Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Εμένα ήρθε με UPS συστημένη και χτύπησαν κουδούνι γιατί πρέπει να υπογράψεις ότι παρέλαβες.</p>

<p> </p>

<p>Όσο για το 1.600V του MVDDC, τι να πω, δεν ξέρω αν είναι σύνηθες για τις 7950 γενικότερα ή για τις Vapor-X ειδικότερα.</p>

<p> </p>

<p>Και αυτό με τα PCB των 7970 και τα 2 8πινα είναι αστείο, αφού απ' ότι φαίνεται πολλές είναι κλειδωμένες και δεν ανεβαίνουν όσο ανεβαίνουν οι Dual X για παράδειγμα.</p>

<p>Τι διάολο... ξέμειναν από PCB και χρησιμοποίησαν αυτά των 7970;</p>

Και μένα 2 8pin έχει. Τι θα έπρεπε να έχει κανονικά;

Δημοσ.

Πραγματικά, δε μπορείς να πεις κάτι στα σίγουρα, και για να βγάλεις κάποια άκρη πρέπει να λιώσεις στο διάβασμα σε ξένα fora.

Η ουσία είναι ότι τα καρτάκια είναι δυνατά και κλοκάρουν ακόμα πιο δυνατά με ~30% αύξηση στην απόδοση σε πραγματική χρήση.

Τι γίνεται με την κάρτα σου όμως, ανάθεμα κι αν θα καταλάβεις ποτέ.

Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν έχω βγάλει πραγματική άκρη με τη δική μου, το μόνο ανησυχητικό είναι ότι δεν υπάρχει πλέον bios στο site της gigabyte με πυρήνα στα 1000 mhz και ένα που υπήρχε και κατέβηκε είναι πιο παλιό από το δικό μου

Αφού όμως υπάρχει εγγύηση στα παπάκια μου

Δημοσ.

Χμμμμ.. Μαλιστα μαλλον δεν πρεπει να ειμαστε voltage locked τουλαχιστον οχι εγω διοτι ειχα δοκιμασει με 1.3V και τοσο μου εδειχνε οτι ειχα. Phanispal δοιμασε κατι...

Με Trixx+constant voltage,αν πατησεις reset λεει οτι παει το Vddc του trixx στο 1250.. Anyway πατα ενα reset,και βαλε 1180/1500 χωρις να ανεβασεις το power li . Πατα το apply μετα :D Επειτα (ελπιζω τοση ωρα να εισαι στο bios 1slot),ανοιξε το gpuz και εχε το ανοιχτο. Ανοιξε το crysis 3 και βαλτο σε windowed mode. Οταν μπεις στο game δες στην δευτερη καρτελα του gpuz,τι θα γραφει το Vddc και το Mvddc??? Λογικα 1.25V και 1.6V αντιστοιχα. Δοκιμασε επισημα το crysis 3 να δεις θα σου βγαλει αρτιφακτς??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...