KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 με αλλον browser δοκιμασες? σου κανει τα ιδια?
vaiosgtr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 με αλλον browser δοκιμασες? σου κανει τα ιδια? κοιτα να δεις! οντως εχεις δικιο με τον ie δεν εχει προβλημα αλλα ο chrome γιατι κολλαει ?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 κοιταξε λιγο αυτο το αρθρο μηπως και σε βοηθησει http://www.dedoimedo.com/computers/google-chrome-flash.html αλλιως κανε ολοκληρωτικη απεγκατασταση τον chrome και ξαναδοκιμασε
vaiosgtr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 τι εννοεις ολοκληρωτικη? επειδη εκανα απεγκατασταση απο την προσθαφαιρεση προγραμματων αλλα τιποτα. παλι τα ιδια
vaiosgtr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 τελικα το γυρισα ξανα στα παλια xp οποτε ακυρο το θεμα
discoboyminimal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 ο κοσμος παει μπροστα εσυ γιατι πας πισω?..anyway δεν χρειαζεται να (σας) τα βγαζουμε ολα με το τσιγκελι..good luck 1
vaiosgtr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 ο κοσμος παει μπροστα εσυ γιατι πας πισω?..anyway δεν χρειαζεται να (σας) τα βγαζουμε ολα με το τσιγκελι..good luck εαν μπορεσεις να μου λυσεις το προβλημα γυρναω κατευθειαν στα 7 εννοω να μην κολλαει ο chrome στα βιντεο τωρα γιατι ο ie δεν το κανει δεν ξερω αλλα δεν χρησιμοποιω με τιποτα αυτον τον browser
pcfan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 εαν μπορεσεις να μου λυσεις το προβλημα γυρναω κατευθειαν στα 7 εννοω να μην κολλαει ο chrome στα βιντεο τωρα γιατι ο ie δεν το κανει δεν ξερω αλλα δεν χρησιμοποιω με τιποτα αυτον τον browser Εγω σου το ειπα να κατεβασεις και να εγκαταστήσεις τον adobe flash player.
vaiosgtr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Εγω σου το ειπα να κατεβασεις και να εγκαταστήσεις τον adobe flash player. στην σχετικη σελιδα της adobe λεει: "Your Google Chrome browser already includes Adobe® Flash® Player built-in. Google Chrome will automatically update when new versions of Flash Player are available."
pcfan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 λεέι επίσης To download the Adobe® Flash® Player system plug-in, click here. For instructions on how to enable it, click here. και πατώντας το Site: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/flash-player-google-chrome.html#How_can_I_run_debugger_or_alternate_versions_of_Flash_Player_in_Google_Chrome">link σου λεει πως να το ενεργοποιήσεις χειροκίνητα, μήπως και είχε απενεργοποιηθεί ή το είχες εσύ απενεργποιήσει.
vaiosgtr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 λεέι επίσης και πατώντας το Site: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/flash-player-google-chrome.html#How_can_I_run_debugger_or_alternate_versions_of_Flash_Player_in_Google_Chrome">link σου λεει πως να το ενεργοποιήσεις χειροκίνητα, μήπως και είχε απενεργοποιηθεί ή το είχες εσύ απενεργποιήσει. οχι δεν το εχω απενεργοποιημενο και επισης και αυτο με το "system plug-in" δεν κανει τιποτα
pcfan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Τι να πω...εγώ θα το έψαχνα πιο πολύ αν ήμουν στην θέση σου. Sent from my iPhone using Insomnia
vaiosgtr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 μηπως εαν ειχα μεγαλυτερη καρτα γραφικων ??? αλλα απο την αλλη γιατι στον ie δεν κολλαει ?
pcfan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Στον ie δεν θα κολλάει γιατι ειναι ενεργοποιημένο το flash player. Οπως φαίνεται κάποια ρύθμιση θα παίχτηκε στον chrome και γι'αυτο κολλάει. Μπορεί να παίζει και κάτι με τον driver της κάρτας γραφικών. Κατεβασες τον τελευταίο απο το site του κατασκευαστή; Sent from my iPhone using Insomnia
vaiosgtr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 αντε παλι τα ιδια... http://www.insomnia.gr/topic/480744-win7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-internet/?do=findComment&comment=52255634
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα