος θελει να παιξει παιχνιδι με γκομενα που ειναι fps και οχι third person? Ας εβαζαν αντρα πρωταγωνιστη αν ηθελαν να το κανουν first person οπως γινεται στο 99% των παιχνιδιων.

Δημοσ.

Οι ανθρωποι δεν πανε καλα μου φαινεται! Βγαζουν ενα παιχνιδι που ο πρωταγωνστης ειναι γυναικα και το κανουν firt person αντι για third person. Ποιος θελει να παιξει παιχνιδι με γκομενα που ειναι fps και οχι third person? Ας εβαζαν αντρα πρωταγωνιστη αν ηθελαν να το κανουν first person οπως γινεται στο 99% των παιχνιδιων.

Επειδη εσυ γουσταρεις να δεις τα οπισθια της????? :P :Pπονηρουλη. :D

Δημοσ.

αυτο σας πειραξε δηλαδη οτι ειναι γυναικα;και δεν σας πειραξει που υποτιθεται ειναι unreal engine 4 

και τα γραφικα ειναι κουκου;

προσωπικα η συγκεκριμενη μηχανη στο συγκεκριμενο παιχνιδι με απογοητευεσε..

το ψιλοπροχωρησα,μπορω να πω εινα καπως βαρετο να ψαχνεις ολη την ωρα και να σου εμφανιζεται η καθε πικραμενη στα ξαφνικα..

μια μια βιβλο στο χερι και ενα κερι δεν κανεις τπτ...

πιστευω το outlast πρεπει ναναι καλυτερο και σε γραφικα και σε πλοκη (μια φορα το επαιξα και απο το χεσιμο το παρατησα)

5/10 του βαζω

Δημοσ.

Τα γραφικα ειναι χαλια γιατι το παιχνιδι δεν χρησιμοποιει ουτε τη μιση δυναμτη της unreal 4. Θα πρεπει να περιμενουμε να βγουν παιχνιδια απο μεγαλες εταιριες για να δουμε τι πραγματικα μπορει να κανει η unreal 4.

Δημοσ.

Τα γραφικα ειναι χαλια γιατι το παιχνιδι δεν χρησιμοποιει ουτε τη μιση δυναμτη της unreal 4. Θα πρεπει να περιμενουμε να βγουν παιχνιδια απο μεγαλες εταιριες για να δουμε τι πραγματικα μπορει να κανει η unreal 4.

:/ δηλαδη εκει που σε καποια σημεια (στα περισσοτερα) παιζω στα 30-40 fps οταν βγουν παιχνιδαροι με ποσο θα παιζω;

Υ.Γ. ή εκτος αν για την 100% αξιοποιηση της μηχανης περασουν καμια 2-4ετια χΔ

Δημοσ.

Για το οπτικό αποτέλεσμα στα γραφικά από τεχνολογικής άποψης δε παίζει ρόλο μόνο η μηχανή γραφικών αλλά και η ικανότητα των developer και το πόσο δουλειά έχουν κάνει αν έχουν κάνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...