Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kingston HyperX Cloud ειδικα αν τα συνδεσεις με εξωτερικη καρτα ηχου κανουν θαυματα.Παρολα αυτα το μικροφωνο ειναι αθλιο πρεπει να σου πω και σε πολλους τους χαλασε σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα.Επισης τωρα τον Φεβρουαριο ερχονται και τα Cloud 2 που εχουν ενσωματομενη καρτα ηχου για 7.1 Surround αν σε ενδιαφερει.

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η μητρικη που εχω,εχει μια επιλογη που τα κανει surround και καλα.Τωρα ποσο surround τα κανει δεν ξερω.Εμενα με ενδιαφερει να υπαρχει surround λογω battlefield και καλη ποιοτητα ηχου λογω μουσικης.Το μικροφωνο το αφηνω σε δευτερη μοιρα.Τα cloud 2 περιπου σε τιμη θα παιζουνε ξερει κανεις;

Δημοσ.

Σε κοστος κατω των 50ευρω τα G230 ειναι αξιολογα οπως ανεφερα κυριως λογω της εγγυησης που εχουν και της εταιριας.Τα Siberia προσωπικα τα κοιταζα αλλα τα ηθελα σε ασπρο χρωμα και ειναι αρκετα ακριβα.

10€ δεν είναι διαφορά, το ίδιο είναι

Οπότε θα πάω σε siberia *ΜΑΛΛΟΝ* (ούφ έμπλεξα!)

Δημοσ.

Το μικροφωνο ειναι το μονο πραγμα στα ακουστικα που εχει παρουσιασει προβλημα,ειτε να εχει χαλασει μετα απο λιγο καιρο ειτε να μην ακουγονται καλα στις κλησεις.

Δημοσ.

Παντως απο οτι διαβαζω,πολλοι λενε οτι τα surround ακουστικα ειναι απλα marketing,και καλυτερα να παρει καποιος οσο πιο καλα stereo headphones μπορει.Τωρα με εχουν μπερδεψει..

Δημοσ.

Η μητρικη που εχω,εχει μια επιλογη που τα κανει surround και καλα.Τωρα ποσο surround τα κανει δεν ξερω.Εμενα με ενδιαφερει να υπαρχει surround λογω battlefield και καλη ποιοτητα ηχου λογω μουσικης.Το μικροφωνο το αφηνω σε δευτερη μοιρα.Τα cloud 2 περιπου σε τιμη θα παιζουνε ξερει κανεις;

razer surround που ειναι τζαμπε αλλιως  δωσε 70 και παρε μια soundblaster Z που εχει και ωραιο φωτακι :P 

εχω δοκιμασει dolby headphone  - x-fi cmss3d - razer surround - sbx surround, το τελευταιο ειναι αρκετα καλο απο την αποψη οτι μπορεις να το φερεις στα μεττρα σου ( εχει % slider ενω το DH μονο 3 preset ) δεν σκοτωνει την ποιοτητα ηχου που βγαζουν τα ακουστικα  (βλεπε x-fi )   απλα δεν υπαρχει elevation στην τοποθετηση των ηχων !

πχ αμα παιζεις CSGO με κλειστα ματια δεν μπορεις να καταλαβεις αν η βομβα στην nuke  ειναι Α ή B.  

ιδια features με την Z εχει και η audigy FX στα μισα λεφτα αλλα δεν θα την προτεινα χωρις επιφυλαξεις, την πηρε ενας γνωστος μου προσφατα και παραπονιεται για βουητο χωρις να εχουμε κατασταλαξει ακομα για το φταιει η ιδια η εξοδος  της καρτας ή το τροφοδοτικο. 

Δημοσ.

Είμαι κι εγώ για ακουστικά και περίμενω να δω προσφορές της Kingston για τα cloud + τα cloud 2.είχαν πέσει γύρω στα 55€ το καλοκαίρι απ ότι είδα, μάλλον από κάποιο promotion.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...