tehAllantin Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 ψηλέ μου, εμενα τα g430 με εχουν αφησει ευχαριστημένο. Δες τιποτα γιουτχιούμπζ!
Braveheart1980 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 ψηλέ μου, εμενα τα g430 με εχουν αφησει ευχαριστημένο. Δες τιποτα γιουτχιούμπζ! Τα έχω δει και δεν μπορώ να καταλήξω σε κάποιο από τα 2! Από χαρακτηριστικά πάντως τα senheiser ρίχνουν στα αυτιά...
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Για μενα αντι των 430 πηγαινε στα 230 http://www.skroutz.gr/s/3334386/Logitech-G230.html?keyphrase=logitech+g230.Ειναιτα ιδια με τα 430 απλα αλλαζει το χρωμα και δεν εχεις και την καρτα ηχουν.Κοινως γλυτωνεις 20ευρω Αλλιως αν θες καλο ηχο ψαξε τα Superlux 668B και παρε και ενα καλο αποσπωμενο μικροφωνο. 1
pavlos1908 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Για τα sharkoon rush er1 τι άποψη έχετε; μου ήρθαν κατά λάθος αντί για τα sharkoon rush core που ήθελα και θέλω να δω αν αξίζουν η όχι για να τα κρατήσω.
Braveheart1980 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Εβαλε το eshop τα coolermaster sonuz στα 33€. Λετε;;
SoFGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 στα λεφτα των pc320 παιζουνε τα kingston hyperX cloud, ειναι σαν τα takstar pro80, μονο που εχουν ενα αρκετο καλο μικροφωνο κολλημενο επανω τους !
Braveheart1980 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Επανερχομαι γιατι εμπλεξα τα kingston hyperx cloud οπως και superlux hd668b ειναι πολυ καλα,στα 50+ohms ομως. Δεν οδηγουνται απο την γτπ onboard καρτα ηχου αρα για να παιξουν οπως πρεπει θελουν και καρτα ηχου με headset amp, δηλ+60€ ητοι no money.... Μηπως να παω σε steelseries siberia v2 που ειναι και προσφορα (60€)? Ή σε usb λυση;
Prospector8 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Εγω με usb δεν θα πρότεινα. Εχω τα Hyper X cloud απο τοτε με την προσφορα του Eshop στα 75€,και πραγματικά δεν περίμενα να ειναι τοσο καλα και ποιοτικά. Απο πολλούς θεωρούνται τα καλύτερα ακουστικά κατω των 100€.Τα συνδύασα με αυτή την καρτα ήχου http://www.skroutz.gr/s/302109/Asus-Xonar-DG.htmlκαι είμαι full ευχαριστημενος. Τα Syberia τα πηρε φιλος που έχουν πέρασει πολλα ακουστικα απο το χερι του, και μου ειπε οτι ειναι μακραν τα πιο ελαφριά που εχει δοκιμάσει, με πολυ καλο ηχο. Στα λεφτα τους δλδ ειναι απλα τελεια! Οποτε διαλέγεις το ποσο που θελεις να δαπανησεις και πραττεις ανάλογα. 2
ultraex2003 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 και εγω με τη σειρα μου θα σου προτεινω τα logitech τα 230 πολυ ευχαριστημενος με την επιλογη μου !!! 1
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Επανερχομαι γιατι εμπλεξα τα kingston hyperx cloud οπως και superlux hd668b ειναι πολυ καλα,στα 50+ohms ομως. Δεν οδηγουνται απο την γτπ onboard καρτα ηχου αρα για να παιξουν οπως πρεπει θελουν και καρτα ηχου με headset amp, δηλ+60€ ητοι no money.... Μηπως να παω σε steelseries siberia v2 που ειναι και προσφορα (60€)? Ή σε usb λυση; Πρωτα απο ολα δεν ισχυει αυτο που γραφεις για την καρτα ηχου.Μια χαρα αποδιδουν τα Superlux και τα HyperX cloud ακουστικα στην Onboard του υπολογιστη.Απλα αποδιδουν καλυτερα αν εχεις καμια On board καρτα ηχουν απο το αν τα συνδεσεις πχ σε ενα Mp3 player πραγμα λογικο καθως συνδεονται κατευθειαν με καρφακι. Οσο για τα Steelseries εχουν το καλο οτι ειναι πολυ ανετα απο ολους οσους τα εχουν και εχουν το βολικο μικροφωνο οπως και τα Kingston(τα Superlux δεν εχουν μικροφωνο αλλα μπορεις να αγορασεις ενα ξεχωριστο και ειναι και αρκετα φθηνοτερα),αλλα απο ηχο αντικειμενικα μετρια πραγματα. Ακομα τα HyperX και τα Superlux ειναι και τα 2 αψογα για τα χρηματα τους βεβαια τα Kingston εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης αλλα κοστιζουν και αναλογα. Για τα δε Logitech καλυτερα να κοιταξεις στα G230 αν σε ενδιαφερουν που βγαζουν καλο ηχο για τα χρηματα τους,εχουν ear pads που πλενονται,μεταλλικο σκελετο,ειναι σχετικα ελαφρυα και εχουν την μεγαλυτερη εγγυηση με 3 χρονια και μια απο τις καλυτερες(αν οχι η καλυτερ εταιρια)στον τομεα του After sales support. Για μενα προσωπικα ειναι η μεση λυση μεταξυ HyperX και Superlux και απο πλευρας ποιοτητας και απο πλευρας τιμης. Εγω με usb δεν θα πρότεινα. Εχω τα Hyper X cloud απο τοτε με την προσφορα του Eshop στα 75€,και πραγματικά δεν περίμενα να ειναι τοσο καλα και ποιοτικά. Απο πολλούς θεωρούνται τα καλύτερα ακουστικά κατω των 100€.Τα συνδύασα με αυτή την καρτα ήχου http://www.skroutz.gr/s/302109/Asus-Xonar-DG.htmlκαι είμαι full ευχαριστημενος. Τα Syberia τα πηρε φιλος που έχουν πέρασει πολλα ακουστικα απο το χερι του, και μου ειπε οτι ειναι μακραν τα πιο ελαφριά που εχει δοκιμάσει, με πολυ καλο ηχο. Στα λεφτα τους δλδ ειναι απλα τελεια! Οποτε διαλέγεις το ποσο που θελεις να δαπανησεις και πραττεις ανάλογα. Και εγω αυτα εψινα αλλα δυστηχως εχω πιστωτικο απο Πλαισιο και αναγκαστικα παω σε Logitech.καταραμενο Πλαισιο που δεν τα φερνει Εγω με usb δεν θα πρότεινα. Εχω τα Hyper X cloud απο τοτε με την προσφορα του Eshop στα 75€,και πραγματικά δεν περίμενα να ειναι τοσο καλα και ποιοτικά. Απο πολλούς θεωρούνται τα καλύτερα ακουστικά κατω των 100€.Τα συνδύασα με αυτή την καρτα ήχου http://www.skroutz.gr/s/302109/Asus-Xonar-DG.htmlκαι είμαι full ευχαριστημενος. Τα Syberia τα πηρε φιλος που έχουν πέρασει πολλα ακουστικα απο το χερι του, και μου ειπε οτι ειναι μακραν τα πιο ελαφριά που εχει δοκιμάσει, με πολυ καλο ηχο. Στα λεφτα τους δλδ ειναι απλα τελεια! Οποτε διαλέγεις το ποσο που θελεις να δαπανησεις και πραττεις ανάλογα. Ισως να τα πουλησω τα G430 και να παω σε αυτα. Να ενημερωσω μονο για οποιο ενδιαφερεται για τα Kingston οτι τον Φεβρουαριο βγαινουν και τα HyperX Cloud 2 usb με την κλασσικη καρτα ηχουν για οποιον ενδιαφερεται.https://www.youtube.com/watch?v=NNXSoDQtiEk
Braveheart1980 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Οπότε είτε πάω σε g230 με κόστος ~50€ ή σε Siberia στα 60€ ο-ε-ο ? (Kingston rules αλλά στα διπλά λ7 ...)
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Σε κοστος κατω των 50ευρω τα G230 ειναι αξιολογα οπως ανεφερα κυριως λογω της εγγυησης που εχουν και της εταιριας.Τα Siberia προσωπικα τα κοιταζα αλλα τα ηθελα σε ασπρο χρωμα και ειναι αρκετα ακριβα.
Prospector8 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Οπότε είτε πάω σε g230 με κόστος ~50€ ή σε Siberia στα 60€ ο-ε-ο ? (Kingston rules αλλά στα διπλά λ7 ...) Για μενα Syberia..
parlapipas25 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Για να μην ανοιγω κι εγω καινουργιο θεμα ψαχνω headset για battlefield 4 και μουσικη.Κανα vfm μεχρι 100 ευρω υπαρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα