Gyrteroth Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σας! Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω ένα πρόγραμμα free για ενσωμάτωση υπότιτλων για να βλέπω ταινίες στο xbox. Έχω δοκιμάσει το aviaddxsub και το έκανα όπως ακριβώς θέλει αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δοκίμασε το avirecomp αλλά υποστηρίζει μόνο ταινίες .AVI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Freemake Video Converter, δωρεάν, εύκολο στη λειτουργία, υποστηρίζει ενσωμάτωση υποτίτλων, αναγνωρίζει σωστά τα ελληνικά, δοκιμασμένο από μένα σε ταινίες / σειρές HD ακριβώς γι' αυτή τη δουλειά (μετατροπή από mkv σε mp4 με ενσωμάτωση υποτίτλων srt), αποτέλεσμα άψογο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι χρειάζεται επανακωδικοποίηση της ταινίας (χρονοβόρα διαδικασία) - οι υπότιτλοι ενσωματώνονται μόνιμα στην εικόνα και δεν γίνεται να αφαιρεθούν. http://www.freemake.com/gr/free_video_converter/ Άλλες δωρεάν αξιόλογες λύσεις είναι το Format Factory και το TEncoder. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gyrteroth Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosarkoudas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Νομίζω ότι με το MKVToolnix μπορείς να το κάνεις. Αλλιώς δοκίμασε το Radlight Subtitle Studio (παλιό αλλά καλό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNARAS RX7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΕΧΩ ΤΟ FREEMAKE VIDEO CONVERTER...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ (ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ) ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?? ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΕΧΩ ΤΟ FREEMAKE VIDEO CONVERTER...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ (ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ) ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τι εννοείς; Δεν φαίνονται καθόλου οι υπότιτλοι στην ταινία, ή φαίνονται αλλά είναι άλλα αντ' άλλων; Σίγουρα τους επιλέγεις όταν κάνεις εισαγωγή του βίντεο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drakaki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Γειά. χρησιμοποιώ το freemake για εγγραφές/μετατροπές. Στις ταινίες με υπότιτλους έχω πρόβλημα. Accipio λες πως "...αναγνωρίζει σωστά τα ελληνικά..." Εμένα μου βγάζει τετραγωνάκια αντί για γράμματα.(ενώ απ' τον σκληρό, παίζουν κανονικά). Εχεις καμια ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; (κάνω προσθήκη βίντεο-προσθήκη υποτίτλων /με ίδιο όνομα αρχείων) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Στις τελευταίες εκδόσεις του το FVC δεν υποστηρίζει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους - βγάζει ερωτηματικά σε ρόμβους αντί ελληνικών. Η τελευταία -γνωστή σε μένα- έκδοση που τους υποστηρίζει χωρίς πρόβλημα είναι η 4.0.1.7 - μπορείς να την κατεβάσεις και να τη δοκιμάσεις από εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drakaki Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Κατέβασα την έκδοση που μου πρότεινες, αλλά το αποτέλεσμα ήταν κάτι σαν αυτό που λέμε: η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε. Και εξηγώ: Αναγνωρίζει μεν τους ελληνικούς υπότιτλους, αλλά η εγγραφή δεν γίνεται σωστά. Στο dvd-player δεν εμφανίζεται το menu (έχω γράψει 2 ταινίες) αλλά ξεκινά και παίζει απ' την αρχή και κολλάει μετά απο λίγο. Στο laptop ενώ εμφανίζει το menu, πάλι υπάρχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή. Θα δοκιμάσω να κάψω και κανα άλλο dvdάκι και θα επανέλθω. Πληροφοριακά να πω οτι έως τώρα έγραφα μεταγλωτισμένες με την 4.0.4.4 έκδοση, χωρίς προβλήματα. Παίζει ρόλο λες που ο τύπος αρχείου και των 2 ταινίων ήταν BSplayer file (.mp4) ; (Ολες οι εγγραφες που είχα κάνει με το freemake ήταν απο avi ή mkv σε dvd) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Η εγγραφή; Χμμμ, δεν ανέφερες κάτι τέτοιο στο προηγούμενο ερώτημα, μόνο για τους υπότιτλους, και πάνω σ' αυτό απάντησα. Περί εγγραφής, δεν γνωρίζω. Και να πω επίσης ότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να φτιάξω dvd, μόνο avi και mp4 με ενσωματωμένους υπότιτλους (κι αυτό το κάνει με απόλυτη επιτυχία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drakaki Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Σόρυ, για κάποιο λόγο το θεώρησα αυτονόητο οτι θέλω να κάνω εγγραφή. Θα το ψάξω κι αν βρω λύση, θα ενημερώσω σχετικά. Σ' ευχαριστώ πάντως....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdimis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 6/11/2013 στις 6:12 ΜΜ, drakaki είπε Γειά. χρησιμοποιώ το freemake για εγγραφές/μετατροπές. Στις ταινίες με υπότιτλους έχω πρόβλημα. Accipio λες πως "...αναγνωρίζει σωστά τα ελληνικά..." Εμένα μου βγάζει τετραγωνάκια αντί για γράμματα.(ενώ απ' τον σκληρό, παίζουν κανονικά). Εχεις καμια ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; (κάνω προσθήκη βίντεο-προσθήκη υποτίτλων /με ίδιο όνομα αρχείων) Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα. Πας στο αρχειο των υποτιτλων , θα το ανοιξεις και "save as" στη κωδικοποιηση θα αλλαξεις tο ANSI με UTF-8. Ολα ΟΚ Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από gdimis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Νομίζω ότι μετά από 4+ χρόνια θα έχει βρει λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdimis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Στις 17/2/2018 στις 11:57 ΜΜ, micos000 είπε Νομίζω ότι μετά από 4+ χρόνια θα έχει βρει λύση. Στην απίθανη περίπτωση που δεν έχει βρει όμως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα