Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Sennheiser έχει ακουστικά για όλα τα εύρη τιμών.

Ξεκινάνε από 15-20 ευρώ περίπου και φτάνουν τις λίγες χιλιάδες.

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι τί ξέρω, αλλά πόσα λεφτά διαθέτεις για ακουστικά και τί ακριβώς ζητάς από αυτά.

Δές ποιό είναι το budget σου και μετά κάνε μία γύρα από amazon.co.uk και τσέκαρε Sennheiser, SONY, AKG, ακουστικά στη τιμή που αποφάσισες.

Δές τις κριτικές και σίγουρα θα σχηματίσεις μία αρχική άποψη. Επίσης υπάρχουν οδηγοί για αρχάριους, όπου εξηγούνται ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά των ακουστικών στα οποία πρέπει να δίνεις έμφαση.

http://reviews.cnet.com/headphone-buying-guide/

Αν έχεις μετά απορίες, έρχεσαι εδώ και ρωτάς.

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι τί ξέρω, αλλά πόσα λεφτά διαθέτεις για ακουστικά και τί ακριβώς ζητάς από αυτά.

Δές ποιό είναι το budget σου και μετά κάνε μία γύρα από amazon.co.uk και τσέκαρε Sennheiser, SONY, AKG, ακουστικά στη τιμή που αποφάσισες.

Δές τις κριτικές και σίγουρα θα σχηματίσεις μία αρχική άποψη. Επίσης υπάρχουν οδηγοί για αρχάριους, όπου εξηγούνται ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά των ακουστικών στα οποία πρέπει να δίνεις έμφαση.

http://reviews.cnet.com/headphone-buying-guide/

Αν έχεις μετά απορίες, έρχεσαι εδώ και ρωτάς.

Αποφασησα να παρω ενα απο αυτα : 

1. Sennheiser HD 449  -  HD 439 

2. Sony V55 

3. Audio Technica ATH - M35 

4. Sennheiser PC 350 Μεταχιρισμενο 

Εαν εχετε κατι αλλο να προτινεται πολυ ευχαριστως ! Τα λεφτα που μπορω να δωσω ειναι μεχρι 100 ευρω . 

Δημοσ.

Μου φαίνονται υπερβολή το να δώσεις τόσα χρήματα για ακουστικά, ρίξε μια ματιά σε crazy sundays που θα βγει σε λίγες ώρες.Μπορείς να βρεις αρκετά καλά με μαχ 25 ευρό .

Δημοσ.

Αποφασησα να παρω ενα απο αυτα : 

1. Sennheiser HD 449  -  HD 439 

2. Sony V55 

3. Audio Technica ATH - M35 

4. Sennheiser PC 350 Μεταχιρισμενο 

Εαν εχετε κατι αλλο να προτινεται πολυ ευχαριστως ! Τα λεφτα που μπορω να δωσω ειναι μεχρι 100 ευρω . 

Tα HD449 είναι πάρα πολύ καλά ακουστικά για την τιμή τους. Eίναι τα high-end της σειράς HD4ΧΧ

Εγώ έχω τα HD518 (τα οποία είναι open-back, low-end της σειράς HD5XX) και ο ήχος τους ειναι καταπληκτικός.

Τα SONY MDR-V55 δεν ταιριάζουν με τις άλλες επιλογές σου, τόσο στην τιμή, όσο και στα χαρακτηριστικά τους.

Δημοσ.

Tα HD449 είναι πάρα πολύ καλά ακουστικά για την τιμή τους. Eίναι τα high-end της σειράς HD4ΧΧ

Εγώ έχω τα HD518 (τα οποία είναι open-back, low-end της σειράς HD5XX) και ο ήχος τους ειναι καταπληκτικός.

Τα SONY MDR-V55 δεν ταιριάζουν με τις άλλες επιλογές σου, τόσο στην τιμή, όσο και στα χαρακτηριστικά τους.

Ευχαριστω φιλε μου ! 

Δημοσ.

Μαλλον θα παρω τα Sennheiser HD 439 γιατι λενε οτι εχουν καλυτερο μπασο απο το HD 449 , τα mids and lows ειναι ιδια και εχουν βελουδινα ear pads ! Καλα κανω και περνω αυτα ? πρωτη φορα αγοραζω ακουστικα 

Δημοσ.

ναί και στα HD518 βγαίνει το καλώδιο από τα ακουστικά, αν και αυτό θα  χρησιμεύσει πιό πολύ αν πάθει ποτέ ζημιά το καλώδιο και θέλεις να το αλλάξεις.

Επίσης να επισημάνω 3 πράγματα:

Πρώτον ότι τα ακουστικά θα χρειαστούν κάποιες ώρες παιξίματος πρίν "στρώσουν" και αρχίσουν να αποδίδουν το καλύτερο ήχο τους.

Δεύτερον, το μπάσο θα το ακούσετε να βαράει καλά αν το συνδέσετε σε υπολογιστή, ηχοσύστημα ή ενισχυτή. Οι φορητές συσκευές (tablets, smartphones) δεν μπορούν να δώσουν τη φούλ δύναμη του μπάσου, εκτός και αν αγοράσετε φορητό mini ενισχυτή.

Τρίτον και πολύ πολύ σημαντικό: Επειδή τα ακουστικά αυτά είναι ανώτερης ποιότητας ήχου, αν έχετε καλό αυτί, θα αρχίσετε να ακούτε τυχόν προβλήματα που έχει το κομμάτι που ακούτε, είτε κατα την ηχογράφησή του ή λόγω της ποιότητας του format (mp3)

Μαλλον θα παρω τα Sennheiser HD 439 γιατι λενε οτι εχουν καλυτερο μπασο απο το HD 449 , τα mids and lows ειναι ιδια και εχουν βελουδινα ear pads ! Καλα κανω και περνω αυτα ? πρωτη φορα αγοραζω ακουστικα 

Το πρόβλημα είναι ότι θα μάθεις τον εαυτό σου σε ακουστικά και ήχο εξαιρετικής πιστότητας, με αποτέλεσμα να τα σκάς χοντρά από δώ και πέρα όταν θα θές ακουστικά.

Τα ακουστικά είναι  ένα από τα βήματα για τον καλό ήχο. Μετά αρχίζεις να κοιτάς και την πηγή του ήχου (format ήχου και μέσο αναπαραγωγής του)

Δημοσ.

εγω εχω κατι hi fi Philips του 20αρικου συνδεδεμενα στον Yamaha(σειρα 7κατι)εδω κ 3 χρονια κ ο ηχος ειναι μερα με τη νυχτα σε σχεση με headset η απλα ακουστικα σε φορητο(ταινιες παιχνιδια)

αλλα μιλαμε για σοκαριστικα μερα με τη νυχτα

δεν μπορω να φανταστω πως θα ακουγονται τα παραπανω..

Δημοσ.

Τα βήματα για να κάνεις τη καλύτερη δυνατή αγορά σε ακουστικά είναι:

1) Ενημερώνεσαι για τα διάφορα χαρακτηριστικά των ακουστικών ( on ear vs over ear, closed-back vs open-back, passive noise cancellation vs active noise cancellation, etc)

2) Αποφασίζεις τα χαρακτηριστικά που θέλεις και πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις

3) Μπαίνεις amazon και ψάχνεις ακουστικά από επώνυμες εταιρίες που ειδικεύονται στον ήχο (Sennheiser, SONY, AKG, Beyerdynamic, JVC, etc) στη τιμή που επέλεξες στο βήμα 2

4) Επιλέγεις τα ακουστικά που σου ταιριάζουν με βάση το βήμα 2

5) Αγοράζεις ανεξάρτητο μικροφωνάκι που κλιπάρει επάνω σου

6) Τέλος

Δημοσ.

Πάντως εγώ είχα αυτά :

http://reviews.cnet.com/headsets/motorola-ht820-headset/4505-13831_7-31637582.html

και είχαν πολύ ωραίο ήχο, συν ότι ήταν ευκολία (χωρίς καλώδια όταν το ήθελες, bluetooth) αλλά δυστυχώς μου χάλασε η μπαταρία τους.

ΠΙστεύω όμως ότι πέρα από τις περγαμηνές, καλό είναι ειδικά στα ακουστικά να ακούσει κάποιος αν μπορεί και μετά να δώσει λεφτά.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ΒΟΗΘΕΙΑ λέμε!

Είμαι μεταξύ Senheiser PC 320 και Logitech G430 (και άλλης παρόμοιας $$$ πρότασης..)

Να τονίσω πως θα είναι αποκλειστικά σε pc για gaming αλλά τα θέλω ΚΑΙ για voice over σε video (αρα με νοιάζει το mic)

Τι λέτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...