Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι σημενει αυτο δλδ? (ειμαι λιγο ασχετος βασικα)

μην ανησυχείς.

σημαίνει ότι δε χρειάζεσαι κάρτα ήχου.Την δουλειά όλη την κάνει το software του.

Κάποια ακουστικά έχουν κάρτα ήχου και κάποια όχι και προσημειώνει τον ήχο από το πρόγραμμα που έχουν.

Δημοσ.

Η Logitech δυστηχως στα ακουστικα δεν φημιζεται για τον ηχο.Πρωην κατοχος και εγω των G230(αλλα τα μαξιλαρακια ξεφλουδιζαν και αρα τα εδωσα).

Για τα νεα ακουστικα τους ακουω καλα λογια αλλα σε τιμες ξεφυγαν τελειως.Στα 120-130+ευρω προφανως και κοιταζεις σε αλλες εταιριες τυπου Sennheiser. Με τα φωτακια δεν κανεις δουλεια.

Οπως εχω πει και πιο παλια,δυστηχως την ειδε Razer και η Logitech καθως οχι μονο εχει ανεβασει απιστευτα τις τιμες στα προιοντα της αλλα και το χειροτερο ολων οτι εχει ριξει την εγγυηση σε 2χρονια απο τα παλια καλα 3 που ξεραμε μεχρι και περιπου το 2014-2015

http://gaming.logitech.com/el-gr/product/g633-7-1-surround-sound-gaming-headset

http://support.logitech.com/en_us/product/g633-7-1-surround-sound-gaming-headset

O Xtrm τα πηρε σε ψιλο καλη τιμη μαζι με τα μεταφορικα,βεβαια δεν εχουν δυστηχως το value των περιβοητων hyperX Cloud αλλα τα κανανε πολυ gimmick πιο πολυ για streamers :P

Καλοριζικα τα ακουστικα οταν τα παρεις,αν και σου ειπα οτι και εγω προσωπικα απο τα τελευταια ακουστικα που κυκλοφορησαν(και τα G430 πανω κατω τα ιδια ειναι)δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος στον τομεα ποιοτητας κατασκευης.

• Like 1
Δημοσ.

Υπερπανακριβες gaming μλκιες.Ειδικα στα χρηματα αυτα.Επισης για την ιστορια,την καλυτερη δουλεια την κανεις αν αγορασεις ξεχωριστα μια καρτα ηχου και ακουστικα με καρφακι. Ολα τα αλλα ψευτο 7.1 των gaming ακουστικων ειναι για γελοια.

Βασικα σε οτι αφορα τα gaming ακουστικα μεχρι 100ευρω αξιζουν που παιζουν τα HyperX Cloud.Απο εκει και πανω κοιταζεις σε αλλες εταιριες τυπου Sennheiser(pc 360 πχ),AKG κλπ.

Το πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα πανακριβων gaming ακουστικων ειναι τα Astro τα οποια αν και ψιλο τιμια απο πλευρας ποιοτητας ηχου και κατασκευης,ειναι απιστευτα υπερκοστολογημενα.

Δημοσ.

Εχω ακουσει παντος πολυ καλα λογια γι αυτα τα roccat, οτι εχουν πραγματικο 5.1 ηχο. Και η καρτα ηχου που ερχετε μαζι ειναι πολυ καλη. Επιπλεον εχει ωραια χαρακτηριστικα οπως οτι μπορεις να σηκωνεις το τηλ φωροντας τα γτ συνδεεται μεσω bluetooth με το κινητο.

Οντως ειναι ακριβα αλλα γτ τα βγαζεις αχρηστα?

Για τα hyperX cloud εχω ακουσει οτι εχουν καλο ηχο, αλλα δεν τα παιρνω γτ εχουν το πιο χαλια μικροφωνο που εχω ακουσει.

Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τα sennheiser 

Δημοσ.

Εχω ακουσει παντος πολυ καλα λογια γι αυτα τα roccat, οτι εχουν πραγματικο 5.1 ηχο. Και η καρτα ηχου που ερχετε μαζι ειναι πολυ καλη. Επιπλεον εχει ωραια χαρακτηριστικα οπως οτι μπορεις να σηκωνεις το τηλ φωροντας τα γτ συνδεεται μεσω bluetooth με το κινητο.

Οντως ειναι ακριβα αλλα γτ τα βγαζεις αχρηστα?

Για τα hyperX cloud εχω ακουσει οτι εχουν καλο ηχο, αλλα δεν τα παιρνω γτ εχουν το πιο χαλια μικροφωνο που εχω ακουσει.

Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τα sennheiser 

Σχεδον σε ολα τα gaming headset το μικροφωνο ειναι μετριο στην καλυτερη ανεξαρτητου εταιριας. 

Οσο για την καρτα ηχου το ξαναλεω για αλλη μια φορα επειδη υποτιθεται οτι και τα HyperX Cloud 2 εχουν τιμια καρτα ηχου για τα λεφτα τους αλλα κοστιζουν κατω απο 100ευρω.Το καλυτερο αποτελεσμα στον ηχο το εχεις αν αγορασεις ξεχωριστη καρτα ηχου και ακουστικα με καρφακι.Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε και για να ψευτο δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα.

Οσο για αυτο που λες περι ασυρματης συνδεσης,απο μενα οπου ακουω τετοιο πραγμα μακρυα και αγαπημενα οπως και σε Wireless.

Τα περισσοτερα προβληματα,οπως και στο G930 που και αυτο κοστιζε τοτε αν θυμαμαι καλα 150φευγα ευρω και ηταν γεματο στα προβληματα.

Δες ετσι απο περιεργεια και τι γραφουν στα σχολια στο public.Ο ενας αναφερει για μετριο μικροφωνο(τι περιεργο αραγε...)και ο αλλος αναφερει οτι το bluetooth δεν δουλευει παντα(αρα και αρκετα μεγαλη πιθανοτητα να εμφανισει προβλημα).

Για μενα προσωπικα οποιος θελει να ξεπερασει και τα 150ευρω καλυτερα να κοιταξει οπως ειπα σε τιποτα Sennheiser(πολυ καλα τα προηγουμενα αλλα και τα πιο καινουργια Pc 350 και 360)και οποτε ειναι δυνατο να αγοραστει και μια καρτα ηχου.

Ολα τα αλλα να ειχαμε να λεγαμε.

Γιατι ακομα και τα Cloud αν το ψαξεις θα ακουσεις για πολυ καλο ηχο ολως τυχαιως αν τα συνδεσεις και αυτα σε καρτα ηχου με καρφακι οπου και αποδιδουν τα μεγιστα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την αναλυση σου. Βασικα οκ τα sennheiser ειναι πολυ καλα, αλλα και πολυ ακριβα. Και αν παρεις και μια καρτα ηχου πρεπει να δωσεις ακομα περισσοτερα. Αν μπορεις προτινε μια εσωτερικη και μια εξωτερικη καρτα ηχου να δω τι παιζει.

Δημοσ.

αν θες sound whoring και κοντα στα 200 ευρω  πας στα sennheiser που αναφερθηκαν πιο πανω, πιο συγκεριμενα στα pc360 που ειναι ανοικτου τυπου 

https://www.skroutz.gr/s/439182/Sennheiser-PC-360.html?keyphrase=sennheiser+pc360

κουμπωνεις razer surround αμα δεν εχεις ηδη καρτα ηχου με καποιο εφφε και εισαι αρχοντας 

( για μενα το καλυτερο DSP ειναι το SBX surround στην soundblaster Z ) 

μακρια απο μαρκες "gaming" , παιζει 90% chance να παρεις κατι που θα ειναι overpriced στην καλυτερη περιπτωση 

και τα  hyperX cloud που λενε πιο πανω, πρακτικα ειναι ενα ζευγαρι taskstar pro 80 μαζι με μικροφωνο, καλη λυση αλλα οχι για παραπανω απο 80 ευρω ! ασε που μπορει καποιος να βολευτει και με τα  creative aurvana live!  ( denon ακουστικα του κατοσταρικου rebranded ) στα 55 ευρω αμα δεν χρειαζεται ντε και καλα boom mic. 

δεν υπαρχει μεγαλυτερη κοροιδια απο το να σου βαζουν πολλαπλα  μεγαφωνα στο ιδιο το ear cup απο την στιγμη που ο ιδιος ο ανθρωπος  εχει "μονο" 2 αυτια. 

Tritton AX Pro (true 5.1 *headset*)

This is my first and LAST 5.1 headset. I couldn't believe it was worth $189. The sound quality was absolutely mediocre, more on par with $30 headphones (KSC75 excluded). Now to the meat of the reason anyone would get this: The 5.1 speakers. If it's better than virtual surround, it sure could have fooled me, because I wasn't buying into that gimmick. There was a noticeable gap between the drivers when a sound switched from one driver to the next. Sure, you can TELL where sounds are coming from if you pay attention to which driver is currently putting off noise, but I'll take the complete 360 degree soundfield Dolby Headphone has to offer over the AX Pros. The AX720 is better, and cheaper, plus the AX720's amp can be used with other headphones. There is absolutely no reason to own the Ax Pros, unless you want to see just how inferior it is to a good headphone paired with Dolby Headphone.

http://www.head-fi.org/t/534479/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-3-18-2016-mrspeakers-ether-c-1-1-added 

το σωστο software με σε συνδυασμο με ενα ζευγαρι υψηλης ποιοτητας κανει την διαφορα, οχι λυσεις για αμερικανακια και wannabes :P 

• Like 1
Δημοσ.

Αν δωσεις 200ε παρε sennheiser, game zero η game one αναλογα αν θες open η closed, εχουν πολυ καλο mic για gaming headset, καλυτερο και απο modmic οπως μου λενε.

• Like 1
Δημοσ.

Τα g4me zero φαινονται πολυ ωραια αλλα δεν εχουν 7.1 surround. Αν βαλω καρτα ηχου 7.1 τοτε θα εχω?

Τα game zero ειναι τα κλειστου τυπου τα game one ανοιχτου τυπου, προτιμησε ανοιχτου αν εισαι σε ησυχο μερος(με τα open θα ακους το περιβαλλον περισσοτερο και θα σε ακουνε), προσεξε αν τελικα θες τα κλειστα κυκλοφορουν 2 εκδοσεις η παλια με 150ohm στα οποια θες καλη soundcard(και amp ισως για να δειξει καλυτερα) και η καινουργια η οποια ειναι 50ohm νομιζω σαν τα game one και δεν θελει τιποτα. Θα το καταλαβεις απο το ονομα εχουν βγαλει το g4me το εχουν κανει game στις νεες εκδοσεις.

Surround 5.1/7.1 θα παρεις απο emulation δεν θα παρεις 7.1 ακουστικα gimmick ειναι, ειτε razer surround, dolby headphone, sbx studio(με τις καρτες της creative) και καποια αλλα που υπαρχουν, αλλα προσωπικα δεν θα επαιρνα 200ε ακουστικα να τα βαλω στην onboard, παρε και μια soundblaster z να εισαι κομπλε.

Δημοσ.

Τα g4me zero φαινονται πολυ ωραια αλλα δεν εχουν 7.1 surround. Αν βαλω καρτα ηχου 7.1 τοτε θα εχω?

Ερωτηση αλλα θα δωσεις 240ευρω για ακουστικα(game zero)με ποντικι G302 των 40-42ευρω?:)

Το υπολοιπον Pc ειναι αναλογου κοστους ή μιλαμε για τρολλαρισμα ή για αγορα που δεν προκειται να γινει απλα να ειχαμε να λεγαμε.

Το λεω γιατι υποτιθεται απο κατι Roccat των 160ευρω ξεκινησαμε και φτασαμε στα 240ευρω ακουστικα+καρτα ηχου....

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι πρεπει να εχει καλο mouse για να γουσταρει καλο ηχο τι λογικη ειναι αυτη?? επισης φτηνο mouse δεν σημαινει κακο mouse, με gamepad μπορει να παιζει και να θελει πολυ καλο ηχο σε ολα τα παιχνιδια που ειναι το περιεργο??

• Like 3
Δημοσ.

Ερωτηση αλλα θα δωσεις 240ευρω για ακουστικα(game zero)με ποντικι G302 των 40-42ευρω? :)

Το υπολοιπον Pc ειναι αναλογου κοστους ή μιλαμε για τρολλαρισμα ή για αγορα που δεν προκειται να γινει απλα να ειχαμε να λεγαμε.

Το λεω γιατι υποτιθεται απο κατι Roccat των 160ευρω ξεκινησαμε και φτασαμε στα 240ευρω ακουστικα+καρτα ηχου....

Συζητηση κανουμε για ακουστικα ποιοτητα και τιμες.

Εσυ τι θες τωρα?

Γιατι πρεπει να εχει καλο mouse για να γουσταρει καλο ηχο τι λογικη ειναι αυτη?? επισης φτηνο mouse δεν σημαινει κακο mouse, με gamepad μπορει να παιζει και να θελει πολυ καλο ηχο σε ολα τα παιχνιδια που ειναι το περιεργο??

Αυτη ειναι λογικη παρτο αυγο και κουρευτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...