spirosd2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Το πιθανότερο είναι ότι μιλάμε για έκδοση με 2 8πινα. Τέτοια ήρθε σε μένα και σε πολλούς άλλους. Κάτι review που διάβασα έλεγαν για ένα 8πινο και ένα 6πινο, καλώδιο hdmi έχει μεσα τελικα;; edit: Την παράγγειλα και εγώ, μέχρι 18 απριλίου λέει θα έχει έρθει.
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Παλιότερα ήταν έτσι, πλέον ίσως όλες να είναι με 2 8πινα. Δεν άντεξες ε; Πώς θα τη στείλουν; Εμένα την έστειλαν με UPS, την παρήγγειλα Παρασκευή και ήρθε Τρίτη.
spirosd2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μου έστειλαν μαιλ ότι υπάρχει πρόβλημα με την πληρωμή, και διαπίστωσα ότι έληξε η κάρτα μου, άρα θα πάω να πάρω από την τράπεζα την καινούργια αύριο για να συνεχιστεί η διαδικασία, το μαιλ για τους κωδικούς των παιχνιδιών ήρθε αμέσως αυτά ενεργοποιούνται μόνο μέσω steam; μου την δίνει που δεν μπορεί αυτό το amazon να παρέχει και σε άλλες γλώσσες τα σαιτ και πρέπει να παιδεύομαι με το chrome.
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Το Crysis 3 είναι μέσω Origin και το BioShock είναι μέσω Steam.
spirosd2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Απο θερμοκρασίες πως παει; Πρέπει να ειναι πιο ζέστη απο αυτή που έχω τώρα...
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δεν έχω δει ποτέ πάνω από 65°C ενώ την έχω στα 1160/1500 (άγνωστο με πόση τάση), ενώ ο θόρυβος παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ίσως με FurMark να πιάσω λίγο παραπάνω, αλλά δε μπαίνω στη διαδικασία να το εγκαταστήσω για να το μάθω.
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μόνο εσύ παίζει να το λες, κανένα πρόγραμμα δε μου δείχνει 1.25V. Όλα είναι άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα. Τραγικό πάντως να μην είναι ευδιάκριτο σε τι τάση λειτουργεί η κάρτα γραφικών σου.
Xorxhs! Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 πειραξες με Trixx? Ποσο εβαλες το vddc? Μόνο εσύ παίζει να το λες, κανένα πρόγραμμα δε μου δείχνει 1.25V. Όλα είναι άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα. Τραγικό πάντως να μην είναι ευδιάκριτο σε τι τάση λειτουργεί η κάρτα γραφικών σου.
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Πείραξα ναι, δε θυμάμαι πόσο το όρισα. Τι ρόλο παίζει αυτό; Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η πραγματική τάση είναι ακριβώς αυτή που ορίζουμε στο TriΧΧ; Πάντως MSI AB / HWMonitor / GPU-Z δε συμφωνούν μεταξύ τους.
Prospector8 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μπορεις να κανεις και κατι αλλο.. Βαλε να σου δειχνει το ρευμα της καρτας στο μονιτορ σου,ειναι στις ρυθμισεις του MSI,και ανοιξε ενα παιχνιδι να δεις τι θα σου λεει..
phanispal Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Αυτό που βρήκα είναι το Unlock Voltage Monitoring, το οποίο και έχω τικαρισμένο. Για in game δε βρήκα κάτι. Ενώ είμαι σε idle κατάσταση, το MSI AB λέει 0.806V αυτή τη στιγμή, ενώ σε κάποια φάση πήγε στιγμιαία 0.950V. Έτρεξα ένα Valley και πήγε 1.250V, όσο του έχω ορίσει εγώ δηλαδή χειροκίνητα. Ξαναέτρεξα ένα Valley έχοντας ορίσει την τάση στο 1.200V και ακριβώς αυτό έδειξε το MSI AB. Το Memory Voltage είναι πάντα στο 1.600V.
Prospector8 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Τι θα δειξει το MSI αν αφησεις το ρευμα στο Auto και βαλεις power +20% στο Valley??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα