Προς το περιεχόμενο

word 2007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφορουμήτες καλησπέρα! Θέλω τα φώτα σας γιατί έχω πελαγώσει :wacko: . Εδώ και καμιά δεκαριά μέρες δεν μπορώ να ανοίξω αρχεία word απευθείας κάνοντας διπλό κλικ πάνω τους. Ανοίγει το word αλλά για να ανοίξει το αρχείο που θέλω πρέπει να πατήσω ανοιγμα (αφού έχω ανοίξει το word), να βρω το αρχείο και να το ανοίξω. Μήπως ξέρεται γιατί συμβαίνει αυτό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-D

Δημοσ.

και το ίδιο συμβαίνει και σε ένα φίλο μου το ίδιο χρονικό διάστημα με εμένα και μόλις μου το είπε και του είπα ότι περιμένω απάντηση. Και πάλι ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να πας Αρχείο -> Επιλογές Word -> Πόροι -> και δοκίμασε να κάνεις μια Διάγνωση (μπας και έχει φάει κανένα σκάλωμα και το φτιάξεις). Κάτι άλλο στις επιλογές του Word για το θέμα αυτό δεν έχει.

Δημοσ.

Αν σου το κάνει με όλα τα αρχεία σου που πριν άνοιγαν κανονικά χωρίς να έχεις αλλαξει κάτι στις ρυθμίσεις σου  χρείαζεσαι να απεγκαταστήσεις το office και να τα εγκαταστήσεις ξανά . Αν πάλι τα παλία σου αρχεία ανοίγουν κανονικά και γίνετε με κάποια αρχεία τα οποία δεν έχουν γίνει στον υπολογιστή σου τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην συμβατότητα. Σ'αυτή την περίπτωση πρέπει να ανοιγεί πρώτα το word να πάτας άνοιγμα, να βρίσκεις το αρχείο και μετά να το αποθηκεύεις ως έγγραφο word. Μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο με το powerpoint.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενταξει παιδιά τα έκανα επανεγκατάσταση τα office και λύθηκε το πρόβλημα, γιατί δεν μπόρεσα με κάποιο τρόπο να το λύσω...

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...