Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδώ και κανα δύο χρόνια τις razer και ειλικρινά δεν ξαναπάω σε άλλη εταιρεία. Τέτοια ποιότητα και τέτοιο ήχο δεν έχω ξαναβρεί.

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είμαι κι εγώ για ακουστικά και περίμενω να δω προσφορές της Kingston για τα cloud + τα cloud 2.είχαν πέσει γύρω στα 55€ το καλοκαίρι απ ότι είδα, μάλλον από κάποιο promotion.

Εγω παντως στο Skroutz και στο eshop κατω απο 72ευρω δεν εχω δει να παιζουν τωρα τι να σου πω.

Δημοσ.

To 2011 αγόρασα τα Razer Carcharias 85 ευρώ και νόμιζα ότι άκουγα σπουδαίο ήχο.

Λίγο καιρό αργότερα, αγόρασα 95 ευρώ τα Sennheiser HD518 για τη σύζυγο.

Τα Sennheiser είναι 10 ευρώ ακριβότερα και έτη φωτός καλύτερα από τα Razer. Τα δεύτερα δε, είναι τόσο υποδιέστερα, που μόνο με ακουστικά της λαϊκής θα μπορούσα να τα παρομοιάσω σε σχέση με τα πρώτα. Η σωστή τιμή για τα Razer έπρεπε να είναι 30 ευρώ μάξιμουμ.

Από τότε μέχρι σήμερα, και έχοντας δοκιμάσει άπειρα ακουστικά, ξέρω ότι αν όχι όλα, η συντρηπτική πλειοψηφία των gaming ακουστικών είναι υπερτιμολογημένα προϊόντα, μιάς και με τα ίδια λεφτά αγοράζεις πολύ καλύτερο ήχο από εταιρίες που ειδικεύονται στο χώρο.

• Like 5
Δημοσ.

Είμαι κι εγώ για ακουστικά και περίμενω να δω προσφορές της Kingston για τα cloud + τα cloud 2.είχαν πέσει γύρω στα 55€ το καλοκαίρι απ ότι είδα, μάλλον από κάποιο promotion.

Για δες εξελιξη τιμης http://www.skroutz.gr/s/5043529/Kingston-HyperX-Cloud-Headset.html?from=adam_recent

Εγω παντως δεν ειχα ποτε κανενα παραπονο απο τα Razer electra για μουσικη σε Mp3 Player.Βεβαια τα ειχα παρει Used 30ευρω. Ουτε απο Logitech g230 ειχα παραπονο.Αλλωστε Panther η πραγματικη χρηση των gaming ακουστικων ειναι ακριβως να ειναι ανετα για πολλες ωρες παιχνιδιου, να εχουν καλο ηχο αλλα σε καμια περιπτωση να μην νομιζει ο αλλος οτι εχουν ηχο καλυτερο πχ Headphones,και συνηθως καποια επιπλεον χαρακτηριστικα πχ τα G230 και G430 που πλενονται τα μαξιλαρακια, control πανω στο καλλωδιο για Mute και εντασυ μουσικης κλπ. Η μεγαλη κοροιδια που εχουν τα gaming ακουστικα που πρεπει να αναφερθει ειναι το 7.1,που στο πουλανε μεσω Usb καρτας.Αυτο ειναι οντως κατι το αχρηστο το οποιο το πληρωνεις τσαμπα.

Δημοσ.

Καλα τα λέει ο πάνθηρας... Αργα το καταλαβα και εγω οτι η Razer πουλάει υπερκοστολογημενα προϊόντα..

Καλα δεν ειναι μονο η Razer.Ακομα και η Corsair αν και εταιριαρα ειδικα στο After Sales Support,εχει και αυτη πολυ τσιμπημενες τιμες.

Ακομα και η Logitech τα τελευταια προιοντα που βγαζει ειναι και αυτα με τσιμπημενες τιμες.Τουλαχιστον εκει βεβαια δεν πληρωνεις τις μπαρουφες που διαφημιζει η Razer και εχεις και ενα σοβαρο Support απο πισω.

To 2011 αγόρασα τα Razer Carcharias 85 ευρώ και νόμιζα ότι άκουγα σπουδαίο ήχο.

Λίγο καιρό αργότερα, αγόρασα 95 ευρώ τα Sennheiser HD518 για τη σύζυγο.

Τα Sennheiser είναι 10 ευρώ ακριβότερα και έτη φωτός καλύτερα από τα Razer. Τα δεύτερα δε, είναι τόσο υποδιέστερα, που μόνο με ακουστικά της λαϊκής θα μπορούσα να τα παρομοιάσω σε σχέση με τα πρώτα. Η σωστή τιμή για τα Razer έπρεπε να είναι 30 ευρώ μάξιμουμ.

Από τότε μέχρι σήμερα, και έχοντας δοκιμάσει άπειρα ακουστικά, ξέρω ότι αν όχι όλα, η συντρηπτική πλειοψηφία των gaming ακουστικών είναι υπερτιμολογημένα προϊόντα, μιάς και με τα ίδια λεφτά αγοράζεις πολύ καλύτερο ήχο από εταιρίες που ειδικεύονται στο χώρο.

Καλα τα συγκεκριμενα παντως διαβαζω οτι γενικα πολυ ελλατωματικα βγηκαν.

Δημοσ.

Ναι εκτος απο τημ τιμη ειναι και τι ποιότητα παιρνεις με αυτα που πληρώνεις, δεν μπορούμε να συγκρινουμε τις πλαστικουρες της razer, με τα αλουμινενια υλικα που βαζει η corsair πχ :P

Καλα τα carharias ειναι πονεμένη ιστορία, φιλος τα ειχε αγορασει και μετα απο ενα μηνα του εκανε προβλήματα και επειτα απο 15-20μερες επειδη δεν ειχαν τα παλια του δωσανε τα Carharias 2..ολο χαρα αυτος, παει τα βαζει και κανανε στατικο θόρυβο + ελαττωματικό μικρόφωνο!! Πηγε να τα σπάσει ολα εκεινη την ημερα :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως που εχω παραγγελει τα G430 μετα απο κατι σχολια που διαβασα στο Internet για αδυναμο ηχο κλπ μαλλον θα ακυρωσω την αγορα για τα Cloud βεβαια δεν ξερω με τα Cloud 2 τι παιζει.Στο Amazon λενε διαθεσιμα 9 Φεβρουαριου βεβαια δεν ξερω αν θα κοστιζουν το ιδιο με τα παλια,ή αν ειναι να παω μια και καλη να παρω τα απλα.Prospector τι χρωμα εχεις παρει εσυ τα δικα σου??

Δημοσ.

Μαυρο κοκκινο, αλλα και τα ασπρομαυρα γαμανε, τα πήρε φιλςος :P

Κοιτα μου μυρίζει οτι θα ειναι λιγο πιο ακριβά λογο μεχ 7.1 δλδ στο 90€+- . Δεν ξερω εμενα δεν με ενόχλησε καθόλου η έλλειψη 7.1,μιας και μεσο των settings της Asus Dg εχω καταφερει surround αίσθηση , και το κατάλαβα πολύ καλα στο Dying light :P

Αλλα βασικα αμα θα πας και σε καρτα ήχου, μια η αλλη σου έρχεται οποτε.. Ισως να επαιρνα τα 2 μιας και ειναι πιο καινούργιο και εχουν και καλύτερο χειριστήριο στο καλώδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα πιο πολυ τα περιμενω μιας και εχουν λενε φτιαξει και το μικροφωνο που γενικα ηταν το μεγαλο προβλημα τους. Θα περιμενω να δω τι τιμη θα παιζουν και ποτε θα βγουν.Αν πχ κοστιζουν μεχρι 95πχ ευρω και βγουν μεχρι 10 Φλεβαρη καλως.Αλλιως με βλεπω για τα αρχικα :D  Με καρτες ηχου δεν θα κατσω να ασχοληθω :P

Δημοσ.

Εχω θεμα με το μικρόφωνο δεν ειχα, και με ακούνε πεντακάθαρα. Τι να σου πω αλλη λένε οτι δεν αξίζουν και αλλοι οπως εγω ειδα διαφορες, ηταν που ηταν φθηνη και τρελο vfm λεγανε ολοι ειπα να το ρισκαρω και αξιζε every cent, κατα την γνωμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Τα ακουστικα πεταμε καθως ειναι και ελαφρυα και δεν ειναι γομαρια,και μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως Headphones,και μικροφωνο που βγαινει εχουν κλπ κλπ κλπ.Στα χρηματα τους σε σχεση με κατι αλλες βλακειες Razer ή ακομα και Corsair Vengeance τα ακουστικα πετανε γιαυτο και εχουν μαζεψει τοσα βραβεια κιολας και τα εχει αγαπησει τοσο πολυ ο κοσμος.

Δημοσ.

Μονο και μονο οταν δεις πως και τι εχει μεσα η συσκευασία θα παθεις σοκ, οπως πάθαμε ολοι :P Ε ναι γιαυτο θεωρούνται τα best under 100€,γιατι και ελαφριά, και ποιότητα κατασκευής, και ποιότητα στον ηχο, και αποσπομενο μικρόφωνο, και απειρα καλούδια στην συσκευασία το μονο που δεν ξέρω ειναι το Service της Kingston.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω δει πολλα review μην φοβασαι :P.

Γιαυτο και σχολιασα και αναλογα σε προσφατο review των Kraken 7.1 http://www.insomnia.gr/topic/558178-razer-kraken-71-chroma-review/?do=findComment&comment=5378211495ευρω για ψευτο Surround ηχο,logo που φωτιζεται(ουαου) και συνδεση μονο μεσω Usb(ενω αλλες εταιριες σου δινουν επιλογη μεταξυ Usb και Jack 3.5)και τιμη μονο 94ευρω....

Δημοσ.

Tα Carcharias παιδιά ποτέ δεν μου έβγαλαν πρόβλημα και ακόμα και σήμερα ώρες ώρες τα χρησιμοποιώ. Δεν έχω παράπονο από την αξιοπιστία τους.

Το πρόβλημα είναι στην αναλογία τιμής με ηχητική απόδοση. Όπως είπα, τα ακουστικά αυτά έπρεπε να ξεκινάνε από τα 30-40 ευρώ μάξιμουμ. 85 ευρώ ήταν κοροϊδία σκέτη.

Τώρα που ενδιαφέρομαι πάλι για ακουστικά, στο "search" αποκλείω τον όρο "gaming".

O ikaruga μου έδειξε τα Vmoda-XS και μου άρεσαν αρκετά. 200 ευρώ βέβαια, αλλά απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...