nikos21aek Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Χθές και τελείως ξαφνικά δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις στο κινητό μου. Μου έρχονται μηνύματα χαμένων κλήσεων μετά από κάποια ώρα. Εγώ μπορούσα και έπαιρνα κανονικά τηλέφωνο. Μέχρι που έχει σταματήσει και αυτό τώρα. Χρειάζεται 2-3 προσπάθειες για να πάρω τηλέφωνο. Έβαλα μια άλλη SIM στο κινητό, και την δικιά μου την έβαλα σε άλλο κινητό... Το άλλο κινητό(με την SIM μου) δεν είχε σήμα στην αρχή. Όταν μετακινήθηκα σε μέρος που είχε σήμα έπαιρνα και έκανα κανονικά κλήσεις από και πρός το κινητό με την SIM μου, και το κινητό μου με την άλλη sim. Δηλαδή το κινητό με άλλη sim δούλευε κανονικά, και η sim μου σε άλλο κινητό, είχε ένα θεματάκι με το σήμα αλλά όταν και όπου έπιανε σήμα δούλευε κανονικότατα πάλι. Οπότε ξανααλλάζω τις sim και τις βάζω στα κινητά τους... Το δικό μου κινητό με τη δική μου sim δεν είχε πάλι σήμα... μετακινήθηκα σε μέρος που το σήμα να είναι στο τέρμα ΑΛΛΑ δεν μπορούσα να το καλέσω. Να κάνω κλήση πάλι απαιτούσε 2-3 προσπάθειες. Υπάρχει κάποιος που να αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα; Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Το τηλέφωνο (Galaxy S); Και αν ναι τι μπορεί να φταίει και πως διορθώνεται; Η sim μου (είναι πάρα πολύ παλιά); Ή ο πάροχος μου; (wind)
nikoskon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Είναι από τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει μία απάντηση. Θα πρέπει να ελεγχθεί η γραμμή σου και το δίκτυο στην συγκεκριμένη περιοχή. Βασικά πρέπει να καλέσεις τον πάροχό σου να το αναφέρεις. Μάλλον είχε φορτώσει το δίκτυο εκείνη την χρονική στιγμή για αυτό μια δε μπορούσε να σε κάνει register, την άλλη σε καταχωρούσε αλλά δεν έβγαζες κλήση, την παράλλη δεν μπορούσε να τερματιστεί εισερχόμενη προς εσένα κλήση κλπ... Μπορούν να συμβαίνουν 1002 άλλα βέβαια που μόνο η Wind μπορεί να στα απαντήσει. Πάντως, 99% δεν είναι θέμα SIM ή Galaxy S. Άκουγες τρίτονο όταν πήγαινες να καλέσεις;
nikos21aek Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Πήρα την wind και μου είπαν για να το αναφέρουν σαν βλάβη πρέπει πρώτα να ελένξουν αν φταίει η συσκευή. Μου ζήτησαν να βάλω την sim σε άλλη συσκευή. Το έκανα με κάλεσαν και μου είπαν ότι φταίει η συσκευή. Μετά έκανα αυτά που έγραψα πιο πάνω. Από τη στιγμή που το τηλέφωνο δούλευε κανονικότατα με άλλη sim, δεν νομίζω να φταίει αυτό. Αλλά από την άλλη γιατί η sim μου σε άλλο τηλέφωνο δουλεύει κανονικά; Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τι γίνεται. Όταν λες τρίτωνο; Τίποτα δεν ακουγόταν. Απλά σταματούσε η κλήση όταν περνούσε κάποιος χρόνος όταν πήγαινα να καλέσω. Όταν καλώ το κινητό μου (με την sim μου) ακούγεται ένα μπίπ η κλήση σας προωθείται.
Chrisigia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Πιο λογικό μου φαίνεται να φταίει το τηλέφωνο πάντως. 1
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Πιο λογικό μου φαίνεται να φταίει το τηλέφωνο πάντως. Τελικα εφταιγε η χρήση 3g τον τελευταίο καιρό. Μου το πε ένας φίλος μου οτι ειναι πιθανό να χανεται το σημα επειδη προσπαθει να αλλαξει απο 2g σε 3G και απο τη στιγμή που επέλεξα να χρησιμοποιεί μόνο 2g το τηλέφωνο ξανά λειτουργεί όπως παλια. Απλά τώρα κάθε φορά που θα θέλω να χρησιμοποιήσω 3G θα ξερό καιρώ το 2g Sent from my iPad using Insomnia
nikoskon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Πιο λογικό μου φαίνεται να φταίει το τηλέφωνο πάντως. Τελικα εφταιγε η χρήση 3g τον τελευταίο καιρό. Μου το πε ένας φίλος μου οτι ειναι πιθανό να χανεται το σημα επειδη προσπαθει να αλλαξει απο 2g σε 3G και απο τη στιγμή που επέλεξα να χρησιμοποιεί μόνο 2g το τηλέφωνο ξανά λειτουργεί όπως παλια. Απλά τώρα κάθε φορά που θα θέλω να χρησιμοποιήσω 3G θα ξερό καιρώ το 2g Sent from my iPad using Insomnia Οταν έχεις ανοικτή κλήση ομιλίας το τηλέφωνο δεν αλλάζει γενιά δικτύου. Αν έχεις 2G, θα σε κρατήσει με νύχια και με δόντια σε 2G.Το ίδιο και αν έχεις 3G.Σίγουρα κάτι παίζει με το δίκτυο.Θα πρότεινα να τους ξαναενοχλήσεις και να ζητήσει να ελεγχθεί από το τεχνικό τμήμα της wind και να ενημερωθείς. Sent from my iPhone using Insomnia
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Τι εννοείς όταν έχω ανοιχτή κλήση ομιλίας; Αν έπιανε σήμα να κάνω ή να πάρω κλήση δεν έπεφτε μετά το σήμα. Το πρόβλημα ήταν ότι όταν πήγαινα να κάνω κλήση, χρειαζόταν 2-3 φορές να προσπαθήσω μέχρι να καλέσω, και πως όταν με έπαιρναν ακόμη και από το ίδιο δωμάτιο, τους έλεγε η κλήση σας προωθείτε. Μια φορά που με χρειάστηκε κάποιος και το ήξερε, με πήρε 8 φορές μέχρι να χτυπήσει το τηλέφωνό μου. Τους είχα ξαναπάρει και το βάλαν στις βλάβες. Τώρα να έφτιαξε για αυτό; Να έφτιαξε επειδή τίκαρα να χρησιμοποιεί μόνο 2G; Δεν ξέρω. Πάντως δεν έχω πλέον πρόβλημα. Η αλήθεια πάντως είναι ότι με το που τίκαρα να χρησιμοποιεί δίκτυα 2G, έφτιαξε στο επόμενο δευτερόλεπτο και ήταν Δευτέρα που δεν δουλεύαν οι τεχνικοί. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2013 από nikos21aek
nikoskon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ετσι όπως το περιγράφεις τώρα, φωτογραφίζεις ένα κακό 3G σήμα. Ή μάλλον, ένα δίκτυο που δεν μπορεί να συνδυάσει το 2G με το 3G. Όπως και να έχει, δεν θεωρώ λύση του προβλήματος την απενεργοποίηση του 3G. Συμβιβασμό το θεωρώ. Στην θέση σου θα το δήλωνα εκ νέου ως βλάβη μέχρι να πάρω ξεκάθαρη απάντηση. Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Τι εννοείς όταν έχω ανοιχτή κλήση ομιλίας; Αν έπιανε σήμα να κάνω ή να πάρω κλήση δεν έπεφτε μετά το σήμα. Το πρόβλημα ήταν ότι όταν πήγαινα να κάνω κλήση, χρειαζόταν 2-3 φορές να προσπαθήσω μέχρι να καλέσω, και πως όταν με έπαιρναν ακόμη και από το ίδιο δωμάτιο, τους έλεγε η κλήση σας προωθείτε. Μια φορά που με χρειάστηκε κάποιος και το ήξερε, με πήρε 8 φορές μέχρι να χτυπήσει το τηλέφωνό μου. Τους είχα ξαναπάρει και το βάλαν στις βλάβες. Τώρα να έφτιαξε για αυτό; Να έφτιαξε επειδή τίκαρα να χρησιμοποιεί μόνο 2G; Δεν ξέρω. Πάντως δεν έχω πλέον πρόβλημα. Η αλήθεια πάντως είναι ότι με το που τίκαρα να χρησιμοποιεί δίκτυα 2G, έφτιαξε στο επόμενο δευτερόλεπτο και ήταν Δευτέρα που δεν δουλεύαν οι τεχνικοί. Kαι γω συμφωνώ να τους ξαναπάρεις. Επίσης, λέμε τώρα, επειδή λες ότι η σίμ σου είναι πολύ παλιά, δεν πας μια βόλτα από τη wind να σου δώσουν μια καινούρια σιμ μπας και βοηθήσει? Δε χάνεις τίποτα.
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Αυτό θα το κάνω σίγουρα. Αν και τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ίσως το αφήσω για το καινούριο κινητό.
PsyGreg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 καταρχάς μιλάμε για rooted με ROM? μαμά Android? τι απ' όλα?
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 rooted με ROM αλλά το είχα πόσο καιρό έτσι (πάνω από 6μηνο). Αν είχε αυτό πρόβλημα νομίζω θα είχα πρόβλημα και πιο πρίν. Όπως και να έχει αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το τηλέφωνο δουλεύει όπως παλιά.
nikoskon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 καταρχάς μιλάμε για rooted με ROM? μαμά Android? τι απ' όλα? rooted με ROM αλλά το είχα πόσο καιρό έτσι (πάνω από 6μηνο). Αν είχε αυτό πρόβλημα νομίζω θα είχα πρόβλημα και πιο πρίν. Όπως και να έχει αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το τηλέφωνο δουλεύει όπως παλιά. Δηλαδή το κινητό με άλλη sim δούλευε κανονικά, και η sim μου σε άλλο κινητό, είχε ένα θεματάκι με το σήμα αλλά όταν και όπου έπιανε σήμα δούλευε κανονικότατα πάλι. Συμπέρασμα, η Wind δεν δίνει σήμα στα rooted Android smarties με custom ROM; Δεν παίζει ρόλο μιας και στο πρώτο ήδη post ο ts αναφέρει το κινητό με άλλη SIM έπαιζε κανονικά.
PsyGreg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Συμπέρασμα, η Wind δεν δίνει σήμα στα rooted Android smarties με custom ROM; WIND έχω, rooted με καστομιά, σήμα κομπλέ δεν είναι θέμα παρόχου σίγουρα ειδικά από την στιγμή που το κινητό δεν είναι πλέον μαμά
flo1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Kαι εγω αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα τις τελευταιες μερες!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα