Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι λογικη να λες πως υπαρχει το Facebook και το YouTube μεσω browser γιατι το ιδιο ισχυει και στα αλλα OS. Το θεμα ειναι πως αν η MS θελει να αποκτησει μεριδιο και στις ταμπλετες τοτε οφειλει να χτισει και στα apps που Google και Apple εχουν σαφες προβαδισμα. Γιατι καλες οι legacy εφαρμογες αλλα για να πιασεις τον μεσο χρηστη θελεις και την ευκολια που σου προσφερουν τα apps. Και στο λεω εχοντας και λαπτοπ και ταμπλετ με Win8.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μια ερώτηση, πότε προλάβατε να τις δείτε όλες τις εφαρμογές και θάψατε ολόκληρο το marketplace ως άχρηστο;  Εγώ δοκιμάζω αρκετές κάθε μέρα και έχω βρεί κάμποσες ενδιαφέρουσες εφαρμογές. Εντάξει, τπάρχει πολλή σαβούρα αλλά και πού δεν υπάρχει; (βλ. addons mozilla, chrome extensions κτλ).

Περισσότερο με χαλάει που δεν έχω tablet ή WP κινητό να τις έχω μαζί μου συνέχεια.. :cry:

Δημοσ.

Δεν ειναι οτι τις δοκιμασαμε ολες απλα δεν βρισκουμε (δεν βρισκω) αυτες που χρησιμοποιώ καθημερινα στο Android μου. Και σου μιλαω σαν χρηστης W8 tablet. Οπως εγραψα δεν εχει Facebook,  YouTube αλλα και ουτε σοβαρα παιχνιδια. Επισης δεν εχει κατι αντιστοιχο του Elixir για συντομευσεις ρυθμισεων, δεν εχει tripit για εμενα που ταξιδευω πολυ, δεν εχει αλλο keyboard με αυτοματη διορθωση (ελεος), δεν εχει αλλο native browser κτλ.

Προσωπικα ελπιζω στο μελλον τα πραγματα να αλλαξουν αλλα προς το παρον ειναι παρα πολυ πισω οπως πχ σε θέματα παραγωγικοτητας ειναι παρα πολυ μπροστα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...