Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως ενεργοποιεις το boost ακριβως? Οο Εννοω το κουμπι να στην θεση 1 απο τα 2 bios slot που εχεις. Λογικα εκει θα το εχεις τωρα...

Υ.Γ καπου διαβασα απο εναν οτι στο Σλοτ 1 το voltage ηταν locked αλλα στο 2 οχι :ο Βεβαια το οc χωρις παραπανω ρευμα ηταν καλυτερο στην θεση 1.. Ακυρο τελικα μπορει και να ισχυει το αντιθετο... Δοκιμασε επισης καλυτερα με 1175/1450 και δες για artifacts.

Δημοσ.

Επισημαίνω ότι παίζω με το Boost στο Off, δηλαδή με 850/1250.

Όταν ενεργοποιούσα το Boost πατώντας το σχετικό κουμπί πάνω στην κάρτα, κάτι δε μου άρεσε στη σταθερότητα και το κλοκάρισμα.

Δημοσ.

Ωραία. Λοιπόν, είμαι με Boost off, δηλαδή στα 850/1250.

Ανοίγω το TriXX και βλέπω τα εξής στην καρτέλα Overclocking:

GPU Clock       850

Memory Clock 1250

VDDC              1250

Στο MSI AB βλέπω:

Core Voltage (mV) 1125

Power Limit (%)       +0

Core Clock              850

Memory Clock         1250

Επαναλαμβάνω ότι το MVDDC είναι στο 1.600V, οπότε πάλι δεν ξέρω ποιο BIOS φοράει.

Δημοσ.

Ωραια κανε uninstall μια το msi,και παιξε με οτι σου ειπα πριν 2 μνματα με 1175/1450 και δες τι ρευματα θα δειχνει το gpuz και αν θα εισαι stable εκει..

Δημοσ.

Την ώρα που πατάω Enter να μπω στο παιχνίδι, βλέπω μόνο μαύρη οθόνη και μετά από λίγο crashάρει.

Το ίδιο έγινε και σε 1180/1500 και σε 1175/1450.

Δημοσ.

Βαλτο 1150/1500,βαλε heaven windowed mode απλα να τρεχει,ενω εχρις βαλει force connstant voltage+ vddc 1260 στο Trixx..Ποσο θα σου πει το gpuz οτι εχεις Vddc ενω ειναι ανοιχτο το Heaven??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάς για full load κατάσταση, έτσι;

Γιατί σε idle που είμαι αυτή τη στιγμή, το GPU-Z δείχνει 1.24V.

Λοιπόν, έτρεξα με 1.281V @ TriXX. Στο GPU-Z είδα 1.219-1.227V.

Έτρεξα με 1.300V @ TriXX. Στο GPU-Z είδα 1.232V κατά μέσο όρο.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.

Ωραια αρα εισαι στο σλοτ 1 Voltage Locked και επισημα :P Αν δεν βαριεσαι δοκιμασε τα ιδια τεστ με το σλοτ 2,αν και δεν εχει πολυ νοημα i think..

Δημοσ.

Δεν αμφέβαλλα να σου πω την αλήθεια. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και με το Boost στο On.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι τι παίζει με την τάση. Γιατί κάθε φορά που ανέβαζα VDDC ανέβαινε έστω και λίγο η ένδειξη στο GPU-Z, παρόλο που δεν άλλαζα τα ρολόγια;

Είμαι locked μόνο προς τα πάνω; Γιατί όταν έτρεξα Heaven με 1.150V crashαρε, με 1.160V πέταξε ελάχιστα artifacts ενώ με οτιδήποτε μεγαλύτερο περνάει κανονικά; Μήπως αυτό δείχνει ότι το VDDC μεταβάλλεται ανάλογα με το τι του ορίζω εγώ, αλλά μόνο προς τα κάτω;

Επίσης, ποιο είναι το default VDDC της δικής μου τελικά; Κάθε φορά που πατάω reset στο MSI AB μου δείχνει 1.125V, ενώ κάθε φορά που ανοίγω το TriXX μου δείχνει 1.250V.

Δημοσ.

οτι λεει το trixx , επισης για να χτυπας 1160 και να εισαι σταθερος εχεις σιγουρα πανω απο 1.20 και στη καλυτερη να το πετυχαινεις με 1.23-1.24 

δεν παιζει με 1.12 να πιανεις τετοια συχνοτητα 

οποτε ασε τα ρευματα default να κανουν τα δικα τους 

κι εμενα με ειχαν μπερδεψει τα afterburner και gpuz , τα προγραμματα της καθε εταιρειας λενε την αληθεια (και στη περιπτωση μου και το hw monitor, ισως γιατι συνεργαζεται σωστα με τη μητρικη  μου ) 

οτιδηποτε αλλο λεει και κανει ο,τι να 'ναι

επισης αλλαζοντας τασεις βλεπεις αισθητες  διαφορες σε θερμοκρασιες(γιατι καποιες διαφορες απο αλλαγη συχνοτητας θα εχεις , αλλα απο ταση θα επρεπε να εχεις μεγαλυτερες ) ; εγω καπως ετσι αρχισα να τη ψιλιαζομαι τη δουλεια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...