Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι πρεπει να εχει καλο mouse για να γουσταρει καλο ηχο τι λογικη ειναι αυτη?? επισης φτηνο mouse δεν σημαινει κακο mouse, με gamepad μπορει να παιζει και να θελει πολυ καλο ηχο σε ολα τα παιχνιδια που ειναι το περιεργο??

Συζητηση κανουμε για ακουστικα ποιοτητα και τιμες.

Εσυ τι θες τωρα?

Αυτη ειναι λογικη παρτο αυγο και κουρευτο

balance στο συστημα το λεω :). Αν το pc σου πχ δεν ειναι δυνατο ή τα παιχνιδια που παιζεις ειναι τυπου lol,dota 2,heroes of the storm,diablo 3 κλπ τοτε ναι ισως ακουστει περιεργο να θελει καποιος να δωσει 250ευρω για ακουστικα.

Το ολο θεμα ξεκινησε απο αυτα που κοστιζουν οσο κοστιζουν.Σου εκανα και εγω προσωπικα προταση για sennheiser αλλα ειπες χαρακτηριστικα την λεξη ακριβα 

Ευχαριστω για την αναλυση σου. Βασικα οκ τα sennheiser ειναι πολυ καλα, αλλα και πολυ ακριβα. Και αν παρεις και μια καρτα ηχου πρεπει να δωσεις ακομα περισσοτερα. Αν μπορεις προτινε μια εσωτερικη και μια εξωτερικη καρτα ηχου να δω τι παιζει.

Συνηθως οποιος ενδιαφερομενος γραφει τα παραπανω σημαινει οτι μαλλον ειναι εκτως budget του(αν οντως σκεφτεται για αγορα)του.

Και εγω ρωτησα αν οντως ενδιαφερεσαι να παρεις τα ακουστικα ή απλα ρωτας απο περιεργεια

Κοινως δεν εχω ουτε εγω ουτε οι περισσοτεροι θεμα για συζητηση οπως λες αρκει ομως να δειξεις και εσυ δειγματα οτι ενδιαφερεσαι αμεσα για αγορα(μιας και γιαυτο αλλωστε ξεκινησες να ρωτας και για τα roccat).

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ενδιαφερομαι για αμεση αγορα. Ποτε δεν το ειπα. Συλλεγω πληροφοριες, ακουω αποψεις για να καταφερω να αποφασισω καποια στιγμη. Διοτι δεν ξερω και πολλα απο ακουστικα. Εσυ τα βλεπεις ολα σαν τρολ

Βλεπεις παντου φαντασματα. chill out λιγο ρε φιλε

Δημοσ.

Δεν ενδιαφερομαι για αμεση αγορα. Ποτε δεν το ειπα. Συλλεγω πληροφοριες, ακουω αποψεις για να καταφερω να αποφασισω καποια στιγμη. Διοτι δεν ξερω και πολλα απο ακουστικα. Εσυ τα βλεπεις ολα σαν τρολ

Θα μπορουσες βεβαια να το ελεγες αυτο εξ αρχης(γιατι αλλο πραγμα το ''ενδιαφερομαι αμεσα'' και αλλο ''συλλεγω πληροφοριες για ακουστικα'').Κοινως στην πρωτη περιπτωση κοιταμε με βαση τις τιμες και διαθεσιμοτητα του τωρα ενω στην δευτερη μπορεις να εποφεληθεις απο προσφορες οπως ο Xtrmp πιο πισω.

Επισης δεν εχεις αναφερει ακομα για τι παιχνιδια προοριζονται τα ακουστικα που γενικα κοιτας και το σημαντικοτερο ολων(που αλλιως πως να κανεις κουβεντα)το μεγιστο budget που διαθετεις.

Αν απλα ψαχνεις τα καλυτερα gaming ακουστικα της αγορας,αν το γραψεις στο google θα σου βγαλει αρκετες σελιδες με διαφορες προτασεις καθε site πχ

http://www.pcgamer.com/the-best-gaming-headsets/

http://www.ign.com/articles/2015/09/22/the-7-best-pc-gaming-headsets?page=1

http://www.gamesradar.com/best-gaming-headset/

http://www.tomsguide.com/us/best-gaming-headsets,review-2710.html

Και πολλα αλλα.

Κοινως θα δεις μερικα κοινα ακουστικα σε καποια site και σε καποια αλλα παλι αλλα διαφορετικα(καλο σαν ποικιλια/πληροφοριες).

Παντως για μενα προσωπικα(για το τελευταιο περι τρολ θα καταλαβαινες αν ειχες ασχοληθει λιγο παραπανω με πολλα θεματα του Insomnia,και εβλεπες τι ατομα μαζευονταν)κακως κοιτας μονο τον ηχο στα ακουστικα.Για μενα βασικα αυτος ειναι και ο ορισμος που ας του πουμε δικαιολογει το ολο gaming headset. Το να ειναι ανετα για πολυωρη χρηση στα παιχνιδια. Στα περισσοτερα παιχνιδια,ακομα και με ακουστικα φθηνοτερα και των cloud θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου. Σε αντιθεση βεβαια με την ανεση και την αντοχη που αυτα κυριως θα δοκιμαστουν σε βαθος χρονου.

Γιαυτο και ο ADHD σου ανεφερε κιολας παρα πολυ σωστα για τους τυπους των ακουστικων,ειδικα σε τοσα χρηματα.

Δημοσ.

Αν και δεν εχω κατι με τα παραπανω site, οποτε ψαχνω heaphones μπαινω εδω

http://www.head-fi.org/t/534479/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-3-18-2016-mrspeakers-ether-c-1-1-added

αν και δεν τα εχει ολα ειναι καλο read, ενταξει στα sennheiser πχ δεν εχει τα game one αλλα ειναι ιδια με τα pc360 οποτε ισχυει το ιδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν εχω κατι με τα παραπανω site, οποτε ψαχνω heaphones μπαινω εδω

http://www.head-fi.org/t/534479/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-3-18-2016-mrspeakers-ether-c-1-1-added

αν και δεν τα εχει ολα ειναι καλο read, ενταξει στα sennheiser πχ δεν εχει τα game one αλλα ειναι ιδια με τα pc360 οποτε ισχυει το ιδιο.

Ναι κατι τετοια τυπου review μου αρεσουν και μενα,αλλα δυστηχως δεν καλυπτει την συγκεκριμενη κατηγορια των gaming headset αρκετα(καλα κανει που δεν ασχολειται με τις περισσοτερες εταιριες αλλα δυστηχως στο Insomnia περισσοτερο αυτα εχουν ζητηση και ολως τυχαιως 8στις 10φορες τουλαχιστον το budget με το ζορι να ξεπερασει τα 100ευρω.Γιαυτο και τα cloud ειναι τοσο δημοφιλη :P)

Δημοσ.

Έχει πολύ πλάκα που ξεφτιλίζετε κάθε κουβέντα με προτάσεις,που δεν έχουν να κάνουν καν κοντά στα μπάτζετσ που σκέφτεται ο άλλος.

Κατα ταλλα συμφωνώ με senheiser και κάρτες ήχου που αναφέρθηκαν εκτός razer..

Επίσης γιατί βρε mods μετακινήσατε το θέμα στο hardware?

Πολύ περισσότερη απήχηση θα χε στο pc gaming section,παρά εδώ..

Αν είναι να μετακινηθούν και τα θέματα με τα gamepads!

(παρακαλώ mods,γίνεται να επιστρέψει πίσω; )

• Like 1
Δημοσ.

Έχει πολύ πλάκα που ξεφτιλίζετε κάθε κουβέντα με προτάσεις,που δεν έχουν να κάνουν καν κοντά στα μπάτζετσ που σκέφτεται ο άλλος.

Κατα ταλλα συμφωνώ με senheiser και κάρτες ήχου που αναφέρθηκαν εκτός razer..

Επίσης γιατί βρε mods μετακινήσατε το θέμα στο hardware?

Πολύ περισσότερη απήχηση θα χε στο pc gaming section,παρά εδώ..

Αν είναι να μετακινηθούν και τα θέματα με τα gamepads!

(παρακαλώ mods,γίνεται να επιστρέψει πίσω; )

Δεν καταλαβα τι εννοεις στο παραπανω αλλα οκ.

Δημοσ.

13076517_1604427889877826_50776517275478

13043511_1604402833213665_24686581052932

Ήρθαν <3 σε 3 μέρες μέσα από amazon.de

ένα ξέρω όμως!!

Ότι φοράω γυαλιά και δε πονάω καθόλου!Χρόνια είχα να πετύχω τέτοια ακουστικά!

Τα υπόλοιπα σε λίγες μέρες..Να ολοκληρώσω τα bass tests και surround tests..Γενικά να τα τεστάρω!

αυτό εδώ είναι έξτρα τεστ..

• Like 3
Δημοσ.

Πηρα τελικα τα cloud 2 και εχω ενα προβλημα που απ οτι διαβασα στο ιντερνετ το εχουν πολλοι. Δεν μπορω να ανεβασω ή να χαμηλωσω το μικροφωνο. Στις ρυθμησεις που παω, η ενταση του μικροφωνου ειναι κλειδωμενη στο 0.0db.

Εβαλα το app voice recorder για να ακουσω πως ακουγομαι, και ακουγομαι καπως χαμηλα. Πατωντας και τα + και - που εχει η καρτα ηχου, δεν ακουσα καμια διαφορα στις ηχογραφισεις μου.

Ξερεις κανεις καποια λυση? Το εχουν ολα τα cloud 2?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,θέλω ακουστικά για γενική χρήση και λίγο gaming.Είχα Link.png Site: αυτά γύρω στα 4-5 χρόνια και απλά με τον καιρό έσπασαν και κόπηκε το καλώδιο.Δεν έδινα ποτέ σημασία στον ήχο οπότε δεν τρελένομαι,μπορεί κακώς για κάποιους.Απλά θέλω να μην σε πιάνουν τα αυτιά σου με το βάρος ή να ενοχλούν μετά από ώρα.Link.png Site: Αυτά τα έχει δοκιμάσει κανείς;Για κάτι φθηνό κοιτάω,ξέρω στα 75 υπάρχουν τα hyperx cloud αλλά δεν μπορώ να δώσω τόσα τώρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα,θέλω ακουστικά για γενική χρήση και λίγο gaming.Είχα Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/31614/Philips-SHP2500.html?from=catspan&keyphrase=philips+2500">αυτά γύρω στα 4-5 χρόνια και απλά με τον καιρό έσπασαν και κόπηκε το καλώδιο.Δεν έδινα ποτέ σημασία στον ήχο οπότε δεν τρελένομαι,μπορεί κακώς για κάποιους.Απλά θέλω να μην σε πιάνουν τα αυτιά σου με το βάρος ή να ενοχλούν μετά από ώρα.Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/5483667/Element-HD-1000G.html">Αυτά τα έχει δοκιμάσει κανείς;Για κάτι φθηνό κοιτάω,ξέρω στα 75 υπάρχουν τα hyperx cloud αλλά δεν μπορώ να δώσω τόσα τώρα.

Τα έχω δοκιμάσει σε ίντερνετ-καφε αλλά μου φάνηκαν μετριότητα.Να σου πω όμως την αλήθεια δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις καλύτερα σε αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

Τα έχω δοκιμάσει σε ίντερνετ-καφε αλλά μου φάνηκαν μετριότητα.Να σου πω όμως την αλήθεια δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις καλύτερα σε αυτά τα λεφτά.

Ναι γι'αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει τίποτα καλύτερο ίσως και με λίγα παραπάνω.Τα είχα δοκιμάσει παλιότερα σε ένα μαγαζί αλλά δεν τα είχα πολύ ώρα και δεν θυμάμαι καν πώς ήταν.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να μου προτείνετε ένα φτηνό ζευγάρι ακουστικά που να είναι άνετο. (Φοράω και γυαλιά)

Δεν έχω φοβερές απαιτήσεις σε ήχο, κυρίως για ελαφρύ gaming θα είναι και youtube μερικές φορές.

Τώρα για να καταλάβατε έχω κάτι sharkoon που τα είχα αγοράσει 10 ευρώ προσφορά και από ήχο είμαι ΟΚ, αλλά με ενοχλούν στα αυτιά, δεν είναι άνετα

Από χρήματα θα προτιμούσα κάτι φτηνό, μέχρι 40 ευρώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...