Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και βλεπω και το topic αυτο εχει γινει Sticky να αναφερω οτι στο Amazon βγηκαν τα Cloud 2 ακουστικα αλλα αυτη την στιγμη μαζι με τα μεταφορικα βγαινουν πανω απο 110 ευρω.Να δουμε ποτε θα τα φερουν στην ΕΛλαδα και ποσο θα κοστιζουν. Με Msystems που επικοινωνησα ειπαν οτι δεν τους εχει ενημερωσει η Kingston για διαθεσιμοτητα.

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με τρωει το χερι..Τι να κανω;;

Εγω προσωπικα υπομονη.Αν δω τα αρχικα Cloud σε χαμηλη τιμη-προσφορα τα χτυπαω,αλλιως παω για τα Cloud 2 που δειχνουν πολυ ομορφα. Και στο Amazon που κοιταξα τετοιες τιμες παιζουν.Οσο για το αν θα πεσει ποτε η τιμη τους που λενε καποιοι απο καποια προσφορα ε ενταξυ τι να κανουμε συμβαινουν αυτα.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο headset που να αποβάλλει τη θερμότητα; Θέλω ένα headset που να μη βράζουν τα αυτιά σου μετά από 1-2 ώρες το καλοκαίρι. 

Ας βάλουμε ένα budget των 100€ και βλέπουμε που θα καταλήξουμε :)

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο headset που να αποβάλλει τη θερμότητα; Θέλω ένα headset που να μη βράζουν τα αυτιά σου μετά από 1-2 ώρες το καλοκαίρι. 

Ας βάλουμε ένα budget των 100€ και βλέπουμε που θα καταλήξουμε :)

Οχι καθως ολα τα Earcups ειναι τα ιδια και τα ιδια.Παρολα αυτα υπαρχουν ακουστικα οπως της Logitech που πλενεις τα μαξιλαρακια και κυριως το καλοκαιρι βολευει αρκετα.

Δημοσ.

Ψήνομαι για τα Logitech G230. Να δώ που θα βρω τα λεφτά :)

Τώρα που τα θυμήθηκα... τα SENNHEISER PC 330 G4ME είναι καλύτερα απ'τα Logitech; Δικαιολογούν τη διαφορά στην τιμή;

Αυτα που εστειλες κανουν 240ευρω :D

Καλα τα Pc 330 ειναι σε αλλη κατηγορια ακουστικων αφου κοστιζουν τα διπλασια χρηματα.Εκει κοιτας τα HyperX Cloud στα λεφτα αυτα.

Δημοσ.

Αυτα που εστειλες κανουν 240ευρω :D

Καλα τα Pc 330 ειναι σε αλλη κατηγορια ακουστικων αφου κοστιζουν τα διπλασια χρηματα.Εκει κοιτας τα HyperX Cloud στα λεφτα αυτα.

Ναι το link ήταν λάθος, το διόρθωσα. Για τα 330 μιλούσα.

Είδα και τα HyperX Cloud. Φαντάζομαι ότι το 7.1 και η κάρτα ήχου που έχουν τα βάζουν μπροστά απ'τα Sennheiser, ε;

Δημοσ.

Οχι καμια σχεση. Τον καλυτερο ηχο ανεκαθεν τον εχεις αν εχεις εξωτερικη καρτα ηχου στον υπολογιστη.Επισης σε αρκετες φορες και η On board καρτα που εχουν οι μητρικες ειναι καλυτερος απο το 7.1 που εχουν οι εταιριες.Απλα στην περιπτωση του Cloud 2 σε περιπτωση που πχ παρεις αργοτερα μια καρτα ηχου εχει και επιλογη συνδεσεις μεσω 3.5 jack. Ειναι αλλωστε και τα ακουστικα που βγηκαν gaming headset της χρονιας και αν δεις και στο youtube υπαρχουν παρα πολλα video που λενε τα καλυτερα για αυτα.

Δημοσ.

εγω θα ελεγα πως αν καποιος δεν πρεπει οπωσδηποτε να παρει headset,που να χει και μικροφωνο ενσωματομενο δηλαδη, να μη κολλησει στο μαρκετινγκ των 'gaming' ακουστικων, και να παρει απλα, καλα ακουστικα.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν καποια πραγματα που ειναι οντως Marketing(βλεπε Razer φωτακια και λοιπες αηδιες).Αλλα παρολα αυτα ειναι και αλλα πραγματα που σχεδιαζονται κυριως για παιχνιδια και αυτο εχει να κανει με 

το ποσο ανετα ειναι τα ακουστικα για πολλες ωρες παιχνιδιου

Αν εχουν ear cuffs πχ που να πλενονται οπως της Logitech

Διαφορες επιλογες στο μικροφωνο που δεν τις εχεις αν αγορασεις ενα ξεχωριστο κλπ

Επισης δεν ειναι ολα τα Headphones αριστουργηματα απο πλευρας ηχου.Και εκει πρεπει να δωσεις ενα γεναιο ποσο για να εχεις ενα σοβαροτατο ηχο.Γιαυτο βεβαια και τα Superlux εγιναν τοσο δημοφιλη.Γιατι προσφερανε ενα καλο πακετο Headphones με καλο ηχο και το σημαντικοτερο σε χαμηλη τιμη.

Επισης αν καποιος θελει ακουστικα για παιχνιδια το πιο πιθανο ειναι να θελει και μικροφωνο κυριως για συνομιλια Online(βλεπε Mmo,moba,fps κλπ)

Δημοσ.

εγω θα ελεγα πως αν καποιος δεν πρεπει οπωσδηποτε να παρει headset,που να χει και μικροφωνο ενσωματομενο δηλαδη, να μη κολλησει στο μαρκετινγκ των 'gaming' ακουστικων, και να παρει απλα, καλα ακουστικα.

[...]

το ποσο ανετα ειναι τα ακουστικα για πολλες ωρες παιχνιδιου

Αν εχουν ear cuffs πχ που να πλενονται οπως της Logitech

Διαφορες επιλογες στο μικροφωνο που δεν τις εχεις αν αγορασεις ενα ξεχωριστο κλπ

[...]

Επισης αν καποιος θελει ακουστικα για παιχνιδια το πιο πιθανο ειναι να θελει και μικροφωνο κυριως για συνομιλια Online(βλεπε Mmo,moba,fps κλπ)

Ισχύει ότι γράφει ο Fulgore. 

Εγώ έχω ένα headset αλλά είναι βαρύ σε σημείο που μετά από 1-2 ώρες με πονάει το πάνω μέρος του κεφαλιού μου απ'το βάρος. Για αυτό θέλω κάτι ελαφρύ. Επίσης, το χρησιμοποιώ και για Skype οπότε το μικρόφωνο είναι απαραίτητο.

Εννοείται ότι δεν βγάζουν τον ίδιο ήχο με καλά σκέτα ακουστικά αλλά εκεί κάνεις υποχωρήσεις καθώς δεν τα θες για να ακούς flac αρχεία αλλά για να παίζεις παιχνίδια και να μιλάς με συμπαίχτες σου.

Δημοσ.

το καλυτερο mic που εχω ακουσει in-game ειναι αυτο εδω παντως 

http://www.thelab.gr/topic/105752-antlion-audio-modmic/

σε συνδυασμο με τα ακουστικα του review εχεις πρακτικα το απολυτο πακετο στα 130  (τοσο πουλαγε τα AKG μια περιοδο το unison audiostore, εγω τα ειχα παρει 220 :P )  + 30 (πραγματικα πολυ καλο mic)  + 70 ( ο ενισχυτης ειναι must, ο συγκεκριμενος  σχετικα "φτηνος" γι αυτα που προσφερει ) 

τα περισσοτερα ζευγαρια της AKG ειναι οτι πιο ανετο μπορει να χρησιμοποιησει καποιος τους ζεστους μηνες επειδη ειναι "full-open" απο τις αλλη δεν μπορεις να τα χρησιμοποιησεις  στο ιδιο δωματιο  που κοιμαται η γυναικα ξερω γω, πρακτικα ειναι σαν να φορας ηχεια πανω απο τα αυτια σου. 

Η κατευθυντικοτητα τους ομως σε  ταινιες/παιχνιδια/μουσικη μονο ηχεια δεν θυμιζει ! ακομα και με "στεγνο" stereo σημα μπορει καποιος να φαει απειρο hackusation παιζοντας  csgo πχ 

στο l4d2 οταν ειχα ενισχυτη και τα χρησιμοποιουσα  για 2-3 χρονακια, οι μισοι απο το παρεακι που παιζαμε τοτε, λεγανε πισω απο την πλατη μου οτι φοραω cheat και βλεπω τους  special infected πριν κανουν spawn :P

http://www.thelab.gr/topic/86845-%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B5-30/page-148?do=findComment&comment=1307212

η ιστορια επαναληφθηκε πριν 1 χρονο ( με creative aurvana live! + SBX surround 67% + το μικροφωνο της Z το οποιο δυστηχως δεν μπορει να χρησιμοποιηθει ευκολα σε συνδυασμο με ανοικτου τυπου ακουστικα ) οπου εκανα και uninstall στο καπακι απο τα νευρα μου - ειχα βρει αλλους ελληναραδες να παιζω versus μαζι τους και αρχισαν να λενε τις ιδιες βλακειες .... 

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=202517479

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=217280179

ενα παραδειγμα του τι μπορει  να κανει  ενα "soundwhore" μεσα στο l4d ( δεδομενου οτι διαθετει και τα αναλογα αντανακλαστικα )  

https://www.youtube.com/watch?v=BG5st3fk9_s

παρτε και μια ιδεα αποτι εχω δοκιμασει  τα τελευταια 8 χρονια http://www.head-fi.org/u/115467/sofgr 

δειτε και αυτο το link - αν και νομιζω οτι καπου μεσα στις  9 σελιδες του νηματος πρεπει να  εχει ξαναμπει ...

http://www.head-fi.org/t/534479/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-update-1-4-2015-beyerdynamic-t70-added

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...