Grey Warden Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Εχετε να προτεινετε καποια καλα με 40-60 ευρω; Θελω να εχουν μικροφωνο απαραιτητα, να ειναι ανετα για πολυωρο gaming και φυσικα να εχουν πολυ καλη ποιοτητα ηχου. Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα turbo x των 20 ευρω και δεν ειχα παραπονο αλλα διελυσα το καλωδιο απο λαθος μου και μιας και εχω ανανεωσει το pc, λεω να ξοδεψω κατι παραπανω για ανανεωση σε ολα τα επιπεδα.
AiWaaa Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 gamecon 380 τρομέρό μικρόφωνο απίστευτα βολικά ήχος δυνατος και χωρίς παραμορφώσεις και όλα αυτα με 40 ευρω, Δες και διαφορα review στο net. Τα έχω 3 μερες και τα λατρεψα 1
Sed22 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Εγω αυτα εχω http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/akoustika/Creative-Headset-SB-Tactic-3D-Aplha-70GH012000000.htm Και εχουν βγει αρκετα καλα σε ποιοτητα και ωραια εφε στο μικροφωνο για chat και φυσικα x-fi crystalizer φοβερο ! πολυ καλα και για ταινιες και για παιχνιδια εννοειται 1
Despotas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Χρησιμοποιώ τα παρακάτω για αρκετό καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος: Site: http://www.corsair.com/vengeance-1300-analog-gaming-headset.html">Corsair Vengeance 1300 Πολύ άνετα, με καλό ήχο και απομονώνουν σχεδόν πλήρως από εξωτερικούς ήχους. Βέβαια κοστίζουν γύρω στα 70-75€.
chek2fire Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Εγω παντα razer μιλάμε απίστευτα ακουστικά συν ότι είναι φοβερά σαν ποιότητα κατασκευής http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-carcharias μέχρι και πάνινο καλώδιο έχει για να μην κόβετε. Και δεν είναι και πολύ ακριβά γιαυτό που προσφέρουν. Περίπου στα 65 ευρώ θα τα βρεις σε skroutz https://www.skroutz.gr/c/502/pc-headphones.html?from=most-popular&keyphrase=carcharias 3
tass0s Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Εγω εχω αυτα http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6020459 , αλλα το καλοκαιρι που τα πηρα το ιδιο μαγαζι τα ειχε στα 70, δε ξερω γιατι ανεβηκαν ετσι. Με εχουν βολεψει υπερβολικα πολυ.
Grey Warden Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Τελικά πήρα τα Creative Headset SB Tactic 3D Alpha που πρότεινε ο Sed22. Εξαιρετικά. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας έστω και καθυστερημένα.
se.kitrino Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Για τους δύο τελευταίους μήνες να χρησιμοποιήσω Razer Pro Kraken. Έχω χρησιμοποιήσει πολλά headsets, αλλά αυτό φαίνεται να είναι το πιο βολικό για πολύωρη χρήση, Ωστόσο, η τιμή είναι γύρω στα € 85 αρκετά πάνω απο τα €60 http://www.razerzone.com/store/razer-kraken-pro
panther_512 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Φίλε check2fire και εγώ τα razer carcharias έχω, αλλά να πώ γενικά σε όλους τους φίλους ότι είναι καλύτερα να αγοράσετε ακουστικά από εταιρίες που ειδικεύονται στον ήχο και μετά να αγοράσετε και ένα ανεξάρτητο μικροφωνάκι. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι απείρως ανώτερο. Αγόρασα τότε τα Razer Carcharias για εμένα που ήθελα gaming headset και αγόρασα και τα Sennheiser HD518 που τότε ήταν λίγο πιό ακριβά απο τα Razer για την γυναίκα μου. Η διαφορά στην ακουστική ποιότητα δεν είναι απλά μέρα με νύχτα. Είναι έτη φωτός. Τα Razer φαντάζουν μπροστά στα Sennheiser σαν κινέζικα ακουστικά της λαϊκής. Οπότε συμβουλεύω όλους τους φίλους gamers να βλέπουν ακουστικά από εταιρίες που έχουν ειδίκευση και πολύχρονη εμπειρία στον ήχο και μετά να αγοράσετε ένα ανεξάρτητο μικροφωνάκι να κάνετε τη δουλειά σας. 4
zizu10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Φίλε check2fire και εγώ τα razer carcharias έχω, αλλά να πώ γενικά σε όλους τους φίλους ότι είναι καλύτερα να αγοράσετε ακουστικά από εταιρίες που ειδικεύονται στον ήχο και μετά να αγοράσετε και ένα ανεξάρτητο μικροφωνάκι. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι απείρως ανώτερο. Αγόρασα τότε τα Razer Carcharias για εμένα που ήθελα gaming headset και αγόρασα και τα Sennheiser HD518 που τότε ήταν λίγο πιό ακριβά απο τα Razer για την γυναίκα μου. Η διαφορά στην ακουστική ποιότητα δεν είναι απλά μέρα με νύχτα. Είναι έτη φωτός. Τα Razer φαντάζουν μπροστά στα Sennheiser σαν κινέζικα ακουστικά της λαϊκής. Οπότε συμβουλεύω όλους τους φίλους gamers να βλέπουν ακουστικά από εταιρίες που έχουν ειδίκευση και πολύχρονη εμπειρία στον ήχο και μετά να αγοράσετε ένα ανεξάρτητο μικροφωνάκι να κάνετε τη δουλειά σας. Φίλε Πάνθηρα μόλις με έσωσες από περιττά έξοδα μιας και ήμουν έτοιμος να πάρω gaming headset (από τη στιγμή που πίστευα ότι θα είναι καλύτερο από τα Sennheiser μου που δεν έχουν μικρόφωνο) αλλά προφανώς δεν το χρειάζομαι... Thanks
gavros10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Συγνωμη αλλα την τιμη την ειδατε; Οταν χρειαστω headset θα παρω το Logitech G230 Stereo Gaming Headset. Δεν εχει βγει ακομα βεβαια
panther_512 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Φίλε Πάνθηρα μόλις με έσωσες από περιττά έξοδα μιας και ήμουν έτοιμος να πάρω gaming headset (από τη στιγμή που πίστευα ότι θα είναι καλύτερο από τα Sennheiser μου που δεν έχουν μικρόφωνο) αλλά προφανώς δεν το χρειάζομαι... Thanks Xαίρομαι που σε βοήθησα. 1
remalis Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Συμφωνώ και εγώ με τον panther πάντως. Είχα παλιότερα πολλά headset κυρίως logitech αλλά τώρα χρησιμοποιώ ξεχωριστά τα sennheiser με το μικρόφωνο της webcam που πιάνει τα πάντα. Νομίζω μεγαλύτερη άνεση και πιο αξιόπιστη λύση αφού αν χαλάσει ένα από τα 2 δε πετάς ολόκληρο το headset.
Athanasios2104 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 @panther: εκτός από Sennheiser, ποιες άλλες εταιρείες (που ειδικεύονται στον ήχο) βγάζουν headphones;
panther_512 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Προσωπική εμπειρία έχω με Sennheiser, Beyerdynamic και SONY. Τα ακουστικά της μιάς είναι καλύτερα της άλλης. Αν κάνεις ένα search " Audiophile headphones" θα βρείς πολλά ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Πάντως η SONY και η Sennheiser βγάζουν πολύ καλά headphones σε προσιτές τιμές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα