petran91 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Με την onboard ειμαι. τα 2 βγάζουν και καρφί έτσι?
Prospector8 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Οχι βγαζουν καρφί για να μπουν στο controller τους. Λογικα για τα ΙΙ πήγαινε, μην μπλέξει με καρτες ήχου, drivers κτλπα. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Οχι βγαζουν καρφί για να μπουν στο controller τους. Λογικα για τα ΙΙ πήγαινε, μην μπλέξει με καρτες ήχου, drivers κτλπα. Το καρφι που μπαινει στο Controller λειτουργει και σε αλλες συσκευες οπως προ ειπα.Το δοκιμασα πχ σε Ipod Classic και δουλευε μια χαρα. Δες εδω τον Δημητρη για τα ακουστικα,α και οχι δεν εχει 2 καλωδια 1 καλωδιο εχει που το συνδεεις ειτε στην Usb καρτα με τον χειρισμο ή απλα το συνδεεις καπου αλλου απλα ειναι μικροτερο ετσι το καλωδιο Εχω ανεβασει και αναλυτικο video ρε Petran ελεος δηλαδη με κατι ερωτησεις που κανεις στι απανταει ολες. Στο 4:22 και μετα το δειχνει οτι εχει καρφακι που μπαινει στην καρτα ηχου.
petran91 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Το καρφι που μπαινει στο Controller λειτουργει και σε αλλες συσκευες οπως προ ειπα.Το δοκιμασα πχ σε Ipod Classic και δουλευε μια χαρα. Εχω ανεβασει και αναλυτικο video ρε Petran ελεος δηλαδη με κατι ερωτησεις που κανεις στι απανταει ολες. Στο 4:22 και μετα το δειχνει οτι εχει καρφακι που μπαινει στην καρτα ηχου. Σορρυ που σε κουραζω φιλε, μπορεις απλα να μην απαντας σε χαζες ερωτησεις.
parlapipas25 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια τα εχω απο χτες και τα δοκιμαζω.Πολυ καλος ηχος,πολυ δυνατα,7.1 στο battlefield 4 που δοκιμασα δουλευουν κανονικα,ανετα στο κεφαλι,τα φοραω 2 ωρες και δεν με εχουν κουρασει.Κατασκευη απο αλουμινιο και μαλακα μαξιλαρακια για το κεφαλι.Το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχουν κρυψει με καποιο τροπο τα καλωδια των ear cup αλλα και εκει που ειναι δεν ενοχλουν. Γενικα πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα,και συνεχιζουμε δυνατα για περαιτερω κριτικες 1
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια τα εχω απο χτες και τα δοκιμαζω.Πολυ καλος ηχος,πολυ δυνατα,7.1 στο battlefield 4 που δοκιμασα δουλευουν κανονικα,ανετα στο κεφαλι,τα φοραω 2 ωρες και δεν με εχουν κουρασει.Κατασκευη απο αλουμινιο και μαλακα μαξιλαρακια για το κεφαλι.Το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχουν κρυψει με καποιο τροπο τα καλωδια των ear cup αλλα και εκει που ειναι δεν ενοχλουν. Γενικα πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα,και συνεχιζουμε δυνατα για περαιτερω κριτικες Εμ εγω τα πα.Για να παρω περιφερειακο που να μην ειναι Logitech(κυριως λογω της εγγυησης)πρεπει κατι να ειναι πραγματικα φοβερο και να κανει την διαφορα Δες εδω τον Δημητρη για τα ακουστικα,α και οχι δεν εχει 2 καλωδια 1 καλωδιο εχει που το συνδεεις ειτε στην Usb καρτα με τον χειρισμο ή απλα το συνδεεις καπου αλλου απλα ειναι μικροτερο ετσι το καλωδιο Τι μου κάνετε τώρα τι μου κάνετε! Αν πάρω τα cloud 1, πέρα από το 7.1 υπάρχει άλλη διαφορά στην ποιότητα κατασκευής/απόδοση ήχου/ένταση? Οπως ειπα ειχα ηδη ανεβασει αναλυτικοτατο video παραπανω για τα Cloud 2 που αναφερει και τις διαφορες σε σχεση με τα Cloud 1,μιας και ο συγκεκριμενος εχει κανει και αλλο review για τα Cloud 1 και ερχεσαι μετα και γραφεις το παραπανω(που θα μπορουσες και μονος σου να γραφεις στο google και θα σου εβγαζε πολλα αρθρα για τις λιγες διαφορες που εχουν τα Cloud). Σορρυ που σε κουραζω φιλε, μπορεις απλα να μην απαντας σε χαζες ερωτησεις.
Prospector8 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Εμ λογικο ηταν ρε παιδια τωρα να δούμε σε προσφορά το Cloud 1!!!! 67,9€ στο crazysundays!!! Απλα τρέξτε! 3
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Τοσο κοστιζουν και στο εξωτερικο και θα πεσουν και στην Ελλαδα και απο τα υπολοιπα μαγαζια αργοτερα αλλα για τωρα ναι ειναι πολυ καλη τιμη και ψιλο νευριαζω που τωρα θυμηθηκανε να τα βαλουν σε προσφορα.
Braveheart1980 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 http://www.e-shop.gr/kingston-khx-h3cl-wr-hyperx-cloud-headset-p-PER.503876 Τρεχατε!
BeepBeepImaJeep Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα.Θα ηθελα να μου προτεινετε Headset τα οποια να ειναι αναπαυτικα για το αυτι καθως θα τα χρησιμοποιω μονο για την δουλεια μου η οποια γινεται μέσω skype για πολυωρη χρηση (5-6ωρες) καθημερινα. Δεν με ενδιαφερει η ποιοτητα ηχου παρα μονο να ειναι αναπαυτικα για το αυτι και το κεφαλι (Για gaming , ταινιες , κτλπ εχω ηχεια κανονικα) Η τιμη δεν πρεπει να ξεπερναει τα 60 ευρω
GIOVINCO Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/440499/Sennheiser-RS-120-II.html?keyphrase=Sennheiser+RS+120 εχει κανεις αποψη γι αυτα? υπαρχει κατι σε ασυρματο σε ποιο φθηνο και οσο καλο γινεται?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Απέφυγε ασύρματο και απλά πάρε τα Cloud...καλύτερα στην τιμή τους δεν παίζει.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 νέα ακουστικά..αφού στα plantronics χάλασε το mic..(συμβάν του Δεκεμβρίου 2015,10μήνες μετά την αγορά τους) Τα έστειλα πίσω στο μαγαζί,και αφού είχαν αράξει την ζωή τους εκεί για κάπου 2 μήνες, δε τα πήρα ποτέ,αφού το μαγαζί χρεοκόπησε και το εξαγόρασε άλλη εταιρία της γερμανίας,και έτσι τα ακουστικά δε τα πήρα ποτέ πίσω ξανά.. Και δεν έχω επικοινωνία καμία,μόνο με το amazon.de,που έκανα τα παράπονα..Και συνεχίζω να στέλνω,και έστειλα και στο ΙΝΚΑ γερμανίας email με την βοήθεια ενός φίλου που μένει εκεί και περιμένω απάντηση. ------------------ Έψαχνα κάποιον καιρό τώρα νέα ακουστικά και έβλεπα να πάρω ή τα ίδια που είχα ή τα παρακάτω,μέχρι που πέτυχα τα logitech G633 Artemis Spectrum χτες σε προσφορά του γερμανικού amazon,σε συνδυασμό με το amazon price στα 109€,οπότε έβαλα super duper fast delivery και 21/4 θα έρθουν,με τελικό κόστος 124€ logitech g633 τα αντίστοιχα ασύρματα είναι με κωδικό όνομα g933,αλλά τα απέφυγα λόγο των προβλημάτων που έβγαζαν τα g930(τα χει φίλος και σιχτιρίζει) Ελπίζω να κρατήσουν και να μην έχω ξαναμπεί στην εποχή που δε βρίσκω "γερό" headset. Και ένα μικρό tip,δε ξέρω αν ήταν τύχη ή όντως τελικά ισχύει αυτό που λένε.Πριν τα παραγγείλω τα ακουστικά,τα είχα βρει στα 134€+μεταφορικά,λίγο πριν τα παραγγείλω το amazon εμφάνισε ότι δε στέλνει Ελλάδα και σκάλωσα,γιατί πιο πριν είχα χάσει προσφορά από το αγγλικό amazon με τιμή στα 121€+μεταφορικά.. Οπότε αυτό που έκανα ήταν να διαγράψω όλα τα κούκιζ και το ιστορικό.. Και να ξαναμπώ στο γερμανικό amazon.Και τσουπ μου εμφάνισε την προσφορά με όνομα Lightning Deal ,που μόλις ξεκίναγε,και θα ίσχυε για 30 λεπτά,απλώς ήθελε ενεργοποίηση του amazon prime,και μιας και δε το είχα ενεργοποιήσει ποτέ,πήρα την trial του 1 μήνα.. Ο φίλος μου λέει ότι ήταν τύχη,εγώ πιστεύω ότι είναι όπως με τις αεροπορικές που λένε το κόλπο με τα κουκιζ. Δικό σας. και έτσι και για μούρη: 3
firepc Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Με γεια σου φιλε. Αν μπορεις γραψε μετα απο καποιες μερες εντυπωσεις. Θελουν καρτα ηχου για το 7.1 ή σου δινει μια εξωτερικη μαζι?
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Με γεια σου φιλε. Αν μπορεις γραψε μετα απο καποιες μερες εντυπωσεις. Θελουν καρτα ηχου για το 7.1 ή σου δινει μια εξωτερικη μαζι? thx αλλά κάτσε να τα πάρω στα χέρια μου. Virtual είναι το 7.1.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα