Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα Carcharias παιδιά ποτέ δεν μου έβγαλαν πρόβλημα και ακόμα και σήμερα ώρες ώρες τα χρησιμοποιώ. Δεν έχω παράπονο από την αξιοπιστία τους.

Το πρόβλημα είναι στην αναλογία τιμής με ηχητική απόδοση. Όπως είπα, τα ακουστικά αυτά έπρεπε να ξεκινάνε από τα 30-40 ευρώ μάξιμουμ. 85 ευρώ ήταν κοροϊδία σκέτη.

Τώρα που ενδιαφέρομαι πάλι για ακουστικά, στο "search" αποκλείω τον όρο "gaming".

O ikaruga μου έδειξε τα Vmoda-XS και μου άρεσαν αρκετά. 200 ευρώ βέβαια, αλλά απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής.

Καλα ειναι και για τι χρηση τα θες και να κανεις και μια καλη ερευνα πριν τα παρεις. Και εγω πχ αν ειχα παραπανω χρηματα θα επαιρνα τα γνωστα http://www.skroutz.gr/s/439182/Sennheiser-PC-360.html

ή http://www.skroutz.gr/s/4273092/Sennheiser-G4ME-Zero.htmlγια gaming αλλα βλεπεις οτι η χρηματικη διαφορα ειναι τεραστια.

• Like 1
  • Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

έπεσε στο μάτι αυτό εδώ το headset,Plantronics Surround 7.1 Sound Gaming Headset + USB Amplifier

,το οποιό το ερωτεύτηκα μπορώ να πω,και ήδη σκέφτομαι τον αντικαταστάτη των plantronics 780 που έχω.

στο public έχουν το stereo version  πιο ακριβά από το 7.1  που έρχονται με 85€ από γερμανικό AMAZON.

Πώς σας φαίνονται;

Δημοσ.

Προσωπικα πιο πολυ βλεπω να πουλανε λογω του μικρη παρα λογω των ακουστικων αυτων καθαυτων.Εγω προσωπικα παντως περιμενω πως και πως τα Cloud 2,ειδικα δε αν κοστιζουν πανω κατω οσο τα πρωτα εχουν φυγει Day One αγορα.Για τα παραπανω παντως δεν μου γεμιζουν πολυ το ματι για 110ευρω.

Αλλωστε τον καλυτερο ηχο ΠΑΝΤΑ τον εχεις αν εχεις δικια σου καρτα ηχου και συνδεσεις τα ακουστικα εκει,δεν ειναι τυχαιο ολο αυτο το κραξιμο που εχουν φαει τα gaming ακουστικα που πλασαρουν το ψευτο 7.1 σαν μια δικαιολογια για να πουλησουν ενα προιον ακριβοτερα.

Παντως οφειλω να ομολογησω οτι θα τα αγοραζα με κλειστα ματια αν ηταν σκετα Headphones γιατι οντως δειχνουν πολυ ομορφα.Επισης δειχνουν σαν μια πολυ καλη αγορα για κατοχους κονσολων μιας και η Plantronics φημιζεται για τα αψογα μικροφωνα της σε σχεση με αλλες εταιριες.

Τελος το δευτερο σχολιο ομολογω οτι ειναι λιγο ανησυχητικο http://www.skroutz.gr/s/4591988/Plantronics-Rig-Universal.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για οτιδήποτε ήχο,αν έχεις δική σου κάρτα ήχου,ακούγετε πολύ καλύτερα..αυτά που έχω είναι USB όμως και  πάνω στην sound blaster δεν μπαίνουν,αλλά σε αυτή εκμεταλεύομαι τα 5.1 ηχεία.

Για τα 788 είναι virtual surround,δεν έχει 7 ηχεία μέσα,αλλά την δουλειά του την κάνει..

Δεν θα δώσω 110,αυτό γράφω φίλε μου,ότι τα 110 είναι η stereo version,ενώ από το amazon.de είναι η souround με 85€

Θα μείνω σε plantronics γιατί πολύ απλά είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί τους.Άψογος και καθαρός ήχος,και πολύ καλό mic.

Αυτά που δείχνω τα χει κανείς;

Για κανονικό 7.1 θα κοιτούσα τα Astro A50,αλλά οκ,δεν δίνω 300€..ίσως όταν γίνω pro youtuber να μου τα πάρουν δώρο οι fans μου :P

-

edit

για να δω το video,δεν είχα παρατηρήσει αυτό με το μαξιλαράκι ,υπόψιν αυτά που μου δείχνεις είναι τα stereo,και όχι τα 7.1

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Και παλι βεβαια για την Surround εκδοση 85+μεταφορικα το 100ρικο το χτυπας :D.Τι να σου πω η αληθεια ειναι οτι και πιο παλια το εψινα για τα 780 αλλα για καποιο λογο απο κατι σχολια που διαβαζα στο εξωτερικο και επειδη στην Ελλαδα κοστιζανε τοτε 80ευρω δεν τα τιμησα.

Δημοσ.

το vid για την stereo version..

και τα 780 από amazon.co.uk τα πήρα στα 55€...

so simple

Και παλι βεβαια για την Surround εκδοση 85+μεταφορικα το 100ρικο το χτυπας :D.Τι να σου πω η αληθεια ειναι οτι και πιο παλια το εψινα για τα 780 αλλα για καποιο λογο απο κατι σχολια που διαβαζα στο εξωτερικο και επειδη στην Ελλαδα κοστιζανε τοτε 80ευρω δεν τα τιμησα.

85€ τελική τιμη είπαμε βρε μαν.. :-( αμαν

είδες καθόλου τα links μου ή μπα;

Δημοσ.

το vid για την stereo version..

και τα 780 από amazon.co.uk τα πήρα στα 55€...

so simple

85€ τελική τιμη είπαμε βρε μαν.. :-( αμαν

είδες καθόλου τα links μου ή μπα;

Τα ειδα αλλα εχεις διαφορους sellers με οτι να ναι τιμες και οσο να ναι μπερδευεσαι. Παραπανω βλεπεις δεν γραφεις την λεξη τελικη και πολλοι ειναι αυτοι που αναφερουν τιμες Amazon χωρις τα μεταφορικα :P

Δημοσ.

Τα ειδα αλλα εχεις διαφορους sellers με οτι να ναι τιμες και οσο να ναι μπερδευεσαι. Παραπανω βλεπεις δεν γραφεις την λεξη τελικη και πολλοι ειναι αυτοι που αναφερουν τιμες Amazon χωρις τα μεταφορικα :P

νταξ είπα έρχονται..θα το λέω τελική :D τα πρώτα από τους sellers που είναι από amazon

Ψάχνω για το μη μαξιλαράκι,αλλά όλοι λένε ότι λέει και το vid,οτι είναι ελαφριά και δεν κουράζουν.

Οπότε το βράδυ θα βάλω αγγελία για τα 780.

(σε λέω τα ερωτεύτικα)

Δημοσ.

Κοιτα να δεις για το παραπανω video κραταω ψιλο επιφυλαξεις για μενα παντα καθως απο τον συγκεκριμενο εχω ακουσει να λεει καλα λογια για τα περισσοτερα ακουστικα που εχει κανει unboxing και review. Παρολα αυτα μιας και εσυ εισαι ως τωρα ικανοποιημενος απο την εταιρια και σου αρεσαν και εμφανησιακα,πραγμα πολυ σημαντικο,νομιζω οτι πας σε αυτα με κλειστα ματια :).

Δημοσ.

Ο Fulgore ειπε την μαγικη λεξη... sennheiser , λατρεια αγαπη και παθος μονο για αυτη την εταιρια. ΟΠΟΤΕ εχω παρει ακουστικα τους με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο. Βεβαια οι τιμες τους ειναι υψηλες....

Οποτε ειχα μπατζετ 100 και κατω δεν μπορουσα να παω προς τα εκει... και οτι αλλες αγορες εχω κανει μεχρι στιγμης δεν μου εχουν βγει σε καλο. 2 carcharias και 2 steelseries siberia με το ιδιο ακριβως προβλημα και τα 4... μετα απο κανα χρονο κοβοταν ο ηχος και επρεπε να παιζω με το μαραφετακι που ανεβαζει/κατεβαζει την ενταση ωστε να εχω ηχο και απο τα 2 ακουστικα και οχι μονο απο το 1.

Τωρα εχω τα kraken pro, μεχρι στιγμης ειναι ΟΚ απλα με χαλαει το ποσο δυνατα ακουγεται το μπασο.

Με την πρωτη ευκαιρια εχω φυγει για 360 ή game zero/one.

Δημοσ.

Ο Fulgore ειπε την μαγικη λεξη... sennheiser , λατρεια αγαπη και παθος μονο για αυτη την εταιρια. ΟΠΟΤΕ εχω παρει ακουστικα τους με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο. Βεβαια οι τιμες τους ειναι υψηλες....

Οποτε ειχα μπατζετ 100 και κατω δεν μπορουσα να παω προς τα εκει... και οτι αλλες αγορες εχω κανει μεχρι στιγμης δεν μου εχουν βγει σε καλο. 2 carcharias και 2 steelseries siberia με το ιδιο ακριβως προβλημα και τα 4... μετα απο κανα χρονο κοβοταν ο ηχος και επρεπε να παιζω με το μαραφετακι που ανεβαζει/κατεβαζει την ενταση ωστε να εχω ηχο και απο τα 2 ακουστικα και οχι μονο απο το 1.

Τωρα εχω τα kraken pro, μεχρι στιγμης ειναι ΟΚ απλα με χαλαει το ποσο δυνατα ακουγεται το μπασο.

Με την πρωτη ευκαιρια εχω φυγει για 360 ή game zero/one.

Κατσε ρε συ,αφου ησουν εντως εγγυησης γιατι δεν τα αλλαζες???ή μηπως μιλας για αγορες μεσω πιστωτικου απο εγγυησεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις αγόρασα τα g4me zero από amazon. Ενώ είναι τέλεια στον ήχο και στο gaming είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, μετά από δεκαπέντε λεπτά περίπου μου πονάνε τα αυτιά, δεν μου είναι καθόλου άνετα. Βγαίνουνε ανταλλακτικά μαξιλαράκια από Sennheiser που είναι πιο μεγάλα και στρογγυλά όπως ήτανε τα μαξιλαράκια του headset razer carcharias?

Γενικά τα οβάλ μαξιλαράκια δεν μου είναι πολύ άνετα, από ότι φαίνεται.

Επειδή λήγει και η προθεσμία που έχω δικαίωμα να τα επιστρέψω αν μπορείτε λίγο να βοηθήσετε, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.

Αν δε γίνεται κάτι με το συγκεκριμένο headset όσον αφορά την άνεσή μου, υπάρχει κάποιο αντίστοιχο headset κλειστού τύπου, εξίσου καλής ποιότητας αλλά με την άνεση των μεγάλων στρογγυλών μαξιλαριών των headset razer carcharias?

Ή μήπως να ξεχείλωνα λίγο με τα δάχτυλα τα μαξιλαράκια μήπως και γίνει τίποτα, και να τα κράταγα λόγω ότι έχουνε πολύ καλό ήχο?

Δημοσ.

Κατσε ρε συ,αφου ησουν εντως εγγυησης γιατι δεν τα αλλαζες???ή μηπως μιλας για αγορες μεσω πιστωτικου απο εγγυησεις.

γιατι αγοραζα απο amazon / razer κτλ και ημουν too lazy for that...

Δημοσ.

αμα δεν εχει το headset  7 ηχειακια μεσα ειναι πλεονεκτημα  και οχι  μειονεκτημα 

ξαναλεω οτι με το "SBX surround" της Z ειμαι πολυ ικανοποιημενος ως τωρα.

χθες  το βραδυ στην beta του hardline με τα γνωστα  settings (speaker type : surround - home cinema  preset αντι για wartapes  - 5.1 speakers απο το control panel των windows  )  δεν πιστευα στα αυτια μου ! τα βηματα οι πυροβολισμοι και οι φωνες ακουγονται πολυ καθαρα και με ιδιαιτερη κατευθυντικοτητα, καμια σχεση με το x-fi headphone cmss3d στο BF3 headphone που πολλες φορες αισθανομουνα "κουφος" και  ετρωγα τζαμπα knife απο τα ιδια νουμπια που  εφτανα nemesis 80 και 90 :P

θελω να αλλαξω τα CAL καποια στιγμη και να τα εχω καβατζα μονο για  ταινιες - console gaming με τον astro mix amp στο σαλονι, λιμπιζομαι/ζαχαρωνω/λιγουρευομαι τα soundmagic HP100, εχουν αποσπωμενο καλωδιο και ηχητικη αποδοση αναλογη με αυτη ζευγαριων του 300ευρου, επισης μπορω να τους βγαλω τα εργοστασιακα μαξιλαρακια και να βαλω  κατι γκριζα βελουδινα απο DT770   :)

Δημοσ.

αμα δεν εχει το headset  7 ηχειακια μεσα ειναι πλεονεκτημα  και οχι  μειονεκτημα 

ξαναλεω οτι με το "SBX surround" της Z ειμαι πολυ ικανοποιημενος ως τωρα.

χθες  το βραδυ στην beta του hardline με τα γνωστα  settings (speaker type : surround - home cinema  preset αντι για wartapes  - 5.1 speakers απο το control panel των windows  )  δεν πιστευα στα αυτια μου ! τα βηματα οι πυροβολισμοι και οι φωνες ακουγονται πολυ καθαρα και με ιδιαιτερη κατευθυντικοτητα, καμια σχεση με το x-fi headphone cmss3d στο BF3 headphone που πολλες φορες αισθανομουνα "κουφος" και  ετρωγα τζαμπα knife απο τα ιδια νουμπια που  εφτανα nemesis 80 και 90 :P

θελω να αλλαξω τα CAL καποια στιγμη και να τα εχω καβατζα μονο για  ταινιες - console gaming με τον astro mix amp στο σαλονι, λιμπιζομαι/ζαχαρωνω/λιγουρευομαι τα soundmagic HP100, εχουν αποσπωμενο καλωδιο και ηχητικη αποδοση αναλογη με αυτη ζευγαριων του 300ευρου, επισης μπορω να τους βγαλω τα εργοστασιακα μαξιλαρακια και να βαλω  κατι γκριζα βελουδινα απο DT770   :)

έχεις κάρτα ήχου γιαυτό,κρύσταλλο θα σου παίζει,σε σχέση με ότι onboard κάρτα ήχου υπάρχει σε μητρικές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...