Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσον αφορά ποιότητα ήχου εξαρτάται από το τί ζητάς, τί ήχο θα τροφοδοτήσεις στα ακουστικά σου και τέλος πόσο καλό αυτί έχεις.

Γενικά, τα ασύρματα ακουστικά προσφέρουν κατώτερο ήχο από τα αντίστοιχα ενσύρματα ακουστικά που βρίσκονται στο ίδιο εύρος τιμής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ήχος των ασύρματων ακουστικών είναι κακός.

Πάντως σε γενικές γραμμές, οι λάτρεις του ήχου αποφεύγουν τα ασύρματα ακουστικά.

Για τη σύνδεση των ακουστικών σου, σου παραθέτω το εγχειρίδιο:

http://pdf.crse.com/manuals/4170753141.pdf

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για κανονικη χρηση τα θελω, δεν τα ηθελα πχ για επαγγελματικα, εδω για το σπιτι τα θελω να ακουω μουσικη να βλεπω ταινιες να παιζω κανα παιχνιδι...δεν θα ακουω απο αυτα ολη μερα μιας και εχω τα ηχεια, απλα αυτα θα τα χρησιμοποιω αργα την νυχτα για να μην ακουγετε η μουσικη σε ολο το σπιτι.

Εγω θελω να ξερω αν με αυτα τα ακουστικα θα εχω ικανοποιητικα αποτελεσματα, δλδ μην τα συνδεσω και αρχησουν και κανουν παρεμβολες ή χανετε ο ηχος ή τρεμοπαιζει πχ η φωνη σε ενα τραγουδι.Στο δωματιο θα τα εχω παντα, πιο μακρι θα παει αν αραξω πχ στο κρεβατι για να δω καμια ταινια...αν θα παει εκει θα ειναι στα 3 μετρα περιπου, αλλιως θα ειμαι παντα μπροστα στην βαση τους στο γραφειο δηλαδη.

Δημοσ.

Tα ακουστικά είναι RF (και όχι το κατώτερο για μετάδοση ήχου bluetooth) και είναι SONY, οπότε να αναμένεις ένα πολύ καλό ακουστικό αποτέλεσμα σε μεγάλες αποστάσεις.

Δημοσ.

Tα ακουστικά είναι RF (και όχι το κατώτερο για μετάδοση ήχου bluetooth) και είναι SONY, οπότε να αναμένεις ένα πολύ καλό ακουστικό αποτέλεσμα σε μεγάλες αποστάσεις.

Ωραια σευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Θα γραψω νεοτερα οταν θα τα εχω στα χερια μου. :)

Δημοσ.

Δεν νομίζω κι εγώ να έχεις κάποιο θέμα εμβέλειας-συνδεσιμότητας, απλά το καλώδιο εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα (έχει λιγότερες απώλειες-θόρυβο, όπως είναι λογικό) χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα δεις ουσιαστική διαφορά για τη χρήση που τα θες.

Εγώ έχω αυτά εδώ http://www.amazon.co.uk/Sennheiser-Wireless-Headphone-Ireland-supply/dp/B005SO0OD6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1368174308&sr=8-1&keywords=sennheiser+rs110 και ενώ τα συνδέω στο pc (ακριβώς δίπλα έχω το router και το dect μου) δεν έχω παρεμβολές/προβλήματα ακόμα κι όταν βγαίνω έξω από το σπίτι ;)

Υ.Γ. Πάρε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες αν τα χρησιμοποιείς καθημερινά γιατί αλλιώς θα είναι ασύμφορα!

Δημοσ.

Παλικαρια λιγο την βοηθεια σας.

Καταρχην χρονια πολλα, Χριστος ανεστη και ναστε καλα με τις οικογενειες σας, υγεια και χαρα σε ολο τον κοσμο.

Στο θεμα μας τωρα.

Ηρθε η ωρα να παρω και εγω ακουστικα για το pcακι μου γιατι ωρες ωρες τα χρειαζομε και τα ηχεια δεν βολευουν παντα.

Λοιπον μπορω να δωσω μεχρι 65Ε.Διαβασα ολα τα παραπανω ποστ και εδωσα βαση στα ποστ του Πανθηρα που αποτι ειδα το ξερει καλα το πραγμα (οχι πως οι υπολλοιπο δεν το ξερετε, δεν θελω να προσβαλω καποιον αλλα οι μαρκες που προτεινε ο πανθηρας με ελκυουν περισσοτερο).Λοιπον.

Ειμαι αναμεσα σε 2 μαρκες: Sennheiser και SONY.

Στην αρχη ημουν ετοιμος να παραγγειλω τα συγκεκριμενα Link.png Site: http://www.odes.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=7823&category_id=1113&option=com_virtuemart&Itemid=5">Sennheiser HD 419

αλλα μετα μπηκε στο παιχνιδι και μια απο τις αγαπημενες μου μαρκες η μαμα SONY, απο εκει κοιταζω αυτα εδω τα 2: Link.png Site: http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/headsets/097141-sony-mdrrf810rk?cmicc=skroutz">Sony MDRRF810RK και Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/1852555/Sony-MDR-V55.html">Sony MDR-V55 .

Φυσικα πηγενω προς τα SONY γιατι εμπιστευομαι πληρως την συγκεκριμενη μαρκα (χρονια ψωνιζω SONY, ενυσχιτες,dvd,cd κλπ και δεν με εχει απογοητευσει) αλλα και ειναι και πιο designατα απο τα sennheiser.Τα πρωτα sony που εδειξα αποτι ειδα ειναι ασυρματα, δεν ξερω τι παιζει με τα ασυρματα...θα εχουν τιποτα παρεμβολες?θα εχουν εχουν καμια διαφορα στον ηχο απο αλλα ενσυρματα ακουστικα ή δεν υπαρχουν διαφορες αναμεσα τους?

Ποια απο τα παραπανω μου προτεινετε λοιπον?

EDIT:Τελικα δεν αντεξα να περιμενω (μεχρι αυριο ισως ναχα αλλαξει και γνωμη :P ) και παρηγγειλα απτα electroworls στα 55Ε (με δωρεαν μτφ και αντικαταβολη) τα sony MDRRF810RK, θελω να μου πειτε μονο αν εχουν καμια διαφορα στην ποιοτητα και στην αποδοση τους (μιας και ειναι ασυρματα) απο τα ενσυρματα ακουστικα.Επεισης στο pc πως ακριβως θα συνδεοντε?Θα θελουν καποιο bleutooth dongle ή θα συνδεοντε μεσω της βασης (που ειναι και το μικροφωνο) το οποιο συνδεετε μεσω καλωδιου στο pc (αυτο μου φενετε πιο λογικο).Περιμενω τις απαντησεις σας.

Αν δεν τα παρέλαβες ακόμα ρίξε εδώ μια ματιά http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-MDR-RF810RK,99452,397597,551681.html?etcc_par=Price+Search+Engine&catalogId=14051&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_cmp=Productlisting&et_lid=5&langId=-18&etcc_med=Price+Search+Engine&et_cid=3#refId=catalogEntryDetails&scroll=0

Δημοσ.
Σευχαριστω πολυ φιλε μου.

Θα ακυρωσω την παραγγελια απο την electroworld και θα τα παραγγειλω απο εκει.

Αλλωστε στην electroworld ακομα ειναι υπο εκτελεση η παραγγελια.

Νασαι καλα φιλαρακι, με γλυτωσες απο 20Ε επιπλεον. :D :D

• Like 1
Δημοσ.

Για δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/483907-ασυρματα-ακουστικα-sony-mdr-rf810rk-mediamarkt-30€/?hl=%2Bsony+%2Bmdr

Δε λένε και τα καλύτερα λόγια... Αν έχεις χρόνο ψάξε λίγο καλύτερα και κοίτα προς Sennheiser που κατά 95% θα είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα της Sony.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ θα την πω και εγώ την αμαρτία μου. Πήγα media markt και είδα τα sennheiser hd598. Εκπληκτικός ήχος. Τα ακουστικά τα θέλω για λίγο από όλα. Gaming,ταινίες, μουσική.Επιδή όμως θα κάθομαι στο καναπέ για ταινίες σκεφτόμουν wireless,ίσως και surround αλλά δεν ξέρω αν το σύστημα της υπογραφής μου μπορεί να το αποδώσει(κάρτα ήχου την ενσωματομένη).  Το μικρόφωνο δεν με ενδιαφέρει. Είμαι ανάμεσα στα sennheiser RS170,τα logitech g930 και τα Soby MDRDS6500. Επίσης είδα ότι τα sennheiser hd598 έχουν 6.5 jack με μετατροπέα σε 3.5.Δεν θα υπάρχουν απώλειες ποιότητας;Τι προτείνεται; 

Να πω εδώ ότι φοράω γυαλιά και θα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα!

Επεξ/σία από nomes
Δημοσ.

Tα hd598 είναι εξαιρετικά ακουστικά εξαιρετικής πιστότητας για audiophiles.

Σε αυτά τα ακουστικά δεν αποτελεί τόσο θέμα ο ήχος που βγάζουν, αλλά αν το αυτί σου είναι τόσο καλό ώστε να τα αξιοποιήσει.

Για τον κοννέκτορα να πώ ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα απώλειας ή μείωσης ποιότητας του ήχου, αλλά ο κοννέκτορας είναι λίγο ογκώδης με αποτέλεσμα να μήν μπαίνει/εφαρμόζει καλά σε φορητές συσκευές στις οποίες έχεις βάλει προστατευτικές θήκες.

Στα Samsung galaxy και Nexus 7  που έχουμε, όταν βάζουμε θήκες από σιλικόνη, ο κοννέκτορας δεν μπορεί να κουμπώσει στις συσκευές.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προσωπική εμπειρία έχω με Sennheiser, Beyerdynamic και SONY. Τα ακουστικά της μιάς είναι καλύτερα της άλλης.

Αν κάνεις ένα search " Audiophile headphones" θα βρείς πολλά ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Πάντως η SONY και η Sennheiser βγάζουν πολύ καλά headphones σε προσιτές τιμές.Τι λ

Τι λες ομως για τα Sennheiser Pc 330 , 360 .....  ? Και Sennheiser + Gaming

Δημοσ.

ερώτηση τελείως άσχετου από θέματα ήχου

στα 60-60κατι € που είναι το ταβάνι μου για headset , φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι θα προτιμούσατε αυτά τα sennheiser με τα μπούνια, από τα logitech g230 ή μήπως όχι; 

βέβαια ασχέτως ήχου βλέπω ότι τα sennheiser έχουν και παραπάνω ευκολίες όπως την ένταση κατευθείαν στο δεξί ακουστικό που δεν το είχα δει σε ακουστικά τέτοιας τιμής , όπως και mute στο μικρόφωνο απλά σηκωνοντάς το

τα έχει περιεργαστεί κανείς να μου πει εντυπώσεις; 

Δημοσ.

+1 και από εμένα για sennheiser με κορυφαία ποιότητα αλλά με μεγάλο μείων την εξωφρενικά υψηλή τιμή τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...