Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα pc 6-7 ετών (με λειτουργικό windows xp)με  τα χαρακτηριστικά που φαίνονται στις φωτογραφίες.Θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών με μία NVIDIA που να υποστηρίζει 3d ,ώστε να την συνδυάσω με τον dlp 720p 3d ready projector που έχω.

Ερωτήσεις:

α) Μπορώ να αλλάξω μόνο την κάρτα γραφικών ή δεν θα τη σηκώνει το σύστημα που έχω?

β)Αν τη σηκώνει ποια κάρτα μου προτείνετε(best value for money)?

γ)Αν δεν τη σηκώνει ,ποια low budget αναβάθμιση μου προτείνετε, ώστε να συνδυάσω σχετικά καλές επιδόσεις στο pc μου με 3d εικόνα?

Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους με βοηθήσουν :) :D :) και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες!!! :mrgreen:

post-262096-0-22536700-1364213347_thumb.png

post-262096-0-61364500-1364213354_thumb.png

post-262096-0-61976700-1364213361_thumb.png

post-262096-0-15362400-1364213366_thumb.png

Δημοσ.

Ο κυριότερος λόγος γι αυτή την κίνηση να υποθέσω είναι η προβολή ταινιών ? Έχεις εξετάσει την λύση του media player ? Ποιό φτηνά θα σου βγεί από το να φτιάξεις HTPC, εκτός και αν θες και άλλες λειτουργίες πχ gaming,office, internet κτλ.

Δημοσ.

3d ταινίες κυρίως.Media player έχω δεν παίζει όμως 3d.Αν αγοράσω το optoma 3dxl (που θα μου δώσει 3d απο τον προτζέκτορα )θα μου κοστίσει περίπου 230 ευρώ.Αν με αυτά τα χρήματα μπορώ να συνδυάσω μια μικρή αναβάθμιση με 3d από nvidia 3d vision πιστεύω ότι με συμφέρει.Ποια είναι η γνώμη σας?

Δημοσ.

Για μένα καλύτερη κίνηση είναι να πάς σε media player που να υποστηρίζει 3D. Στα 230 υπάρχουν κάποια που κάνουν "παπάδες" και ποιό λειτουργικό είναι και χαμηλότερη κατανάλωση θα έχεις και λιγότερο θόρυβο.

Η μητρική σου είναι αυτή http://www.asus.com/Motherboards/P5VVM_DH/

Δεν ξέρω αν με μια πιο σύγχρονη VGA θα έχεις απροβλημάτιστο αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...