Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με αλλον browser δοκιμασες? σου κανει τα ιδια?

κοιτα να δεις! οντως εχεις δικιο με τον ie δεν εχει προβλημα

αλλα ο chrome γιατι κολλαει ?

Δημοσ.

τι εννοεις ολοκληρωτικη?

επειδη εκανα απεγκατασταση απο την προσθαφαιρεση προγραμματων αλλα τιποτα. παλι τα ιδια

Δημοσ.

ο κοσμος παει μπροστα εσυ γιατι πας πισω?..anyway δεν χρειαζεται να (σας) τα βγαζουμε ολα με το τσιγκελι..good luck

• Like 1
Δημοσ.

ο κοσμος παει μπροστα εσυ γιατι πας πισω?..anyway δεν χρειαζεται να (σας) τα βγαζουμε ολα με το τσιγκελι..good luck

εαν μπορεσεις να μου λυσεις το προβλημα γυρναω κατευθειαν στα 7 

εννοω να μην κολλαει ο chrome στα βιντεο

τωρα γιατι ο ie δεν το κανει δεν ξερω αλλα δεν χρησιμοποιω με τιποτα αυτον τον browser

Δημοσ.

εαν μπορεσεις να μου λυσεις το προβλημα γυρναω κατευθειαν στα 7 

εννοω να μην κολλαει ο chrome στα βιντεο

τωρα γιατι ο ie δεν το κανει δεν ξερω αλλα δεν χρησιμοποιω με τιποτα αυτον τον browser

Εγω σου το ειπα να κατεβασεις και να εγκαταστήσεις τον adobe flash player.

Δημοσ.

Εγω σου το ειπα να κατεβασεις και να εγκαταστήσεις τον adobe flash player.

στην σχετικη σελιδα της adobe λεει:

"Your Google Chrome browser already includes Adobe® Flash®

Player built-in. Google Chrome will automatically update when new

versions of Flash Player are available."

Δημοσ.

λεέι επίσης

To download the Adobe® Flash® Player system plug-in, click here. For instructions on how to enable it, click here.

και πατώντας το Link.png Site: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/flash-player-google-chrome.html#How_can_I_run_debugger_or_alternate_versions_of_Flash_Player_in_Google_Chrome">link σου λεει πως να το ενεργοποιήσεις χειροκίνητα, μήπως και είχε απενεργοποιηθεί ή το είχες εσύ απενεργποιήσει.

Δημοσ.

λεέι επίσης

και πατώντας το Link.png Site: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/flash-player-google-chrome.html#How_can_I_run_debugger_or_alternate_versions_of_Flash_Player_in_Google_Chrome">link σου λεει πως να το ενεργοποιήσεις χειροκίνητα, μήπως και είχε απενεργοποιηθεί ή το είχες εσύ απενεργποιήσει.

οχι δεν το εχω απενεργοποιημενο

και επισης και αυτο με το "system plug-in" δεν κανει τιποτα

Δημοσ.

Στον ie δεν θα κολλάει γιατι ειναι ενεργοποιημένο το flash player. Οπως φαίνεται κάποια ρύθμιση θα παίχτηκε στον chrome και γι'αυτο κολλάει. Μπορεί να παίζει και κάτι με τον driver της κάρτας γραφικών. Κατεβασες τον τελευταίο απο το site του κατασκευαστή;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...