Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα παρελαβα τα Cloud 2 απο το Msystems(σημερα ειχε παραλλαβη).Να πω οτι οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πραγματικα οι καλυτερες. Πρωτα απο ολα το αρχικο κουτι εχει πραγματικα πολλες πληροφοριες πανω σε αυτα αλλα την βραδια κερδιζει το εσωτερικο πακεταρισμα που ειναι απλα φοβερο και η σακουλα μεταφορας πολυ ωραια.Στα περι των ακουστικων τωρα η ποιοτητα κατασκευης και τα πλαινα αλουμινια πραγματικα σε κανουν να νιωθεις λες και αγορασες ακουστικα 250ευρω. Μαρεσει που εχει την επιλογη για 7.1 πανω ετσι ωστε να καταλαβεις την διαφορα.Στο κεφαλι τα ακουστικα αν και βαρια στο χερι ειναι πραγματικα πολυ ελαφρια και δεν σε κουραζουν απο το βαρους τους. Οσο για τον ηχο που μπορει να ρωταμε μερικοι, βγαζει πολυ περισσοτερο ηχο απο οτι τα Superlux 668B που ειχα μεχρι να ερθουν αυτα(σε 100% ενταση μπορεις να τα εχεις ανετα και σαν Ηχεια :P ναι τοσο δυνατος ο ηχος,καθαρα μπασα Highs και Mids σε πολυ καλα επιπεδα αν και δεν το περιμενα τοσο πολυ.Καλα ειδικα αν εχει καποιος και μια καλη εξωτερικη καρτα ηχου πρεπει πραγματικα να δινουν ρεστα αλλα και με την Usb 7.1 ο ηχος ειναι πραγματικα παρα πολυ καλος,καμια σχεση με ακουστικα αλλης εταιριας.Το μικροφωνο δεν το δοκιμασα και θα αργησω να το δοκιμασω αλλα πιο πολυ τα ακουστικα αυτα καθαυτα με ενδιεφεραν(καλη πατεντα που αφαιρειται το μικροφωνο και δεν ειναι μες τη μεση οπως πχ σε αλλα ακουστικα.

Οποιος διαθετει 80 με 90ευρω πραγματικα να τους ριξει μια ματυα καθως αν και gaming ειναι απο τις καλυτερες εκπληξεις στον χωρο και φανταζομαι γιατι ελεγαν τα καλυτερα οι κατοχοι των αρχικων Cloud ακουστικων.

• Like 1
  • Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σημερα παρελαβα τα Cloud 2 απο το Msystems(σημερα ειχε παραλλαβη).Να πω οτι οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πραγματικα οι καλυτερες. Πρωτα απο ολα το αρχικο κουτι εχει πραγματικα πολλες πληροφοριες πανω σε αυτα αλλα την βραδια κερδιζει το εσωτερικο πακεταρισμα που ειναι απλα φοβερο και η σακουλα μεταφορας πολυ ωραια.Στα περι των ακουστικων τωρα η ποιοτητα κατασκευης και τα πλαινα αλουμινια πραγματικα σε κανουν να νιωθεις λες και αγορασες ακουστικα 250ευρω. Μαρεσει που εχει την επιλογη για 7.1 πανω ετσι ωστε να καταλαβεις την διαφορα.Στο κεφαλι τα ακουστικα αν και βαρια στο χερι ειναι πραγματικα πολυ ελαφρια και δεν σε κουραζουν απο το βαρους τους. Οσο για τον ηχο που μπορει να ρωταμε μερικοι, βγαζει πολυ περισσοτερο ηχο απο οτι τα Superlux 668B που ειχα μεχρι να ερθουν αυτα(σε 100% ενταση μπορεις να τα εχεις ανετα και σαν Ηχεια :P ναι τοσο δυνατος ο ηχος,καθαρα μπασα Highs και Mids σε πολυ καλα επιπεδα αν και δεν το περιμενα τοσο πολυ.Καλα ειδικα αν εχει καποιος και μια καλη εξωτερικη καρτα ηχου πρεπει πραγματικα να δινουν ρεστα αλλα και με την Usb 7.1 ο ηχος ειναι πραγματικα παρα πολυ καλος,καμια σχεση με ακουστικα αλλης εταιριας.Το μικροφωνο δεν το δοκιμασα και θα αργησω να το δοκιμασω αλλα πιο πολυ τα ακουστικα αυτα καθαυτα με ενδιεφεραν(καλη πατεντα που αφαιρειται το μικροφωνο και δεν ειναι μες τη μεση οπως πχ σε αλλα ακουστικα.

Οποιος διαθετει 80 με 90ευρω πραγματικα να τους ριξει μια ματυα καθως αν και gaming ειναι απο τις καλυτερες εκπληξεις στον χωρο και φανταζομαι γιατι ελεγαν τα καλυτερα οι κατοχοι των αρχικων Cloud ακουστικων.

Χαχα τελικα δεν αντεξες ε;;Ετοιμος ειμαι και εγω.Σε σχεση με τα logitech που ειχες ποση διαφορα εχουν;Για μουσικη κανουν λες;
Δημοσ.

Ρωτα με οτι θες γιατι εχω παρει φορα. Λοιπον να πω οτι την ενταση του ηχου την χαμηλωσα γιατι απλα δεν μπορω να ακουσω τοσο δυνατα.Εβαλα να δω ενα επεισοδιο Anime και σε σχεση με τα προηγουμενα ακουστικα που εβλεπα ανετα και επαιζα σε 100% ενταση και Player,στα συγκεκριμενα τα εριξα στο 60% περιπου.Γιαυτο λεω οτι κανουν και για 2.0 ηχεια τοσο ηχο δεν περιμενα να βγαλουν και μιλαμε μονο με την On board καρτα πανω φαντασου με καρτα ηχου τι θα βγαζουν. Φιλε parlapipa δεν θα σου πω ουτε ποια Cloud να αγορασεις 1 ή 2 ουτε απο που ουτε ποσο.Θα σου πω μονο οτι τα ακουστικα απλα τα σπανε,πηγαινε με κλειστα ματυα.Και για μουσικη κανουν,και για παιχνιδια και για ταινιες και για τα παντα ολα.Τα δοκιμασα και στο Ipod classic και ο ηχος ειναι παρα πολυ καλος που βγαζουν απλα δεν εχουν πολυ μακρυ καλωδιο λογω του Usb,αλλα ανετα χωρανε και στο μπουφαν μεσα. Ειναι αρκετα ανετα,η κατασκευη τους ειναι παρα μα παρα πολυ καλη και την νιωθεις πραγματικα. 

Οσον αφορα τα Logitech που ειχα τα 230,καμια μα καμια σχεση ο ηχος βεβαια μιλαμε και για τα μισα χρηματα(αν εβρισκα τα Cloud 1 σε χαμηλη τιμη ειμαι ικανος να δωσω τα Razer Hammerhead που εχω για αυτα σκεψου) Βεβαια να πω οτι δεν διπλωνουν οπως πχ καποια Razer αλλα εχει φροντισει για αυτο η εταιρια καθως στο κουτι υπαρχει και θηκη μεταφορας.

Και για μουσικη ανετα τα χρησιμοποιεις καθως χωρις το μικροφωνο ανετα τα παιρνας για Headphones.

Βεβαια η Logitech ειχε το καλο οτι εδινε 3 χρονια εγγυηση αλλα τα G230 αν και εχουν μεταλλικο σκελετο και Ear Cuffs που πλενονται ειναι καθαρα Budget ακουστικα,πολυ καλα για τα χρηματα τους αλλα ως εκει.Τα Cloud 2 που χρησιμοποιω τωρα ειναι πολλα σκαλοπατια πιο πανω και δεν ειναι βεβαια και τυχαια και τα τοσα βραβεια που εχουν παρει. Λιγο το μικροφωνο φοβαμαι γιατι και στα πρωτα Cloud ειναι το μοναδικο που εβγαζε προβληματα στους περισσοτερους.

• Like 1
Δημοσ.

Ρωτα με οτι θες γιατι εχω παρει φορα. Λοιπον να πω οτι την ενταση του ηχου την χαμηλωσα γιατι απλα δεν μπορω να ακουσω τοσο δυνατα.Εβαλα να δω ενα επεισοδιο Anime και σε σχεση με τα προηγουμενα ακουστικα που εβλεπα ανετα και επαιζα σε 100% ενταση και Player,στα συγκεκριμενα τα εριξα στο 60% περιπου.Γιαυτο λεω οτι κανουν και για 2.0 ηχεια τοσο ηχο δεν περιμενα να βγαλουν και μιλαμε μονο με την On board καρτα πανω φαντασου με καρτα ηχου τι θα βγαζουν. Φιλε parlapipa δεν θα σου πω ουτε ποια Cloud να αγορασεις 1 ή 2 ουτε απο που ουτε ποσο.Θα σου πω μονο οτι τα ακουστικα απλα τα σπανε,πηγαινε με κλειστα ματυα.Και για μουσικη κανουν,και για παιχνιδια και για ταινιες και για τα παντα ολα.Τα δοκιμασα και στο Ipod classic και ο ηχος ειναι παρα πολυ καλος που βγαζουν απλα δεν εχουν πολυ μακρυ καλωδιο λογω του Usb,αλλα ανετα χωρανε και στο μπουφαν μεσα. Ειναι αρκετα ανετα,η κατασκευη τους ειναι παρα μα παρα πολυ καλη και την νιωθεις πραγματικα.

Οσον αφορα τα Logitech που ειχα τα 230,καμια μα καμια σχεση ο ηχος βεβαια μιλαμε και για τα μισα χρηματα(αν εβρισκα τα Cloud 1 σε χαμηλη τιμη ειμαι ικανος να δωσω τα Razer Hammerhead που εχω για αυτα σκεψου) Βεβαια να πω οτι δεν διπλωνουν οπως πχ καποια Razer αλλα εχει φροντισει για αυτο η εταιρια καθως στο κουτι υπαρχει και θηκη μεταφορας.

Και για μουσικη ανετα τα χρησιμοποιεις καθως χωρις το μικροφωνο ανετα τα παιρνας για Headphones.

Βεβαια η Logitech ειχε το καλο οτι εδινε 3 χρονια εγγυηση αλλα τα G230 αν και εχουν μεταλλικο σκελετο και Ear Cuffs που πλενονται ειναι καθαρα Budget ακουστικα,πολυ καλα για τα χρηματα τους αλλα ως εκει.Τα Cloud 2 που χρησιμοποιω τωρα ειναι πολλα σκαλοπατια πιο πανω και δεν ειναι βεβαια και τυχαια και τα τοσα βραβεια που εχουν παρει. Λιγο το μικροφωνο φοβαμαι γιατι και στα πρωτα Cloud ειναι το μοναδικο που εβγαζε προβληματα στους περισσοτερους.

Ε ενταξει κορυφαιος,τα παραγγελνω τωρα!Τους drivers της καρτας ηχου που εχει η mobo πρεπει να τους ξηλωσω για να περασω τους drivers απο cloud;
Δημοσ.

Κοιτα για την μητρικη θα τα συνδεσεις με καρφακι αν θες,αν και εμενα με βολευει το 7.1 της Usb καρτας που εχει.Γιαυτο αλλωστε παιρνεις τα Cloud 2 για το 7.1 και αυτο πληρωνεις κυριως σε σχεση με τα αρχικα Cloud. Κανενα Driver δεν περασα απλα το συνδεσα μεσω Usb πισω απο το Pc και ειναι ετοιμο.Ωραιος επισης ειναι ο φωτισμος του 7.1 στο Usb που σου δειχνει αν ειναι ενεργο ή οχι και του Logo HyperX.

Αν παντως δεν τα θες για το 7.1 το καλυτερα να κοιταξεις τα πρωτα που ειναι και φθηνοτερα. Εγω παντως θα μεινω με την Usb καρτα γιατι γενικα ακουω πολυ καλα λογια σε σχεση με την πλειοψηφια των 7.1 gaming ακουστικων που ειναι για γελια.

Τελος να πω οτι αν και ειναι σπονσορες επαγγελματιων παικτων δεν ειναι Sell outs σαν αυτα τα καρναβαλια http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/404920-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-steelseries/

• Like 1
Δημοσ.

Για 10 ευρω διαφορα που εχουν ενοειτε οτι αξιζουν τα καινουργια.

Εριξα την παραγγελεια τωρα και θα τους παρω τηλεφωνο αν δεν τα φερουν σημερα θα παω απο κει να τα παρω γιατι αλλιως απο δευτερα..

Δημοσ.

Εγω πηγα κατα τις 6μισι το απογευμα και αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειχε αλλο 1 με 2 ακουστικα αλλα μονο μαυρο κοκκινο.Ο προμηθευτης ειναι η Oktabit.

Βλεπω στο Site Και γραφει διαθεσιμα αρα λογικα πρεπει να εχουν μεινει. Παρτα και περιμενω εντυπωσεις αν και σου λεω οτι πανω κατω ξερω τι θα ακουσω.

Βεβαια να πω οτι τωρα απλα λεω πρωτες γνωμες,ημουν και πολυ καιρο χωρις σοβαρα ακουστικα(και τα Superlux πολυ καλα αλλα για πολλη ωρα δεν ειναι γιατι ποναει το κεφαλι λογω σχεδιασμου) αλλα πρεπει να πω οτι με τα ακουστικα νιωθω οπως οταν πρωτο λειτουργησα μηχανικο πληκτρολογιο ή οταν ειδα διαφορα απο 1080 σε 1440.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω το ειχα πει οτι το πρωτο σοκ το παθαίνει καποιος οταν δει και ανοιξει το κουτι :P Μεγιες λοιπον :D

Σου ειχε και το αλλο πακετο καλυματων ακουστικών? Αυτο που ειπες για το μήκος καλωδιου, εμενα ειχε μεσα και αλλο καλωδιο extension, νομίζω γυρω στο 1 μετρο, και πραγματικά μετα εχεις πολυ καλωδιοκατασταση :P

Δεν περίμενα να έχει τοση μεγαλη ένταση, πιστεύα γενικά οτι αυτα με τα usb δεν πανε τοσο ψηλα ολο τα mini jack, διοτι και εγω αμα τα αφησω στο γράφειο κάνουν και για mini ηχεια :P και ναι γαμαει η τσαντούλα μεταφοράς :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εχει τα αλλα μαξιλαρακια κανονικα.Εντωμεταξυ εχω και την Usb καρτα και το Razer Surround Pro(δωρεαν απο τα Hammerhead :P)

Εγω παντως σου λεω αν βαλω την ενταση στο 100% ειναι πραγματικα αδυνατον να κανεις το οτιδηποτε,ειτε αυτο ειναι παιχνιδι ειτε ταινια.

Δημοσ.

Χμμ τοσο πολυ ε? Και έχουν και βύσματα mini jack(πράσινο/ροζ) αλλα και usb??!?!

Δεν ξέρω, μηπως να παω full yolo, να πουλήσω τα δικα μ και να τα τσιμπήσω?? Περιμένω εκτενεστερες εντυπώσεις απο τα 7.1 στα fps games, και μετα θα πραξω ανάλογα :P

Δημοσ.

Δες εδω τον Δημητρη για τα ακουστικα,α και οχι δεν εχει 2 καλωδια 1 καλωδιο εχει που το συνδεεις ειτε στην Usb καρτα με τον χειρισμο ή απλα το συνδεεις καπου αλλου απλα ειναι μικροτερο ετσι το καλωδιο

• Like 1
Δημοσ.

Α κατάλαβα. Κριμα που δεν ειναι διπλό :P Οποτε μιας και εχω καρτα ηχου δεν θα εβγαζε κανενα νοημα να τα επαιρνα, αν και μαρεσουν τα ακουστικά που παει η ένταση τους στο Θεο :P

• Like 1
Δημοσ.

Α κατάλαβα. Κριμα που δεν ειναι διπλό :P Οποτε μιας και εχω καρτα ηχου δεν θα εβγαζε κανενα νοημα να τα επαιρνα, αν και μαρεσουν τα ακουστικά που παει η ένταση τους στο Θεο :P

Βρε κατσε στα αυγα σου που εχεις ορεξη για αχρηστα εξοδα :P

Δημοσ.

Τι μου κάνετε τώρα τι μου κάνετε! Αν πάρω τα cloud 1, πέρα από το 7.1 υπάρχει άλλη διαφορά στην ποιότητα κατασκευής/απόδοση ήχου/ένταση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...