z4rx07 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Με το Huawei Ascend Mate των 6.1 ιντσών να έχει ήδη κάνει επίσημα το ντεμπούτο του στην αγορά της Κίνας, περισσότερες πληροφορίες καταφθάνουν σχετικά με το Ascend G700 smartphone που αναμένεται σύντομα.Οι πληροφορίες έρχονται από tweets παραγόντων της αγοράς στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Twitter. Από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών, η συσκευή εξοπλίζεται με Android 4.2, επεξεργαστή quad core MediaTek MT6589 SoC και με οθόνη τύπου HD" LCD. Επιπροσθέτως η συσκευή θα διαθέτει συνολικά 2GB μνήμης RAM και η οθόνη του θα έχει μέγεθος 5 ιντσών. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Huawei, εντούτοις πηγές προσκείμενες στο θέμα υπενθυμίζουν ότι η σειρά G Series της εταιρείας δεν ξεπερνάει ποτέ τα $320. Site: engadget.com
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Huawei. Καινούργιος κολοσσός της κινητής τηλεφωνίας ή απλά μια ακόμα ''κινέζική'' εταιρία με φράγκα ?
NoisePollution Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ε είμαστε με τα καλά μας? Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App
georgepppo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 κάτι μου λέει πως οι εταιρίες lg/samsung/sony αφου έχουν έτοιμα σασι απο τηλεοράσεις θα βάλουν και ένα touch support και μια μπαταρία αυτοκινήτου και θα τα κυκλοφορίσουν απο του χρόνου. 5
calico Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Γιατι ενα κινητο 10 ιντσων μια χαρα θα ειναι. Συνδεεις hands free και μιλας ετσι. Μη νιαουριζεται συνεχεια
ostvarivanje Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Πάντως, στην Ασία είναι μόδα να έχουν tablets για κύριο τηλέφωνο με hands free (είτε bluetooth είτε κλασσικό). Πάντως, εμένα με συναρπάζουν οι 6.3 σε τηλέφωνο.
samniotis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Συγνώμη βρε παιδιά αν δεν κατάλαβα καλά αλλά το άρθρο αναφέρεται στο G700 με οθόνη 5 ιντσών - δεν αναφέρει κάπου ούτε 6,3 ούτε 7 ούτε 10!!! Μέχρι 5" νομίζω είναι οριακά - με τα 4x - S3 στίς 4,7-4,8" μιά χαρά είναι για τηλέφωνο που συνδυάζει και internet-gps-mail κ.α. Η διαφορά μέχρι τις 5 είναι μηδαμινή!
Nick789 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 6.1, ούτε καν 6.2! Μικροσκοπικό. Εγώ θέλω μιας και έχει προχωρήσει τόσο η τεχνολογία, να βγάλουν και την έξυπνη σακούλα που να είναι μικρή και να χωράει τα πάντα, αλλιώς δε βλέπω να γίνεται η δουλειά.
genti7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ας το βαλουν καπου αλλου αυτοι που το εφτιαξαν μηπως τους βολεψει εκει γιατι στο χερι 6.1 αποκλειεται να βολεψουν. 2
giorgoslouk Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Huawei. Καινούργιος κολοσσός της κινητής τηλεφωνίας ή απλά μια ακόμα ''κινέζική'' εταιρία με φράγκα ? Σαφώς το πρώτο. Και να μην ξεχνάμε ότι η Huawei είναι παγκοσμίως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.
keysmith Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 που πάμε.. Το κακό δεν είναι ότι τρελάθηκαν να βγαζουν 4.8΄΄ και 5'' τηλέφωνα. Το κακό είναι ότι σταμάτησαν να βγάζουν 3.7'' για μας που θέλουμε τα τηλέφωνα να είναι "κινητά". Σήμερα σε κάτω από 4΄΄ βγάζουν μονο "δεύτερα" τηλέφωνα σε χαρακτηριστικά. Επίσης τα 3.7" που για μένα είναι η ιδανική διάσταση έχουν εξαφανιστεί (και τα 4-αρια είναι συμπαθητικά άν έχουν μικρή κορνίζα). To μονο android 4.0 που μένει σε κυκλοφορία με 3.7'' είναι το sole και αυτό για λίγο ακόμα. Λεμε για τις 6''. Εδώ είπαν κινητά με οθόνη 4.3'', mini (s4 mini)!! Δεν πάμε καθόλου καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα