fanboy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 γεια σας παιδια, εχω κανει 25 loadcycles και η μπαταρια ειναι στο health 86% ειναι λογικο;; φυσικα την προσεχω παρα πολυ μολις παει 20% την φορτιζω παντα και μεχρι 100%, μια φορα ειχα βαλει να φορτισω ενα κινητο με usb ενω φορτιζα και το mac μαζι και εκεινη την ημερα ειδα πως οταν πηγε 99% ειχε μενει εκει για καμια ωρα μεχρι να παει 100%, και απο εκεινη την ημερα το κανει παντα.. τι μπορει να εχει παθει δεν μπορω να καταλαβω.. δεν ειχα δει πριν απο αυτο την μπαταρια πως ηταν.. το τσεκαρα οταν ειδα το συμβαν με το 99% που αναφερω... βασικα βλεπετε γενικα τπτ περιεργο;; και αν χρειαστειτε τπτ αλλο να μου πειτε ! ευχαριστω οσους κανουν τον κοπο να ασχοληθουν
atheatos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Οταν εννοείς την προσεχείς παρά πολυ τι εννοείς? Γιατι παρακάτω γράφεις οτι μόλις παει 20% την φορτίζεις μέχρι 100%. Δηλαδή μόλις παει 100% βγάζεις το φορτιστή, ασχετως αν εισαι διπλα σε πριζα και τον ξανά βάζεις όταν πάει 20%?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 γεια σας παιδια, εχω κανει 25 loadcycles και η μπαταρια ειναι στο health 86% ειναι λογικο;; φυσικα την προσεχω παρα πολυ μολις παει 20% την φορτιζω παντα και μεχρι 100%, μια φορα ειχα βαλει να φορτισω ενα κινητο με usb ενω φορτιζα και το mac μαζι και εκεινη την ημερα ειδα πως οταν πηγε 99% ειχε μενει εκει για καμια ωρα μεχρι να παει 100%, και απο εκεινη την ημερα το κανει παντα.. τι μπορει να εχει παθει δεν μπορω να καταλαβω.. δεν ειχα δει πριν απο αυτο την μπαταρια πως ηταν.. το τσεκαρα οταν ειδα το συμβαν με το 99% που αναφερω... βασικα βλεπετε γενικα τπτ περιεργο;; και αν χρειαστειτε τπτ αλλο να μου πειτε ! ευχαριστω οσους κανουν τον κοπο να ασχοληθουν 86% μετά από μόνο 25 κύκλους δεν μου φαίνεται φυσιολογικό! Θα σου πρότεινα να αλλάξεις για λίγο τις συνήθειες φόρτισης που περιγράφεις. Για αρχή αστο μια φορά να κλείσει μόνο του απο μπαταρία (να φτάσει στο 0%), στη συνέχεια άφησέ το να φορτίσει πλήρως όπως θα είναι κλειστό. Απο κει και πέρα δεν χρειάζεται να κοιτάς συνεχώς το ποσοστό φόρτισης. Όσο θα είσαι σε σταθερό μέρος φρόντισε να το έχεις στο ρεύμα και που και που (μια φορά την εβδομάδα ας πούμε) να το αφήνεις να παίξει και με την μπαταρία για να μη μένει στάσιμη. Επίσης δεν χρειάζεται να περιμένεις να πέσει πολύ η μπαταρία για να το φορτίσεις, δεν υπάρχει πρόβλημα με τις νέες μπαταρίες των mbp. http://www.apple.com/batteries/notebooks.html
fanboy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Καλημέρα, το έχω κανει να τελειώσει και μετα να το φορτησω κλειστό, σπίτι το έχω και το βάζω με την μπαταρία, ναι, ετσι μου είπανε πως καλό είναι να το έχω με την μπαταρία και όχι με το ρεύμα.. Εκανα δηλαδή ασκοπους κύκλους... Απο σήμερα με το ρεύμα δηλ... Κρίμα αμαρτία.. Τι να πεις.. Σας ευχαριστώ πολύ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Πρόσεξε μόνο μην πας στο άλλο άκρο και το έχεις μόνιμα στο ρεύμα γιατί ούτε και αυτό είναι καλό. Που και που να το αφήνεις να κάνει κάνα κύκλο. Και επίσης δεν είναι πολύ αργά για να "ξαναστρωσει" η μπαταρία σου.
fanboy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Μακάρι να φτιαξει !!! Οπότε 1 φορά την βδομάδα το φτανω 10% και φορτιζω ε; είναι αμαρτία γιατί είναι ολοκαίνουργιο και με καταλαβαίνεις πως νιώθω... Εντάξει δεν είναι καταστροφή αλλά μένεις μέ το παράπονο Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2013 από fanboy
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 δεν χρειάζεται να το αφήνεις να πέσει πολύ! Και μέχρι το μισό αν πέσει η μπαταρία και το φορτίσεις είσαι μια χαρά!
silmarien Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό με βάση το δικό μου! http://cl.ly/image/3K1H1B1i4626
raid_av Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Εμενα εχει μονο 17 loadcycles και ειναι στο 86% το health, αλλα εχω το laptop 15 μηνες. Εκανα μια πληρη φορτιση καθε μηνα σχεδον αλλα και παλι εφτασε στο 86%
NiCk_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 8 μήνες, 40 cycles, 97% Αυτό που έχω διαβάσει και προς το παρών δουλεύει είναι αν χρησιμοποιάτε το laptop σας σαν desktop είναι να δουλεύετε που και που την μπαταρία του .. Επίσης μια φορά τον μήνα να του κάνετε ένα full cycle (να εξαντληθεί η μπαταρία εντελώς και μετά να το αφήσετε να ξαναφορτιστεί 100%) .. Αυτό βοηθάει στο calibration της από ότι έχω διαβάσει ..
sakis697 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Εγώ με 15 μήνες είμαι 81% health και 320 κυκλους. Η μπαταρία με ssd κρατάει το πολυ τρεις ώρες. Mbp mid 2011 Sent from my iPhone using Insomnia
fanboy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 λολ καλα επος... το εχω με το ρευμα οπως ειπαμε και την πρωτη μερα μου εδειχνε φορτισμενο 99% (δεν πηγαινε 100%) και τωρα ειναι 98% (δεν παει ουτε 99% ουτε 100%) αχχαχααχα μηπως ει ξεφυγ;;;
silmarien Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 λολ καλα επος... το εχω με το ρευμα οπως ειπαμε και την πρωτη μερα μου εδειχνε φορτισμενο 99% (δεν πηγαινε 100%) και τωρα ειναι 98% (δεν παει ουτε 99% ουτε 100%) αχχαχααχα μηπως ει ξεφυγ;;; http://support.apple.com/kb/TS1909
fanboy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) http://support.apple.com/kb/TS1909 εισαι ωραιος !!! ρε ενταξει παραλιγο να χαζεψω.. καλα που υπαρχουν και τα φορουμ και ρωταμε τπτ και δεν τρεχουμε στα service... Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2013 από fanboy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα