pozeras13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Συμφορουμήτες καλησπέρα! Θέλω τα φώτα σας γιατί έχω πελαγώσει . Εδώ και καμιά δεκαριά μέρες δεν μπορώ να ανοίξω αρχεία word απευθείας κάνοντας διπλό κλικ πάνω τους. Ανοίγει το word αλλά για να ανοίξει το αρχείο που θέλω πρέπει να πατήσω ανοιγμα (αφού έχω ανοίξει το word), να βρω το αρχείο και να το ανοίξω. Μήπως ξέρεται γιατί συμβαίνει αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
pozeras13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 και το ίδιο συμβαίνει και σε ένα φίλο μου το ίδιο χρονικό διάστημα με εμένα και μόλις μου το είπε και του είπα ότι περιμένω απάντηση. Και πάλι ευχαριστώ!
Waldo_Vrs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να πας Αρχείο -> Επιλογές Word -> Πόροι -> και δοκίμασε να κάνεις μια Διάγνωση (μπας και έχει φάει κανένα σκάλωμα και το φτιάξεις). Κάτι άλλο στις επιλογές του Word για το θέμα αυτό δεν έχει.
vaspet13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Αν σου το κάνει με όλα τα αρχεία σου που πριν άνοιγαν κανονικά χωρίς να έχεις αλλαξει κάτι στις ρυθμίσεις σου χρείαζεσαι να απεγκαταστήσεις το office και να τα εγκαταστήσεις ξανά . Αν πάλι τα παλία σου αρχεία ανοίγουν κανονικά και γίνετε με κάποια αρχεία τα οποία δεν έχουν γίνει στον υπολογιστή σου τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην συμβατότητα. Σ'αυτή την περίπτωση πρέπει να ανοιγεί πρώτα το word να πάτας άνοιγμα, να βρίσκεις το αρχείο και μετά να το αποθηκεύεις ως έγγραφο word. Μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο με το powerpoint.
rfc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μηπως με το φιλο σου ανταλλαξατε και τπτ με κανα στικακι?
pozeras13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ενταξει παιδιά τα έκανα επανεγκατάσταση τα office και λύθηκε το πρόβλημα, γιατί δεν μπόρεσα με κάποιο τρόπο να το λύσω... ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα