dkmaster Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Φαίνεται πολύ καλό. Άντε να παίξουμε κάτι της προκοπής.
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 η απορια ειναι. action συγκαταλεγεται,adventure τι απο ολα?εκ πρωτης οψεως για adventure κανει.
euxoulhs Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 ωραια ατμοσφαιρα εχουν δημιουργησει,το παιχνιδι ομως θα χει τπτ αλλο εκτος απο το γυρω γυρω όλοι; κανενα τρεξιμο,σκαρφαλωμα;δημιουργια πραγματων για επιβιωση κατι;
wazzaa Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 η απορια ειναι. action συγκαταλεγεται,adventure τι απο ολα?εκ πρωτης οψεως για adventure κανει. Κατά την γνώμη μου με αυτά που έχω διαβάσει,θα το έλεγα Horror Adventure. Αν και είναι μια κατηγορία από μόνο του ωραια ατμοσφαιρα εχουν δημιουργησει,το παιχνιδι ομως θα χει τπτ αλλο εκτος απο το γυρω γυρω όλοι; κανενα τρεξιμο,σκαρφαλωμα;δημιουργια πραγματων για επιβιωση κατι; Απότι έχει ακουστεί,όχι Αυτό θα είναι το φοβερό. Ότι δεν θα έχεις τίποτα (όπως έχει ήδη αναφέρει ο {TDi}Dj2k..infc στην πρώτη σελίδα)...Μόνο τα πόδια σου και το κινητό για αυτό πρέπει μόνο να τρέξεις!!!!!
wazzaa Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Φαίνεται τρομερό και από αυτό που μοιάζει πιό πολύ με gameplay τραιλερ..... Αρκετά ενδιαφέρον!!!!!Για να δούμε για να δούμε
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δεν θυμάμαι αν το χουμε πει,αλλά multiplayer θα έχει;
wazzaa Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 γμτ.. Ούτε coop δηλαδή; Co-op δεν ξέρω πως θα λειτουργούσε...... Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον σαν ιδέα αλλά όσα έχω διαβάσει έως τώρα δεν αναφέρουν κάτι τέτοιο.....
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ααααααααααααχ....ένα θα σας πω..Νόμιζα ότι λέγαμε για το deadlight είμαι παιχτούρι εντάξει! 1
wazzaa Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ααααααααααααχ....ένα θα σας πω..Νόμιζα ότι λέγαμε για το deadlight είμαι παιχτούρι εντάξει! Γνήσιος Γκασμάς δηλαδή Έχω φίλους Μυτιληνιούς και αγαπάω την Μυτιλήνη.!!!! Δεν πειράζει πάντος. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Γνήσιος Γκασμάς δηλαδή Έχω φίλους Μυτιληνιούς και αγαπάω την Μυτιλήνη.!!!! Δεν πειράζει πάντος. χαχαχαχαχα..Σου λέω γειά σου τελείως ήμουνα.. Και βλέπω την τίτλο,googlαρω και βλέπω άλλο παιχνίδι,εντάξει γκάφα μεγάλη! 1
gavros10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο αλλα ας προσπαθησω. Εχω βρει το παιχνιδι εδω με 4.99$. Ειναι promo κωδικος απο την nvidia και το steam key το περνουμε κατευθειαν απο την nvidia. Επειδη το θεωρω καλη ευκαιρια, ξερει κανεις αν ειναι αξιοπιστο; Το συγκεκριμενο site ειναι και group στο steam, με πολλα μελη αλλα μου φαινεται περιεργο το ολο concept. Εχουν και αλλα παιχνιδια κατα καιρους σε τετοιες τιμες αλλα δεν εχω τολμησει να αγορασω ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα