ThanosA Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Καλησπερα , εχει ο παππούς μου την παραπανω τηλεόραση , οταν ανοιγει ειναι στο atv mode (προφανως και δεν εχει σημα αφου ολα εχουν κλεισει πλεον ) και θελω να την παω στο dtv οπου πιανει κανονικα τα καναλια . Το ειχα κανει μια φορα αλλα δεν θυμαμαι καθολου πως . Εψαξα αρκετά και ομως δεν βρηκα τον τρόπο . Καποιος τα φωτα του ?
ThanosA Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Καποιος ? Η εστω και με samsung οποιαδηποτε .
ThanosA Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ποιά είναι η "παραπάνω" τηλεόραση; samsung syncmaster 2333hd
kostas_dr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Sorry, στραβομάρα είχα και δεν πρόσεξα τον τίτλο; Αναφέρεται ότι έχει mpeg-4, οπότε λογικά απ' το επιλογή του τηλεκοντρολ chanel list, δεν μπορείς να βγάλεις άκρη;
ThanosA Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Σιγουρα εχει ! Το ειχα κανει και πριν μια βδομάδα αλλα τωρα ομως να μην το βρισκω με τιποτα :/ Μπα οχι δεν εβγαλα :/
myst77 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 την έχω για τους γονείς μου. αυτο που έκανα αν θυμάμαι καλά είναι ότι διεγραψα χειροκίνητα τα αναλογικά
kostas_dr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Θάνο, με το πλήκτρο Tools και την τηλεόραση ανοικτή σ' ένα οποιοδήποτε κανάλι, πήγαινε κάτω κάτω στην τελευταία επιλογή. Αν έχεις επιλέξει το: Κεραία, πήγαινε στο: Καλωδιακή. Για δοκίμασέ το και πες.
ThanosA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Θάνο, με το πλήκτρο Tools και την τηλεόραση ανοικτή σ' ένα οποιοδήποτε κανάλι, πήγαινε κάτω κάτω στην τελευταία επιλογή. Αν έχεις επιλέξει το: Κεραία, πήγαινε στο: Καλωδιακή. Για δοκίμασέ το και πες. ok θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω ! thanks !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα