Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέτα από καιρό είπα να κάνω και εγώ μια αναβάθμιση μιας και σερνόταν...

Έχω ένα Macbook Pro early 2008 με αυτά τα χαρακτηριστικά:

Budget εώς 300 ευρώ

post-256359-0-44823000-1364231541_thumb.jpeg

Δημοσ.

SSD+ram σιγουρα , αναλογα τωρα με τις επιλογες σου μπορεις να βγαλεις το super drive και στην θεση του να βαλεις τον hdd που θα αντικατασταθει απο τον ssd. Κατι αλλο δεν εχει .

Δημοσ.

Σε mid 2012 έβαλα έναν Crucial m4 256GB και είδα τεράστια διαφορά. Στην αρχή σκεφτόμουν να από 4GB RAM να παω στα 16GB αλλά χαίρομαι που τελικά πήρα SSD αντί για RAM. Θα σου πρότεινα να πάρεις πρώτα τον SSD και μετά να δεις αν χρειάζεσαι RAM γιατί πραγματικά έχει τρομερή διαφορά από μόνος του. Επίσης περίμενε κάποια ευκαιρία για καλύτερη τιμή. Τον SSD τον πήρα από Amazon Black Friday Deals στα 120€.

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε κοιτάζω σε SSD? Καμιά πρόταση?

Στο e-gate έχει έναν 240 GB με 174 ευρώ, δε θυμάμαι μάρκα. 

Σίγουρα να βάλεις πάντως να έχεις και 4 Ram και θα είσαι μια χαρά μαζί με τον SSD. 

Δημοσ.

τον 840 οικονομικός και καλός.. αν βρείς τον 830 προτίμησε τον ειναι λίγο καλύτερος αλλά για sata 2 δεν θα δείς και καμια διαφορά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα επιλογή. :rolleyes:

Παρε τον 256αρι. Αν και λιγο πιο ακριβός, δεν θα το μετανιώσεις.

Για μνημη παρε σετακι παλι απο την crucial. Επίσης δεν χρειάζεται να τα αγοράσεις από την Αμερική, μιας που έχει και στην Ευρώπη κατάστημα.

(....δεν κινδυνεύεις να πάθεις έμφραγμα αν σε τσεπώσουν στο τελωνείο)! ;-)

Crucial.eu

Επεξ/σία από iLuxus
Δημοσ.

Βασικα (σχεδόν) οποιον ssd sata3 και αν βάλεις , λόγω του οτι εχεις sata2 το speed/wright θα ειναι max ;)

Δημοσ.

Ωραία κατέληξα στον Samsung Pro 840, επίσης είδα για ram οτί μπορείς να βάλεις μέχρι και 6gb unofficial, βολευεί ή να προτιμήσω 4gb να έχω το κεφάλι μου ήσυχο?

Δημοσ.

Ωραία κατέληξα στον Samsung Pro 840, επίσης είδα για ram οτί μπορείς να βάλεις μέχρι και 6gb unofficial, βολευεί ή να προτιμήσω 4gb να έχω το κεφάλι μου ήσυχο?

4 τουλάχιστον. Δεν εχεις κανένα θέμα και 6 να βάλεις, δεν ξέρω τί εννοείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 

Δημοσ.

χμμ αν είσαι σίγουρος οτι παίρνει 6 το early 08 κάντο... αλλα να είναι πανομοιότυπα τα dimmakia σου..επίσης αν θυμάμαι καλά είσαι 667 οπότε μην πάρεις 800 ,οι οποίες θα δουλέψουν λογικά μια και το bios θα τις ρίξει αυτόματα, αλλά μην το διακινδυνεύσεις δεν κερδίζεις κάτι ..
Οσο για το λειτουργικό αν θέλεις την γνώμη μου το πιο γρήγορο με διαφορά ειναι το 10.6.8 ..σε συνδιασμό με τον SSD τον Samsung που θα αγοράσεις..
Αν βάλεις Lion σίγουρα θα βοηθήσουν σε κάποιες περιπτώσεις τα 6gb χωρίς να σημαίνει οτι με τα 4 gb δεν θα είσαι καλά.
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΣΟΣ αγόρασα τον ssd από το πλαίσιο και το θέμα είναι πως σε όσα βίντεο και να έχω δει για να μπει ο ssd χρειάζεται kit δεν θα έπρεπε να έχει ή γίνεται και έτσι χύμα? (στο πακέτο έχει μόνο τον ssd, manual και cd)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...