Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολουσς ,8α το εκτιμουσα πολυ αν με βοηθουσατε στην αγορα ενος λαπτοπ γυρω στα 500 ευρω.Το καλυτερο που βρηκα μετα απο ωρες ψαξιμο ειναι αυτο http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=35935 αλλα επειδη δεν εχω ιδαιτερες γνωσεις πανω στο 8εμα θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει κατι καλυτερο (αν μπορει και να αιτιολογη8ει).Ευχαριστω

Δεκτες και προτασεις απο ebay (οπου εχει απιστευτες τιμες) αν υπαρχει βεβαια κανενας στανταρ τροπος να μην μας παρουνε ''μαλλια'' στο τελωνειο ....

Δημοσ.

Ό μόνος τρόπος να αγοράσεις από ebay χωρίς τελωνείο είναι να αγοράσεις από χώρα της Ε.Ε.

Από αμερική ναι μεν έχει τέλειες τιμές αλλά οταν έρχεται Ελλάδα σε γδύνουν στο τελωνείο. Εκτός αν στο φέρει γνωστός.

Πολλή καλή επιλογή είναι το παρακάτω στα 448 με τα δώρα που δίνει. Ο επεξεργαστής είναι πάρα πολύ δυνατός (σαν i3) και έχει ποιότητα thinkpad.

http://www.e-lenovo.gr/p.ThinkPad-Edge-E530-B980-4GB-500GB-W8-me-DORA-Polyleitourgiki-Vasi-Polyfortistis-Lenovo.794640.html

Δημοσ.

η τιμη του γι αυτα που προσφερει ειναι αρκετα χαμηλη.πιστευω θα μου το ειχαν προτεινει τα παιδια του φορουμ.

τωρα το γιατι δεν μου το προτειναν ,λογικα κατι θα ξερουν,μιας κι εγω γι αυτο εγραψα εδω,γιατι τους εμπιστευομαι.

Δημοσ.

Υποψειν οι επεξεργαστες που ειναι ultravoltage ειναι πολυ πιο αδυναμοι απο τους mobile και δεν θα αποδοσουν σε παιχνιδια

Δημοσ.

η τιμη του γι αυτα που προσφερει ειναι αρκετα χαμηλη.πιστευω θα μου το ειχαν προτεινει τα παιδια του φορουμ.

τωρα το γιατι δεν μου το προτειναν ,λογικα κατι θα ξερουν,μιας κι εγω γι αυτο εγραψα εδω,γιατι τους εμπιστευομαι.

Δεν σου το προτείναμε, γιατί στο θέμα που άνοιξες, δηλώνεις πως τα χρήματα που διαθέτεις είναι 400-450 ευρώ.

Από κει και πέρα. Το συγκεκριμένο acer έχει πολύ δυνατό επεξεργαστή και είναι αγγλική έκδοση ( δεν έχει τα Ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο ) Το λέω εντελώς πληροφοριακά και όχι σαν μειονέκτημα, γιατί κάποιους του ενοχλεί, ενώ κάποιους άλλους όχι.

Το μείον, η acer δεν φημίζεται για το καλό service της στην Ελλάδα.

Δημοσ.

πανω που ειπα να ανοιξω και γω ιδιο θεμα επεσα πανω σε αυτο.ηθελα και γω με την σειρα μου να ρωτησω τι προτεινετε στα 500ε. εχω βρει το lenovo Z585 A8 και μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα απ τα χαρακτηριστηκα του. αξιζει σαν μηχανιμα?εννοω αυτος ο επεξεργαστης που εχει ειναι καλος?απο αξιοπιστια τι λενε?

Δημοσ.

Δεν σου το προτείναμε, γιατί στο θέμα που άνοιξες, δηλώνεις πως τα χρήματα που διαθέτεις είναι 400-450 ευρώ.

Από κει και πέρα. Το συγκεκριμένο acer έχει πολύ δυνατό επεξεργαστή και είναι αγγλική έκδοση ( δεν έχει τα Ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο ) Το λέω εντελώς πληροφοριακά και όχι σαν μειονέκτημα, γιατί κάποιους του ενοχλεί, ενώ κάποιους άλλους όχι.

Το μείον, η acer δεν φημίζεται για το καλό service της στην Ελλάδα.

εχεις δικιο,αν και οπως το βλεπω,απο εκει που ελεγα για 300-400 θα φτασω στο τελος στα 600.. :P

σε καμια περιπτωση δεν με χαλαει το αγγλικο πληκτρολογιο,ουτε η αγγλικη μπριζα :P

πανω που ειπα να ανοιξω και γω ιδιο θεμα επεσα πανω σε αυτο.ηθελα και γω με την σειρα μου να ρωτησω τι προτεινετε στα 500ε. εχω βρει το lenovo Z585 A8 και μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα απ τα χαρακτηριστηκα του. αξιζει σαν μηχανιμα?εννοω αυτος ο επεξεργαστης που εχει ειναι καλος?απο αξιοπιστια τι λενε?

απ οτι διαβασα και σχολια στο φορουμ,ειναι παρα πολυ καλη ευκαιρια,απλα παρατηρησα οτι εχει 1 χρονο εγγυηση :(
Δημοσ.

παρα πολυ καλη ευκαιρια με ενσωματωμενη intel 4000?

με τα ιδια λεφτα βρισκεις λαπτοπ με κανονικη καρτα γραφικων και καλη μαλιστα, οπως το αλλο που εγραψε ο φιλος στο διπλα θεμα.

βεβαια μπορουν καλιστα να ανοιγουν ταυτοχρονα 2 θεματα "πειτε μου λαπτοπ γυρω στα 500Ε" και να τσαντιζεται ο αλλος που δεν ξαναγραφουν τα ιδια λινκ και στα 2...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O Kostakiss λέγοντας το "παρα πολύ καλή ευκαιρία " αναφερόταν στο Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/3002738/Lenovo-Z585-A8-4500M-8GB-1TB.html">Lenovo Z585 (A8-4500M/8GB/1TB) το οποίο είναι σε προσφορά από το mediamarkt πυλαίας θεσσαλονίκης, αν θυμάμαι καλά στα 500 ευρώ.

Από κει και πέρα τον επεξεργαστή του, δεν τον θεωρώ ευκαιρία, έχει όμως την amd 7670m που για κάποιον που θελει να παίξει παιχνίδια , ναι ίσως να ναι και ευκαιρία.

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν και χρήστες που δεν παίζουν παιχνίδια, θέλουν ένα laptop για απλή χρήση, στους οποίους προτείνετε οι περισσότεροι ξεχωριστή κάρτα γραφικών, που μάλιστα πρέπει να είναι και δυνατή, θαρρείς και αν έχει μια ενσωματωμένη intel HD, δεν θα κάνoυν την δουλειά τους.

Ετσι ξεχνάνε για τι χρήση προορίζεται το laptop, παρασύρονται και ξεπερνάνε το αρχικό χρηματικό ποσό που υπολογίζανε να διαθέσουν, για κάτι που τους προσφέρει επιπλέον δυνατότητες, που το πιο πιθανό είναι να μην εκμεταλλευτούν ποτέ.

Επεξ/σία από magdalhnh
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...