elf haldir Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους Με ενδιαφερει το skype,γιατι φευγω εξωτερικο.Ειπα να παρω ενα καλο smartphone(sam gal siii). Μηπως με ενα tablet θα κανω καλυτερα την δουλεια μου κ θα μου βγει πιο οικονομικα? Τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει το tablet για να υπστηριζει skype? Ποια tablet υποστηριζουν skype? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Μηπως με ενα tablet θα κανω καλυτερα την δουλεια μου κ θα μου βγει πιο οικονομικα? οχι γιατι αν δεν εχεις ακουστικα και εισαι σε εξωτερικο σημειο με πολλη φασαρια , θα κολλας το ταμπλετ στο αυτι σου για να ακουσεις και θα φαινεσα αστειος (το χω δει να συμβαινει) ενω με το τηλεφωνο θα ειναι σα να εχεις τηλεφωνο και φυσικα στη βιντεοκληση θα ειναι το ιδιο για μενα πρωτα κοιτας το θεμα smartphone και δευετερευοντως το θεμα ταμπλετ το ταμπλετ δε μεταφερεται εξισου ευκολα με το κινητο που μπαινει στη τσεπη ναι ειναι καλυτερο απο ενα λαπτοπ στο θεμα της φορητοτητας, αλλα οχι σε σχεση με ενα κινητο και τα ταμπλετ πρακτικα κανουν οτι και τα κινητα, απλα σε μεγαλυτερη οθονη για αυτο πρωτιστως επιμενω να κοιτας να εχεις ενα καλο κινητο ΥΓ πιο οικονομικα δε σου βγαινει κανενα ταμπλετ, εκτος αν μιλας για ταμπλετ της πλακας που γενικα ειναι αχρηστα με αυτη τη λογικη μπορεις να παρεις και ενα πιο οικονομικο τηλεφωνο σε σχεση με ενα gs3 , γιατι αν μιλαμε για φθηνο ταμπλετ , θα δεις στη πορεια οτι η χρηση ειναι ψιλοεφιαλτης Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2013 από qsis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 κάτσε λιγο , μιλαμε για διαφορετικά πράγματα τώρα Το skype το θες για οταν θα εισαι σπιτι παραδειγμα να επικοινωνεις με φιλους οικογενεια κτλπ με δωρεαν βιντεοκλήσεις η σκέφτεσαι να κάνεις κλήσεις με χρέωση σκαιπ σε κινητα και σταθερά ελλαδα κτλπ... Αν ειναι το πρώτο πάς για τάμπλετ γιατι θα σε βολέψει περισσότερο Αν ειναι το δευτερο πάς για smartphone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elf haldir Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 κάτσε λιγο , μιλαμε για διαφορετικά πράγματα τώρα Το skype το θες για οταν θα εισαι σπιτι παραδειγμα να επικοινωνεις με φιλους οικογενεια κτλπ με δωρεαν βιντεοκλήσεις η σκέφτεσαι να κάνεις κλήσεις με χρέωση σκαιπ σε κινητα και σταθερά ελλαδα κτλπ... Αν ειναι το πρώτο πάς για τάμπλετ γιατι θα σε βολέψει περισσότερο Αν ειναι το δευτερο πάς για smartphone Θελω εκει που θα ειμαι,μεσω internet-wifi,να βλεπω κ να μιλω στην οικογ κ τους φιλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 ε τότε θα σε βολέψει πιο πολύ ένα tablet λόγω της μεγάλης οθόνης. Θα σου πρότεινα ενα 7άρι (nexus7 - ipad mini ) αμα θές να μετακινήσε και να το κουβαλάς έξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razerd Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 @qsis εισαι βιαστικός και λες τα πραματα πολυ λαθος! @elf haldir Θες το ταμπλετ να υποστηριζει και καρτα ΣΙΜ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) @qsis εισαι βιαστικός και λες τα πραματα πολυ λαθος! ισως και να ειμαι , γενικα ομως πρωτα κοιταμε το τηλεφωνο και μετα το tablet αν ειναι παντως να μιλαμε για κατι σχετικα καλο ,μικρο και οικονομικο οπως το nexus 7 , ειμαι μεσα σε γενικες γραμμες παντως ειμαι υπερ ενος ικανου τηλεφωνου με μεγαλη οθονη για πιο ολοκληρωμενη χρηση εχω θεμα με τα ταμπλετ και τη χρηστικοτητα τους γενικοτερα (και φυσικα το κατα ποσο αξιζουν τα χρηματα τους) Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2013 από qsis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elf haldir Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Γενικα, δεν ξερω πως λειτουργουν τα tablet!!Δεν ξερω δλδ αν παιρνουν καρτα σιμ,τι χωρητικοτητα εχουν,τι εσωτερικη μνημη,ποια υποστηριζουν σκαιπ.Ειναι σαν να εχω εναν μικρων δυνατοτητων η/υ,ή ενα μεγαλυτερων δυνατοτητων smartphone? Ειναι κ καποια που λειτουργουν κ σαν τηλ. Εχοντας καρτα σιμ,ειναι καλυτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razerd Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 @elf haldir Τα Tablet βγαινουν και με SIM και χωρίς!! Εγω στη θέση σου θα είχα ένα κινητό απλό,του οποίου η μπαταρία κρατάει αρκετά (NOKIA) για τα τηλεφωνήματα μου και ολα τα υπόλοιπα και ένα tablet για τη χρηση που το θες!! Και αυτο το λεω επειδη μου φαινεσαι ενας μη απαιτητικος user!! Με το tablet μπορείς να κάνεις τα πάντα,skype,facebook,internet να δεις ταινίες να παίξεις τα παιχνιδάκια σου!! Εάν επιλέξεις με καρτα σιμ ανεβαίνει το κόστος χωρίς λόγο γιατι είναι ανούσιο να έχεις ΣΙΜ σε μια συσκευη 10 ιντσες!! Εάν έχεις ήδη κινητάκι το κρατάς και τσιμπάς και ένα ταμπλετ! Vero A9724 (200 ευρω,HDMI για να το συνδέεις στην τηλεοραση,16gb μνημη,πολυ καλη οθονη) στα μόνα μείον του ο ήχος απο τα ηχεία που ειναι ανύπαρκτος απλά όμως βάζεις handsfree!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zordi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) παιδιά το nexus 7 απ' ότι διάβασα και ενημερώθηκα και σε κατάστημα (multirama) δεν υποστηριζει βιντεοκλίσεις (skype,msn κτλ) και ας έχει camera!!!!!!!!Είναι από τα παράδοξα και ο μοναδικός λόγος που δεν το πήρα γιατι τα υπόλοιπα τα έχει όλα!!!.... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2013 από zordi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 παιδιά το nexus 7 απ' ότι διάβασα και ενημερώθηκα και σε κατάστημα (multirama) δεν υποστηριζει βιντεοκλίσεις (skype,msn κτλ) και ας έχει μπροστινή camera!!!!!!!!Είναι από τα παράδοξα και ο μοναδικός λόγος που δεν το πήρα γιατι τα υπόλοιπα τα έχει όλα!!!.... Βλακείες διάβασες και σου είπαν. Μια χαρά μιλάω με Skype με άτομο που χρησιμοποιεί Nexus 7 χωρίς customization. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 <p>παιδιά το nexus 7 απ' ότι διάβασα και ενημερώθηκα και σε κατάστημα (multirama) δεν υποστηριζει βιντεοκλίσεις (skype,msn κτλ) και ας έχει camera!!!!!!!!Είναι από τα παράδοξα και ο μοναδικός λόγος που δεν το πήρα γιατι τα υπόλοιπα τα έχει όλα!!!....</p> Πρέπει να ήταν πολύ αμπαλουετας αυτός που το είπε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morrison100 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 και γιατι να μην παρεις ενα λαπτοπ στο σπιτι που θα εισαι να μιλας στο σκαιπ ανετα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 --Παιδιά θέλω να πάρω ένα μήλο, γιατί το αχλάδι είναι ακριβό. --Μλκ, πάρε ένα καλό αχλάδι για αρχή. --Αφού θα πάρεις, που θα πάρεις, πάρε μια μπανάνα............................... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρεις αρχικά είναι ότι το Skype μπαίνει (σχεδόν) σε οποιαδήποτε συσκευή! Δεν έχει απαιτήσεις. (εκτός αν πάρεις ξέρω γω ταμπλετ των 50) <br><br> Αν έχεις ήδη κινητό και χρειάζεσαι μόνο το Skype παίρνεις όπως είπε ένας προηγούμενος χρήστης ένα φθηνό αξιοπρεπές ταμπλετακι αφού δεν είσαι και τόσο απαιτητικός χρήστης. (φθηνό δεν σημαίνει κακό) Επεξ/σία 7 Απριλίου 2013 από andrikakis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα